• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ay canım çok sevindim :)
maşallah gözün aydın diyim sana Rabbim banada nasip etsinde bende göreyim bebisimi
hayırlı olsun canım,inşallah daha çok güzel haberlerini alırız.ben de bugün keseyi gördüm,inşallah doğumlarımıza birlikte gün sayarız:anneadayı::KK45:

Test yapmadim ben daha elim gitmiyor nefatif gorcem diye boyle bi sacmalik iste sanki sonuc degisecek ben test yapmazsam. :KK17::KK17::KK17:

hamiş arkadaslarim allah hepinizi saglikla bebeginize kavustursun darisi basima :oops: yarin test yapsammi daha erken mi bilemedim :KK43:

Yarın sabah ben tekrarliyacam canım test yapmadan bilemeyiz ki sonucu ?
cesaretini topla bence :)
Regl gecikmismiydi
Test yapmadim ben daha elim gitmiyor nefatif gorcem diye boyle bi sacmalik iste sanki sonuc degisecek ben test yapmazsam. :KK17::KK17::KK17:

hamiş arkadaslarim allah hepinizi saglikla bebeginize kavustursun darisi basima :oops: yarin test yapsammi daha erken mi bilemedim :KK43:

merhaba arkadaşlar ben de birkaç zamandır yazdıklarınızı okuyorum ve buradan bilmediklerimi öğreniyorum.ben iki yıllık evliyim eşimle artık çocuk istiyoruz.reglm genelde 35 günde bir oluyor. yazın baya bi gecikme oldu doktora gittim yumurtalarında tembellik var dedi o günden beri huzursuzum.Aslında kötü birşey demedi ,çoğu bayanda olan bir durum yapısal birşey kişiden kaynaklanmıyor dedi. 6 ay deneyin dedi bebek için. 1 ekimde regl olmuştum .bu ay regl tarihime göre kritik günlerde denedik şuanda 5 kasımda regl olmam gerekiyor ve ben merakla bekliyorum acaba hamile olabilir miyim diye karnımda ara ara olan batma hissi oluyor özellikle geceleri bunun dışında birşey yok,birkaç gün önce de beyaz akıntım oldu ama yumurtlama günümü ben tam olarak anlayamıyorum belki de ondan kaynaklı bir akıntıdır diyorum.sizce adet gününe 3-4 gün kala yumurtlama olabilir mi? çok ümitli değilim zaten çünkü yeni karar verdik bebek için ben merakımdan soruyorum .biraz uzun oldu ama kusura bakmayın lütfen ilk kez yazıyorum buraya

bide eklemek istiyorum.. 1 haftadır elin kolum kalkmıyorum aşırı halsizlik ve uyku var nereye kafamı koysam dalıyorum :)
bakalım hayırlısı inş. gebeyimdir :anneadayı::KK46:
Benim bat 12 Kasım ama bende de sol kasığımın üstünden batma var ve gogüslerim aşırı şişti. Eylül'de başladık bebek çalışmalarına ve 1 yıl 1 aylık evliyim.

bide eklemek istiyorum.. 1 haftadır elin kolum kalkmıyorum aşırı halsizlik ve uyku var nereye kafamı koysam dalıyorum :)
Benim bat 12 Kasım ama bende de sol kasığımın üstünden batma var ve gogüslerim aşırı şişti. Eylül'de başladık bebek çalışmalarına ve 1 yıl 1 aylık evliyim.

Cnm bata çok var sen yumurtama gününde olabilsin değerlendir derim.
Bu arada eylülde mi evlendin bende 13 aylık evliyim

Canim yaptin mi testi? Ne cikti merak ediyorum yaz bizeee ben daha yapamadim :KK43:
hic bu kadar gecikmemisti gecikse bile kahverengi akinti olurdu hic boyle tertemiz gecikmemisti :KK17: ayy ins :KK46: vardir

Canim yaptin mi testi? Ne cikti merak ediyorum yaz bizeee ben daha yapamadim :KK43:
hic bu kadar gecikmemisti gecikse bile kahverengi akinti olurdu hic boyle tertemiz gecikmemisti :KK17: ayy ins :KK46: vardir

Inşallah canım ya açıkçasi silik çıktı ama belirsiz canım 1 hafta beklemeyi düşünüyorum ben net çıkar diye bekliyordum

canım naptın tekrarladınmı bence gıt kan testı var neden bekleyeceksınkı Allah korusun dusuk tehlıkesı falan olur

Cnm tekrarladim ama gene silik varya yok arası gözüme sokuyorum görmek için neredeyse ama dün ku markadan değil bu freely die dün miratechti

Back