Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz de ilk defa bu ay korunmadık ama ayın 2. yarısında karar verdik , bata 5 gün var .gebelikle ilgili hiç bir belirtim yok . cok merak ediyorum
Kızlar eğer geç döllenme olmuşsa bunu şimdi ultrasyonda göremez doktor öyle değilmi. Yani kan testinde de çıkmaz heralde . Kafam çok karışık![]()
Bende merak ediyorum aynen senin gibi benim daha 10 gün var adete ama sanki hamile değilim gibide geliyor ilk zamanlar çok batma oldu kasıklarımda bir kaç gün şimdi birşey yok
adetimin ilk günü. kan testinde çıkar mı sizce?
Benm de ilişkiden sonra 2-3 gün bel agrısı - sol yumurtalıkta agrı kasık agrısı oldu , bu hafta bişey yokbaşka hiç bir belirti yok . 5 gün beklemek cok zor. erken geb. testi yapıp sonra hüsrana ugramak istemiyırum . bat günü gelsin ertesi gün yapıcam eger kırmızı kart yemezsem
Selam kızlar, benim de adetim üçgün gecikti bu sabah test yaptim ama negatif çıktı. Yanılma payı olabilir mi acaba veya da geç döllenme vs. ? Bilgisi olan var mı?![]()
Gerek kalmadi adet oldumBence bir test daha yapın garanti olsun
önümüzdeki aya kısmet moral bozukluğu yapmayıp önümüze bakıyoruz canım üzülme vakti var demek ki dahaGerek kalmadi adet oldum![]()
Üzülme canım önümüzdeki ay olur Hayırlısı nasılsa öyle olsunGerek kalmadi adet oldum![]()