Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Merhaba,benimde elimde predictor erken gebelik testi vardı. Cuma günü hcg 0.27 çıkmıştı ana bu sabah testte silik 2.cizgi gördüm. ALLAHIM sen buyuksun.umarim yanlış değildir. 2 günde cikarmi acaba...

Canim yaptin mi testi? Ne cikti merak ediyorum yaz bizeee ben daha yapamadim
hic bu kadar gecikmemisti gecikse bile kahverengi akinti olurdu hic boyle tertemiz gecikmemisti ayy ins vardir
Ya Merhaba lar benimde 3gungecikti hiç boyle olmazdı testte yapamadim belirti yok cunku. geçen hafta yumurtladim akinti geldi acaba ondan gecikmiş olabilir mi ya

benim de az aldı 10kasım ile 13 kasım arası hasta olmma gerek ..inşALALH OLMAM ama bende hiç belirtiiyok.....

benim de az aldı 10 ile 13 arası hasta olmma gerek ..inşALALH OLMAM ama bende hiç belirtiiyok.....

Benim de sürekli uyumak isteği ve akintim var.bir de sürekli wc ye gidiyorum.
sadece dünden beri ağız kuruluğu var çok canım sol kasığımda hafif batmalar var. başka birşeyden gecikmiş olabilir mi? hyaal kırıklığına uğramak istemiyorum. bu ay soğan kürü yapmıştım birde geçen hafta yumurtladım bunlarla alakası olabilir mi acaba?

ben ovulasyon testi yapmıştım. 24 u çift çizgi gördüm. 31 inde hcg 0.27 cikti.seninde 1 haftada çıkmayabilir. Az daha bekler benim gibi canın sıkılmasın.

Ya Merhaba lar benimde 3gungecikti hiç boyle olmazdı testte yapamadim belirti yok cunku. geçen hafta yumurtladim akinti geldi acaba ondan gecikmiş olabilir mi ya

Bilmiyorum hic canim ya bu sabah ben test yaptim dayanamadim negatif cikti ama hala ne bi belirti ne bi akinti ne bi lekenme bisi yok acaba kan testi mi yaptirsam yoksa beklesem mi gittigi yere kadar off ne zor beklemek yaaa

Bilmiyorum hic canim ya bu sabah ben test yaptim dayanamadim negatif cikti ama hala ne bi belirti ne bi akinti ne bi lekenme bisi yok acaba kan testi mi yaptirsam yoksa beklesem mi gittigi yere kadar off ne zor beklemek yaaa
bende demin test yaptım ama testin son kullanma tarihi şubatta bitmiş doğrumudur bilmiyorum kocaman bir negatif çıktı. belirtim de yok adet te olmuyorum hamile değilsem bu çok büyk bir sorun hamileysem zaten geçen hfta yumurtladığım için bu cuma ya kadar çıkması mümkün değil gibi

ben ovulasyon testi yapmıştım. 24 u çift çizgi gördüm. 31 inde hcg 0.27 cikti.seninde 1 haftada çıkmayabilir. Az daha bekler benim gibi canın sıkılmasın.
aslında çok rahattım ama bu gecikme beni sinir ediyor. varsa çıksın yoksa adet olayım

aslında çok rahattım ama bu gecikme beni sinir ediyor. varsa çıksın yoksa adet olayım

al benden de o kadar bi haftayi gecti hala ses soluk belirti yok. Ebe arkadasima dedim testte de bisi cikmadi diye. Oda erken dha dedi. Kendiside hamile suan onunde testte cikmamisti kanda baktirmisti. 10 gun sonra yurtdisina cikicam ne oldugunu bilmek istiyorum vardir bundada bi hayir ama adetimin gelecegi yok gbi.
Ablam da annemlde hamile olduklarini 4.ayinda anlamislar belirtilerini cok gec gormusler genlerlede alakali olabilir mi kidiyorum. Ay cok konustum kusira bakmayin kizlar

Selam kızlar dün akşam artık siteye girmemeye karar aldım çünkü sitede her girdigimde kendime stres yaptım. hamilelik konusunda.Son bir resim göstermek istiyorum umut varmı sizce diye?
test miaratech dün gölge gibiydi. Ben belki bu sabah daha netlesir dedim sadece çok hafif bir belirginlik oluşmuş.
siz çizgiyi görebiliyor musunuz?

arkadaslar mrb bende yeni üye oldum adet günüm yarın dün akşam bir test yaptım 2. çizgi silik cıktı ne yapmam gerekiyor bilgisi olan cevap verebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…