Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canimbenim neguzel gozunaydin olsun rabbim saglik saglik kucagina almayi nasipetsin.banada nasipetsin hayırlısiyla sizler varken umutlarim tükenmez

Hayırlı olsun ins sağlıkla kucağınıza alırsınız

kızlar adetime 3 gün kaldı ama bugün üzerinize afiyet ishalle güne başladım. akşamüstü keyifsizlik başladı her tarafım arıyor. üşüttüm galiba gözlerimi açamıyorum. ilaç almaktan korkuyorum ya hamileysem diye. ne yapsam acaba bana fikir verir misiniz?

Benim yarın bat günüm. Gerçi duzensiz adetim ama bakalım görücez. Hic ümidim de yok.

Dogal yontemlerle hastaligini gecirmeyi denesen...

Kızlar en son 30 temmuzda adet oldun 9 eylül de kan negatif progesteron testim 0 cıktı dr gidyom adet olunca gel diyolar beklemelimiyim adet söktürücümü kullanayım

Cnm ben hala adet olmadım. Eşimle bebek vardır diye üç dört gündür iliskiye girmiyorduk. Artık dün ilişki oldu yani haliyle. Ilişkiden sonra pembe kahverengi arası bi sıvı geldi. Ve kesildi. Adet oluyorum herhalde dedim ama devamı gelmedi. Kupkuruyum. Dün gündüz ucuz testlerden Yaptım ama negatif çıktı. Bugün gecikmemin dördüncü günündeyim. Belirtilerim hala devam ediyor Ne yapacağım bilmem

Dogal yontemlerle hastaligini gecirmeyi denesen...

kuru kahve limon karışımı içtim ishal için. bir de aklıma geldi ilk bebeğime hamileyken çok ağır grip olmuştum doktor minoset içmeme izin vermişti. bir tane de minoset içtim. boğaz ağrısı için de immumax diye bir boğaz spreyi verdi bitkisel olduğundan hamilelerde rahatça kullanabilir demişti boğazıma da ondan sıktım. daha ileri şikayetlerim olmaz inşallah. sağol canım.

ilişki sonrası bir tahriş yüzünden pembe kahverengi bir akıntı gelmiş olabilir ama hamile kalmış olsan bile cinsel ilişkinin zararı olduğunu düşünmüyorum. ilk hamileliğimde 3,5 aylık düşük tehdidi yaşadığımda ancak o zaman doktor cinsel perhiz vermişti. bence birkaç gün bekle kanaman olmazsa aile hekiminde kan testi yaptır en garantisi o. Allah kalbindeki verir inşallah :)

Allah Razı olsun Cnm ya Hakkımızda Hayırlısı olsun inşaAllah. Bebek varsa çok mutlu olurum ama yoksa da adet olmamak ta çok kötü çok rahatsız edici. Hayırlısı olsun bakalım :)

Umarım daha iyisindir... bak aklinda bulunsun yani bunyeden bunyeye degisiyor ama antibiotik ve grip
Arkadaslar ishal ile hamilelikle alakali mi
Sanmiyorum genelde kabiz olunur derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…