hayırlı olsun canım,inşallah daha çok güzel haberlerini alırız.ben de bugün keseyi gördüm,inşallah doğumlarımıza birlikte gün sayarız
Test yapmadim ben daha elim gitmiyor nefatif gorcem diye boyle bi sacmalik iste sanki sonuc degisecek ben test yapmazsam.
hamiş arkadaslarim allah hepinizi saglikla bebeginize kavustursun darisi basimayarin test yapsammi daha erken mi bilemedim
Benim bat 12 Kasım ama bende de sol kasığımın üstünden batma var ve gogüslerim aşırı şişti. Eylül'de başladık bebek çalışmalarına ve 1 yıl 1 aylık evliyim.bide eklemek istiyorum.. 1 haftadır elin kolum kalkmıyorum aşırı halsizlik ve uyku var nereye kafamı koysam dalıyorum :)
bakalım hayırlısı inş. gebeyimdir
Benim bat 12 Kasım ama bende de sol kasığımın üstünden batma var ve gogüslerim aşırı şişti. Eylül'de başladık bebek çalışmalarına ve 1 yıl 1 aylık evliyim.bide eklemek istiyorum.. 1 haftadır elin kolum kalkmıyorum aşırı halsizlik ve uyku var nereye kafamı koysam dalıyorum :)
Yarın sabah ben tekrarliyacam canım test yapmadan bilemeyiz ki sonucu ?
cesaretini topla bence :)
Regl gecikmismiydi
Aynen benimde 27 sinde olmam lazımdı çünkü geçen ay 27 sinde oldum27de gelmesi lazimdi gecikti 4 gun canim
Benim bat 12 Kasım ama bende de sol kasığımın üstünden batma var ve gogüslerim aşırı şişti. Eylül'de başladık bebek çalışmalarına ve 1 yıl 1 aylık evliyim.
Evet 15 eylül 2013 :) yumurtlama ise çok üzülürüm annemlerdeyiz yarın döneceģizCnm bata çok var sen yumurtama gününde olabilsin değerlendir derim.
Bu arada eylülde mi evlendin bende 13 aylık evliyim
Evet 15 eylül 2013 :) yumurtlama ise çok üzülürüm annemlerdeyiz yarın döneceģiz
Allah mutluluģumuzu bozmasın inşallah. Bebişlerde tez zamanda göbişlerimize girsin:)Olsun yarın denersiniz..
Bende 14 eylülde kaçtım 18 eylülde nikahim kiyildi 19 unda dugunum oldu :)
Allah mutluluģumuzu bozmasın inşallah. Bebişlerde tez zamanda göbişlerimize girsin:)
Canim yaptin mi testi? Ne cikti merak ediyorum yaz bizeee ben daha yapamadim
hic bu kadar gecikmemisti gecikse bile kahverengi akinti olurdu hic boyle tertemiz gecikmemistiayy ins vardir
Inşallah canım ya açıkçasi silik çıktı ama belirsiz canım 1 hafta beklemeyi düşünüyorum ben net çıkar diye bekliyordum
canım naptın tekrarladınmı bence gıt kan testı var neden bekleyeceksınkı Allah korusun dusuk tehlıkesı falan olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?