inş hamilesindir canım, benim de 4 gün geçti isyanlardayım. milletin daha adet günü gelmeden silik de olsa belli oluyor testlerde bize gelince günler geçiyor adetin üstünden hala bir belirti yok
allah korusun canım olmaz bişey inş, kötü şey getirme aklınaHaklısın canım ya millet regl 1 hafta varken pozitif görüyor biz geçmesini bekliyoruz bu arada demin popo üstü düştüm inşallah bişi olmaz
Banyoda ayağım kaydı islakmis yer
allah korusun canım olmaz bişey inş, kötü şey getirme aklına
inş hamilesindir canım, benim de 4 gün geçti isyanlardayım. milletin daha adet günü gelmeden silik de olsa belli oluyor testlerde bize gelince günler geçiyor adetin üstünden hala bir belirti yok
Haklısın canım ya millet regl 1 hafta varken pozitif görüyor biz geçmesini bekliyoruz bu arada demin popo üstü düştüm inşallah bişi olmaz
Banyoda ayağım kaydı islakmis yer
Çok sağol tatlım bir titreme aldı yatıyorum şimdi azcık dinleneyim.Gecmis olsun
Insallah canim burda herkes birbiri icin dua ediyor ne guzel allah hepimizin sesini duysun hayirlisini versin insallahtan umut kesilmez canım adetin olmadığı sürece gider kan testini tekrar yaptırırsın inş bebişin vardır seninde :)
Kiyamam ya dikkat et allah gozlesinÇok sağol tatlım bir titreme aldı yatıyorum şimdi azcık dinleneyim.
canım daha dikkat etmek gerekiyor böyle zamanlarda gerci rabbim korur sen hiç merak etmeallah korusun canım olmaz bişey inş, kötü şey getirme aklına
tabikide rabbim herkese bütün isteyenlere sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin işnşInsallah canim burda herkes birbiri icin dua ediyor ne guzel allah hepimizin sesini duysun hayirlisini versin ins
Aminnn gelismeler olursa bildirelim kizlartabikide rabbim herkese bütün isteyenlere sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin işnş
tamam canım inşAminnn gelismeler olursa bildirelim kizlar
Daha dikkat etmem gerekiyor canım evet sağolasın sıcak samimiyetin hoşuma gitti :)Kiyamam ya dikkat et allah gozlesin
canım daha dikkat etmek gerekiyor böyle zamanlarda gerci rabbim korur sen hiç merak etme
dikkat et sen kendine canım, güzelce dinlen biraz. benim netleşecek gibi durmuyor yaaa offffInşallah canım ya aksilik hep
Bide elim ayağım boşaldı titreme aldı korkudan sanırım.
Canım netlesirse sonucun bana haber et merak ettim ♡
amiiiinnnn canım benim inşallah hepimiz için öyle olurAynen canim beklemek cok zor ins bu bekleyisin sonu mutluluk olur
dikkat et sen kendine canım, güzelce dinlen biraz. benim netleşecek gibi durmuyor yaaa offff
silik çizgi olsun görsem koşa koşa gidicem kan tahliline ama şuan cesaret edemiyorum. idrarda kaç haftalıkken doğru sonuç vermeye başlıyor acaba biliyormusunDinleniyorum tatlım çok sağol :)
Kan verme Şansın varsa kanda baktirabilirsin ama seni anlıyorum ben şu durumdayken bile baktırmaya korkarsin en kesin çözüm bekle derim ♡
silik çizgi olsun görsem koşa koşa gidicem kan tahliline ama şuan cesaret edemiyorum. idrarda kaç haftalıkken doğru sonuç vermeye başlıyor acaba biliyormusun
inş bizde hamileyizdir de varsın 8 haftada belli olsun, 10 haftada belli olsun. ben beklerim bebişimi, yeter ki benimle olsunValla canım pek bilgim yok ama bunyeden bünyeye fark. Var 2 haftalik olan da da çizgi çıkıyor. Kimiside 8 haftada anca ogrenebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?