Tebrikler ☺bizim içinde dua et darısı başımıza İnşallah❤Çok şaşırmıştım düşünsene hep negatif ama bir gün sonra koooopkoyu ikinci çizgi bayılıyodum
Tebrikler ☺bizim içinde dua et darısı başımıza İnşallah❤
Canım ben de seni merak ettim. Çok stres yaptığın ve benim gibi bundan kurtulamadigini anladım. Yukardaki . Çizgi yoktu sonra dan çıktı muhabbetı nedir . Merak ettimHamile degilim malesef bebegimde yok
Canım ben de seni merak ettim. Çok stres yaptığın ve benim gibi bundan kurtulamadigini anladım. Yukardaki . Çizgi yoktu sonra dan çıktı muhabbetı nedir . Merak ettim
Hımmm anladım. Hamile kalabiliosun bu da güzel. Anlatırsan sevinirim ama ..seni uzecekse boşver tabiBir kurtajim maleseff oldu 1 sene kadar once falan ondan bahsediyordum baya ilgincti hamileligimi ogrenmen
Canim sogan kürü uygulayacaktin galiba di mi? Belki onun etkisi olabilir icini temizliyorsa eger adet sonrasi kalanlari falan..Iki hüngür önce çok açık pembe renkte lekelenme oldu sizce neden olmuştur
Canim sogan kürü uygulayacaktin galiba di mi? Belki onun etkisi olabilir icini temizliyorsa eger adet sonrasi kalanlari falan..
Yumurtan çatlıyordurDünden beri su gibi akıntım geliyor iç camasirim yaş olacak derecede . Kasiklarda gerginlik ve göğüslerde acı hissi. Bu yaşadıklarım ya soğan küründen kaynaklanıyor yada hamilelik ! Nedense bende kendimi hamile gibi hissediyorum inşallah yanılma :)
Yarın adet günüm. .. sivilcem akıntım. Benimle . Adet de kesin gelir uyuz[/QUOTE
Benim adetten önce peynir kesiği gibi beyaz akıntım olurdu o bu sefer olmadı.
Ama deli gibi sivilcem var. Sırtım nasıl kaşınıyor ki ben normal de çok sivilcelenmem. Bunlar hep hormon değişikliğinden. İnşallah regli olmazsın yarın. Ben heyexanla
Bekle bekleyelim kuzum da aman burda kaç arkadaşı böyle heyecanlamdirdim kendimle beraber .ama sonra tırt oldum hepBen heyecanla bekliyorum :))
Canım yaaa. Ben üç ay denedim kafayı yiyordum. ne kadar zor anlayabiliyorum. Ama gerçekten stres çok zarar veriyormuş.Bekle bekleyelim kuzum da aman burda kaç arkadaşı böyle heyecanlamdirdim kendimle beraber .ama sonra tırt oldum hepkeşke hamis olsammmmmm. Sen nasılsın geçti mı korkutan akıntın..
Bir de benim o dediğin beyaz akıntım ds geldi işte iki kez gördüm. . O varsa adet gelio bende
Benim aralıktan beri her adet günümCanım yaaa. Ben üç ay denedim kafayı yiyordum. ne kadar zor anlayabiliyorum. Ama gerçekten stres çok zarar veriyormuş.
Benim böyle bir dmla kan geldi idrara çıktığımda. Ama sonra gelmedi. Pzrt Dr A gidicem zaten. Ona sorarım artık.
BAT'in yarindi degil mi ? voronescim adet olursan da sakin uzulme. ya adet olamasaydin? dusunsene o zaman ne kadar kotu olurdu! bir suru hormon tedavisinden gecmek durumunda kalirdin.. bu sefer de duzenli adet goren kadinlara ne kadar sanslisiniz da haberiniz yok derdin.Benim aralıktan beri her adet günüm
Bekleme serüvenim böyle geçiyor. . Bu ay hsg filmi dolayısıyla daha çok umutlandim. O yüzden beynim daha çok oyun oynuyor. .adetim bile gecikebilir. Ve hiç olmadı o da olursa şaşmam
Bat ne zaman??Merhaba kızlar benim akıntım çok fazlalasti. Kasiklarimda inanılmaz rahatsız edici batma lar yaşıyorum ilk defa ... akıntım yoğun beyaz ve bazen açık sarı ... bel ağrısı devam .. offfff beklemek ne zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?