• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun hala beklemedeyiz bakalım adetime 6 gün var

Adete 2 gün kala ovulasyon testi böyle yumurtlama olur mu ki adete 2 gün kala 13. Gunumdrde koyuydu ama bu kadarda net degildi

Eklentiler

• 1443437022695.webp
    1443437022695.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 48
Hanımlar. Biz adetim é 1 hafta kala ilişkiye gitmiştik .fakat suan 5 gün geçti adetim.erken gebelik testi yaptım fakat negatif.ayrıca adet şan çim falan da yok.sadece sızlıyor kasiklarim batma şeklinde. Sizce bende durum nedir?

Adetten sonra yumurtlama dönemlerinde eşimle birlikte olduk.yaklaşık 5 gündür kasık ağrılarım var belim ağrıyor sağ ayağımda kasılma oluyor arada sancı giriyor gibi suan adetime 7 gün var idrar tahlili negatif çıktı sizce hamilelik var mıdır. Hamilemiyim dir.

testten memnun musun canım ? kaçlı aldın 20 - 30 -40 lı var , bir internet sitesinden baktım . reglim başlasa önümüzdeki ay kısmetse ben de test ile denemek istiyorum . testi adetten sonraki her gün mü yapıyorsun
Yani memnunum canim ama ben internetten almadim burada bi arkadaş gönderdi ama ilk kullandigi ay hamile kalmis elinde kalmisti gönderdi sağolsun bende her gün yaptim sayilir elimde 20 tane kaldi 17 tane kullan din

birisi cevap yazsın lütfen göğüs hassasiyeti mutlaka olur demi hamile kalan bayan da ,bende hiç bir hareket yok göğüste fakat karnım da ara ara sancılar girip çıkıyor

Back
X