- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
birisi cevap yazsın lütfen göğüs hassasiyeti mutlaka olur demi hamile kalan bayan da ,bende hiç bir hareket yok göğüste fakat karnım da ara ara sancılar girip çıkıyor
birisi cevap yazsın lütfen göğüs hassasiyeti mutlaka olur demi hamile kalan bayan da ,bende hiç bir hareket yok göğüste fakat karnım da ara ara sancılar girip çıkıyor
Senden 2 gün sonrada benim :) hadi inşallah hayırlı haberlerleBende varım benimde 5 ekim de ama inşallah gelmez hep birlikte bekleyelim inşallah gelmez de hamileyizdir
Merhaba kizlar nasilsiniz :)
Yarin kan sonucumu alicam bende. Hic merak etmiyorum sonuc negatif cunkuİyi diyelim iyi olsun :) zaman gecmeeez ama kafalara takmak yoook
Öyle demeee hic allahtan umut mu kesilir inşallah hamileyizdir :) sonucu bildirYarin kan sonucumu alicam bende. Hic merak etmiyorum sonuc negatif cunku
Oyle belirtiler yasiyorum ki bana kalirsa hamileyim sonra bir karin agrisi aha diyorum kesin adet oldum :) siyirdim iyice. Tabiki umut kesilmezde insan işe dusjnmeden edemiyor ve ben ki cok negatif biriyimdir herzaman :)Öyle demeee hic allahtan umut mu kesilir inşallah hamileyizdir :) sonucu bildir
Oyle belirtiler yasiyorum ki bana kalirsa hamileyim sonra bir karin agrisi aha diyorum kesin adet oldum :) siyirdim iyice. Tabiki umut kesilmezde insan işe dusjnmeden edemiyor ve ben ki cok negatif biriyimdir herzaman :)
Canim benim 15 gun gecikti :)Negatif liği uzaklastiriyoruz etrafmizdan hemennn kafamizi sakin tutup umutla gunumuzu bekleyeceğiz :)
Gerçekten çok zor gülüm ya ... Allah bütün bebek isteyenlerin yardımcısı olsun.benm de 33 günüm ne adet belirtisi ne gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?