Ya Merhaba lar benimde 3gungecikti hiç boyle olmazdı testte yapamadim belirti yok cunku. geçen hafta yumurtladim akinti geldi acaba ondan gecikmiş olabilir mi yaCanim yaptin mi testi? Ne cikti merak ediyorum yaz bizeee ben daha yapamadim
hic bu kadar gecikmemisti gecikse bile kahverengi akinti olurdu hic boyle tertemiz gecikmemistiayy ins vardir
Cnm tekrarladim ama gene silik varya yok arası gözüme sokuyorum görmek için neredeyse ama dün ku markadan değil bu freely die dün miratechti
Ya Merhaba lar benimde 3gungecikti hiç boyle olmazdı testte yapamadim belirti yok cunku. geçen hafta yumurtladim akinti geldi acaba ondan gecikmiş olabilir mi ya
sadece dünden beri ağız kuruluğu var çok canım sol kasığımda hafif batmalar var. başka birşeyden gecikmiş olabilir mi? hyaal kırıklığına uğramak istemiyorum. bu ay soğan kürü yapmıştım birde geçen hafta yumurtladım bunlarla alakası olabilir mi acaba?Benim de sürekli uyumak isteği ve akintim var.bir de sürekli wc ye gidiyorum.
ben ovulasyon testi yapmıştım. 24 u çift çizgi gördüm. 31 inde hcg 0.27 cikti.seninde 1 haftada çıkmayabilir. Az daha bekler benim gibi canın sıkılmasın.sadece dünden beri ağız kuruluğu var çok canım sol kasığımda hafif batmalar var. başka birşeyden gecikmiş olabilir mi? hyaal kırıklığına uğramak istemiyorum. bu ay soğan kürü yapmıştım birde geçen hafta yumurtladım bunlarla alakası olabilir mi acaba?
Cuma günü hcg negatif çıktı yani dimiMerhaba,benimde elimde predictor erken gebelik testi vardı. Cuma günü hcg 0.27 çıkmıştı ana bu sabah testte silik 2.cizgi gördüm. ALLAHIM sen buyuksun.umarim yanlış değildir. 2 günde cikarmi acaba...
Evet 0.27 cikti.ama bugün sabah erken gebelik testinde 2.cizgiyi gördüm.Cuma günü hcg negatif çıktı yani dimi
Ya Merhaba lar benimde 3gungecikti hiç boyle olmazdı testte yapamadim belirti yok cunku. geçen hafta yumurtladim akinti geldi acaba ondan gecikmiş olabilir mi ya
Adetin kaç gün geçti ay inşallahhh hadiEvet 0.27 cikti.ama bugün sabah erken gebelik testinde 2.cizgiyi gördüm.
daha Adetim geçmedi. Sat 9 ekim. Ama 7 si gibi falan bekliyorum Adet günümü.Adetin kaç gün geçti ay inşallahhh hadi
aynı tarihte evlenmişiz heheEvet 15 eylül 2013 :) yumurtlama ise çok üzülürüm annemlerdeyiz yarın döneceģiz
bende demin test yaptım ama testin son kullanma tarihi şubatta bitmiş doğrumudur bilmiyorum kocaman bir negatif çıktı. belirtim de yok adet te olmuyorum hamile değilsem bu çok büyk bir sorun hamileysem zaten geçen hfta yumurtladığım için bu cuma ya kadar çıkması mümkün değil gibiBilmiyorum hic canim yabu sabah ben test yaptim dayanamadim negatif cikti ama hala ne bi belirti ne bi akinti ne bi lekenme bisi yok acaba kan testi mi yaptirsam yoksa beklesem mi gittigi yere kadar off ne zor beklemek yaaa
aslında çok rahattım ama bu gecikme beni sinir ediyor. varsa çıksın yoksa adet olayımben ovulasyon testi yapmıştım. 24 u çift çizgi gördüm. 31 inde hcg 0.27 cikti.seninde 1 haftada çıkmayabilir. Az daha bekler benim gibi canın sıkılmasın.
aslında çok rahattım ama bu gecikme beni sinir ediyor. varsa çıksın yoksa adet olayım
aslında çok rahattım ama bu gecikme beni sinir ediyor. varsa çıksın yoksa adet olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?