Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Cook sevindim adına yaa.darisi başımıza.:)ama bence o silik çizgi boşuna çıkmadı. Kesin hamilesin :)

inşallah canım ya :) bunca zamana kadar yaptım ilk kez böyle gördüm.
Miratech markası. yarın sabah daha belirir diye düşünüyorum. :)
heyecan yaptırmayın kız bana umitleniyorum sonra

O miratech kocaman çizgi olan değilmi? Çok değişik bir test ama hep negatifti ben de.hic pozitifi görmedim. Doğru bir test bence:)

bak bende o markayla yaptım gölge gibi çıktı 2. si meğersem hamileymişim ayy hadi gözün aydın çok güzel bi haber zaten gününde geçmişti

Evet canım kocaman çizgisi olan zaten yanindaki de t çizgisi yani gibiydi kalın :)
O miratech kocaman çizgi olan değilmi? Çok değişik bir test ama hep negatifti ben de.hic pozitifi görmedim. Doğru bir test bence:)

yarın tekrar mı yapacaksın eğer hamile olmasaydın hiiçç bişe çıkmazdı orda bembeyaz olurdu demekki hamilesin ki gölge bişeyler çıkmış geç döllenme olmuş seninkide

yarın tekrarlıyacam belki koluşaır :)
aynen geç döllenmeden şüpheleniyorum olsun ama olsunda geç olsun :)

bnmde bu sabah test yaptım gölgemsi pembe açık cizgi çıktı foto alamadım :)
2güne netleşir sanırım inşallah hamileyimdir

Ayy ins test bozul degilse eger genelde hafif bile ciksa cizgi hamiş sayiliyor.... kac gun gecikmisti canim? Ben ha bugun gelir ha yarin kendimi kandirmiykm diye teste elim varmiyor

Ayy ins test bozul degilse eger genelde hafif bile ciksa cizgi hamiş sayiliyor.... kac gun gecikmisti canim? Ben ha bugun gelir ha yarin kendimi kandirmiykm diye teste elim varmiyor

son regl 27 eylül
normalde 30-33 arasında gidip geliyoruz. Yani Geçti canım benim ama en belirgin gögüs agrısı ve damarlanma var başka sıkıntım yok allaha şükür bide hafif hafif yoklayan kasık batması :)
inşallah hamileyimdir ha bide bu sabah beyaz akıntı gelmişti :)

bide eklemek istiyorum.. 1 haftadır elin kolum kalkmıyorum aşırı halsizlik ve uyku var nereye kafamı koysam dalıyorum :)
bakalım hayırlısı inş. gebeyimdir

Benimde 27.de gelmeliydi. Dun bi halsizlik bulanti bas agrisi oldu bianda ama ben hava sartlarina baglamistim. Umutlanamiyorum bi turlu hevesim kursagimda kalacak diye. Adet belirtimde hala hicyok... bi kac gun daha durup test yaparim daha da gelmezse. Cunku adetim hep duzenliydi bundan iki ay once bi kere gecikmisti baska son bi yildir hic gecikmedi adrtim. Hakkimizda hayirlisi

test yapmadın mı ?.
cnm ben ilk gügosten süphelendim sonra halsizlik sonra bulantım oldu dün sabah ve bu sabah
ama hala emin degilim yarın sabahı edemem ben şimdi

test yapmadın mı ?.
cnm ben ilk gügosten süphelendim sonra halsizlik sonra bulantım oldu dün sabah ve bu sabah
ama hala emin degilim yarın sabahı edemem ben şimdi
hayırlı olsun canım,inşallah daha çok güzel haberlerini alırız.ben de bugün keseyi gördüm,inşallah doğumlarımıza birlikte gün sayarız

Ay canım çok sevindim :)
maşallah gözün aydın diyim sana Rabbim banada nasip etsinde bende göreyim bebisimi
hayırlı olsun canım,inşallah daha çok güzel haberlerini alırız.ben de bugün keseyi gördüm,inşallah doğumlarımıza birlikte gün sayarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…