- 27 Ağustos 2015
- 61
- 38
- 8
- 35
Evet canim rabbim hayırlisini hayirli zamanda nasipetsinhayırlısı olsun canım inşallah bundada vardr bi hayır kötü bişi çıkmasında bide öle düşün
Canimbenim neguzel gozunaydin olsun rabbim saglik saglik kucagina almayi nasipetsin.banada nasipetsin hayırlısiyla sizler varken umutlarim tükenmezCanım 3 ay önce bende senin gibi bir şey yaşamıştım lekelenme oldu hamileyim galiba dedim günümde geçti kan testi negatif çıktı üzüldüm ama sen üzülme çünkü rabbim doğru zamanı bekliyor ve ben bu ay hiç beklemdiim halde hamileyim o yüzden eminim doğru zamanı bekliyo bebişin :-*
Hayırlı olsun ins sağlıkla kucağınıza alırsınızKızlar kan testi yaptırdım bugün 256 çıktı sonuç 4+3 günlük hamileyimmmmayın 22 sinde de keseyi görmek için çağırdı doktor bakalım inşallah herşey yolunda gider sağlıklı bi hamilelik geçiririm
Çok çok sağol canım benimmm zaten hiç tükenmesin tatlımmmm her zaman mutlu ol ki bebişin çabucak gelsin :)Canimbenim neguzel gozunaydin olsun rabbim saglik saglik kucagina almayi nasipetsin.banada nasipetsin hayırlısiyla sizler varken umutlarim tükenmez
İnşallah çok teşekkür ederimHayırlı olsun ins sağlıkla kucağınıza alırsınız
Dogal yontemlerle hastaligini gecirmeyi denesen...kızlar adetime 3 gün kaldı ama bugün üzerinize afiyet ishalle güne başladım. akşamüstü keyifsizlik başladı her tarafım arıyor. üşüttüm galiba gözlerimi açamıyorum. ilaç almaktan korkuyorum ya hamileysem diye. ne yapsam acaba bana fikir verir misiniz?
Cnm ben hala adet olmadım. Eşimle bebek vardır diye üç dört gündür iliskiye girmiyorduk. Artık dün ilişki oldu yani haliyle. Ilişkiden sonra pembe kahverengi arası bi sıvı geldi. Ve kesildi. Adet oluyorum herhalde dedim ama devamı gelmedi. Kupkuruyum. Dün gündüz ucuz testlerden Yaptım ama negatif çıktı. Bugün gecikmemin dördüncü günündeyim. Belirtilerim hala devam ediyor Ne yapacağım bilmemsanki ben yazmışım gibi hissettim yazdıklarını okurken. biz de 2 yıldır deniyoruz, 2 aydır klomen kullanıyorum. hiç bu ayki kadar ümitli olmamıştım. göğüsler, ağrılar, duygusal değişiklikler... hepsinin altına ben de imzamı atıyorum. ama bunların hiç birini belirti olarak görmüyorum. bu ay hamile olduğuma inanıyorum ya da inanmak istiyorum. his yani sadece. benim bat 9 eylül. sanırım aynı günlerde öğrenicez sonucu. ikimiz çin de hayırlısını diliyorum. inşallah o ay bu aydır
Dogal yontemlerle hastaligini gecirmeyi denesen...
Cnm ben hala adet olmadım. Eşimle bebek vardır diye üç dört gündür iliskiye girmiyorduk. Artık dün ilişki oldu yani haliyle. Ilişkiden sonra pembe kahverengi arası bi sıvı geldi. Ve kesildi. Adet oluyorum herhalde dedim ama devamı gelmedi. Kupkuruyum. Dün gündüz ucuz testlerden Yaptım ama negatif çıktı. Bugün gecikmemin dördüncü günündeyim. Belirtilerim hala devam ediyor Ne yapacağım bilmem
Allah Razı olsun Cnm ya Hakkımızda Hayırlısı olsun inşaAllah. Bebek varsa çok mutlu olurum ama yoksa da adet olmamak ta çok kötü çok rahatsız edici. Hayırlısı olsun bakalım :)ilişki sonrası bir tahriş yüzünden pembe kahverengi bir akıntı gelmiş olabilir ama hamile kalmış olsan bile cinsel ilişkinin zararı olduğunu düşünmüyorum. ilk hamileliğimde 3,5 aylık düşük tehdidi yaşadığımda ancak o zaman doktor cinsel perhiz vermişti. bence birkaç gün bekle kanaman olmazsa aile hekiminde kan testi yaptır en garantisi o. Allah kalbindeki verir inşallah :)
InşAllah gorursun canım bende yarın yapicam ama pek umidim yok. Kesin negatif cikicak. Hayirlisi hakkimizdaSlm kızlar yarın test yapcam nolur bana dua edin ya artik iki çizgi görmek istiyorum
Umarım daha iyisindir... bak aklinda bulunsun yani bunyeden bunyeye degisiyor ama antibiotik ve gripkuru kahve limon karışımı içtim ishal için. bir de aklıma geldi ilk bebeğime hamileyken çok ağır grip olmuştum doktor minoset içmeme izin vermişti. bir tane de minoset içtim. boğaz ağrısı için de immumax diye bir boğaz spreyi verdi bitkisel olduğundan hamilelerde rahatça kullanabilir demişti boğazıma da ondan sıktım. daha ileri şikayetlerim olmaz inşallah. sağol canım.
Sanmiyorum genelde kabiz olunur derlerArkadaslar ishal ile hamilelikle alakali mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?