Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Herkese merhaba
Aranızda yeniyim 1,5 yıllık evliyim ve artık bir bebeğimiz olsun istiyoruz gecen ay denedik ama maalesef bende adet oldum. Doktora gittim imom kullanmaya başladım. Fakat kan tahlili sonuçlarımı gösteremedim araya tatil girdi. Netten baktım herşey normal gözüküyor ama hct düşük. Sizce ne yapmalıyım.. Doktor sonuçlara bakalım öyle düşün dedi

Canım ben de seni merak ettim. Çok stres yaptığın ve benim gibi bundan kurtulamadigini anladım. Yukardaki . Çizgi yoktu sonra dan çıktı muhabbetı nedir . Merak ettim

Bir kurtajim maleseff oldu 1 sene kadar once falan ondan bahsediyordum baya ilgincti hamileligimi ogrenmen

Canim sogan kürü uygulayacaktin galiba di mi? Belki onun etkisi olabilir icini temizliyorsa eger adet sonrasi kalanlari falan..

Evet soğan kürü yapıyorum ama sulu ve cok açık pembeydi görünce panik oldum . Yani bu olay adetimin 11. Gününe denk geldi . Adetim bittikten 5 gün sonraya ... Gebelik olsa bile çıkacağını sanmiyorum ve inanılmaz bel ağrısı çekiyorum

Dünden beri su gibi akıntım geliyor iç camasirim yaş olacak derecede . Kasiklarda gerginlik ve göğüslerde acı hissi. Bu yaşadıklarım ya soğan küründen kaynaklanıyor yada hamilelik ! Nedense bende kendimi hamile gibi hissediyorum inşallah yanılma :)

Yumurtan çatlıyordur

Ben heyecanla bekliyorum :))
Bekle bekleyelim kuzum da aman burda kaç arkadaşı böyle heyecanlamdirdim kendimle beraber .ama sonra tırt oldum hep keşke hamis olsammmmmm. Sen nasılsın geçti mı korkutan akıntın..
Bir de benim o dediğin beyaz akıntım ds geldi işte iki kez gördüm. . O varsa adet gelio bende

Canım yaaa. Ben üç ay denedim kafayı yiyordum. ne kadar zor anlayabiliyorum. Ama gerçekten stres çok zarar veriyormuş.
Benim böyle bir dmla kan geldi idrara çıktığımda. Ama sonra gelmedi. Pzrt Dr A gidicem zaten. Ona sorarım artık.

Benim aralıktan beri her adet günüm
Bekleme serüvenim böyle geçiyor. . Bu ay hsg filmi dolayısıyla daha çok umutlandim. O yüzden beynim daha çok oyun oynuyor. .adetim bile gecikebilir. Ve hiç olmadı o da olursa şaşmam

BAT'in yarindi degil mi ? voronescim adet olursan da sakin uzulme. ya adet olamasaydin? dusunsene o zaman ne kadar kotu olurdu! bir suru hormon tedavisinden gecmek durumunda kalirdin.. bu sefer de duzenli adet goren kadinlara ne kadar sanslisiniz da haberiniz yok derdin.
simdi oyle demek zorunda degilsin, cunku sen sanslisin. ureme organlarin calisiyor. uzme kendini, tipta herseyin caresi var. olmadi tup bebek var. nasip oldugunda gelecek bebegin.

Merhaba kızlar benim akıntım çok fazlalasti. Kasiklarimda inanılmaz rahatsız edici batma lar yaşıyorum ilk defa ... akıntım yoğun beyaz ve bazen açık sarı ... bel ağrısı devam .. offfff beklemek ne zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…