- 19 Nisan 2015
- 1.560
- 3.359
- 83
Sonucu daha almadım. Doktoru aradım , doktor yardımcısı doktorun test sonuçlarına daha bakmadığını söyledi. Birazdan sizi arıycaz dedi bende bekliyorum işte ... off ya çok stresliyim , biraz öncede eşimle tartıştım, aslında bir şey yoktu ama ben abarttim olayı. Birde üstüne güzelce bir ağladım tam oldu. Çok gergin ve sinirliyimhiç bir şeye tahammül edemiyorum
Bizi uzaktan takip eden ama hiç bir şey yazmayan hanımlara da selam olsun :)
İnşallah hayırlı haberler veririm teşekkürederimtmm canım inşallah kötü bişi çıkmaz içini ferah tut bakalım buraya yazarsın tekrar
tmm canım inşallah kötü bişi çıkmaz içini ferah tut bakalım buraya yazarsın tekrar
Belki adet gunune kadar hersey degisir icini ferah tut canim iyi dusun ki iyi olsun :)Zaten adet günüm cumartesi bari stressiz bir şekilde adet olmayı bekleyim napim başka
canım benim belirtilerime çok benziyo bende bu tarz şeyler yaşadım ağır kaldırma ani hareketler yapma dinlen belki yerleşme kanaması olabilir umarım hamilesindir :)Kizlar regl 2 gün var bendede bir degisiklik var...gögüslerimin uclari hep dik ve hassaslasti,karnim acayip sisti ve sanki dünyayi yemisim gibi dolu,cok halsiz ve isteksizim yani kendimi cok yorgun hissediyorum ve yataktan hic kalkmak istemiyorum ama az önce wcye gidince hafif kahve rengi bir lekelenme gördüm... Ya sizce hamile olabilirmiyim????yine test yapip sonucu negatif görmeye korkuyorum inanki....
Zaten adet günüm cumartesi bari stressiz bir şekilde adet olmayı bekleyim napim başka
Kan testim cikti hamilelik yok bir hafta boyunca lekelenme oldu sonuclarida aldıktan sonra adet oldum cok degisik seyler oldu buay ama ümitler diğer aya kaldıtmm canım inşallah kötü bişi çıkmaz içini ferah tut bakalım buraya yazarsın tekrar
Kan testim cikti hamilelik yok bir hafta boyunca lekelenme oldu sonuclarida aldıktan sonra adet oldum cok degisik seyler oldu buay ama ümitler diğer aya kaldı
canım benim belirtilerime çok benziyo bende bu tarz şeyler yaşadım ağır kaldırma ani hareketler yapma dinlen belki yerleşme kanaması olabilir umarım hamilesindir :)
Canımm hayırlısı olsun üzülmek yok önümüzdeki ay inşallah kavuşursun bebeğine hepinize çok dua ediyorum gerçektencanim malesef az önce regl geldi...
Canım 3 ay önce bende senin gibi bir şey yaşamıştım lekelenme oldu hamileyim galiba dedim günümde geçti kan testi negatif çıktı üzüldüm ama sen üzülme çünkü rabbim doğru zamanı bekliyor ve ben bu ay hiç beklemdiim halde hamileyim o yüzden eminim doğru zamanı bekliyo bebişin :-*Kan testim cikti hamilelik yok bir hafta boyunca lekelenme oldu sonuclarida aldıktan sonra adet oldum cok degisik seyler oldu buay ama ümitler diğer aya kaldı
Kızlar kan testi yaptırdım bugün 256 çıktı sonuç 4+3 günlük hamileyimmmmayın 22 sinde de keseyi görmek için çağırdı doktor bakalım inşallah herşey yolunda gider sağlıklı bi hamilelik geçiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?