Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adete 2 gün kala ovulasyon testi böyle yumurtlama olur mu ki adete 2 gün kala 13. Gunumdrde koyuydu ama bu kadarda net degildi
İnşallah canim değerlendiren akşamda yapacak test yine koyu cikarsa gebelik testi yapcamYa hamilesin yada yumurtlama var . Sen değerlendir de gerisinde Allah kerim. İnşallah hamilesindir![]()
İnsallah size güzel haberler veririm.hayatimda ilkdefa bunu yaşadımInşallah yerleşme kanamasıdır canım ve 10 gün sonra buraya gelip hamileyimmmmm diye yazarsın![]()
Adete 2 gün kala ovulasyon testi böyle yumurtlama olur mu ki adete 2 gün kala 13. Gunumdrde koyuydu ama bu kadarda net degildi
Senin sonuç ne :)Canim benimde adetimden 2 gun once olmustu olabiliyor yani
Dr soylemisti muayene oldugumda ama biz bos gectik o ay.Senin sonuç ne :)
Surelab canimmerhaba canım , kullandıgın testin markası nedir
Surelab canim
Yani memnunum canim ama ben internetten almadim burada bi arkadaş gönderdi ama ilk kullandigi ay hamile kalmis elinde kalmisti gönderdi sağolsun bende her gün yaptim sayilir elimde 20 tane kaldi 17 tane kullan dintestten memnun musun canım ? kaçlı aldın 20 - 30 -40 lı var , bir internet sitesinden baktım . reglim başlasa önümüzdeki ay kısmetse ben de test ile denemek istiyorum . testi adetten sonraki her gün mü yapıyorsun
inşallah canımBende varım benimde 5 ekim de ama inşallah gelmez hep birlikte bekleyelim inşallah gelmez de hamileyizdir
öyle bir kural yok canım, hiç belirti olmadan hamile kalan binlerce kişi var.birisi cevap yazsın lütfen göğüs hassasiyeti mutlaka olur demi hamile kalan bayan da ,bende hiç bir hareket yok göğüste fakat karnım da ara ara sancılar girip çıkıyor