Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

ewet canım hafif cizgi görünüyor akşam benimde böyleydi yarın tekrar yapıcam inş hamileyizdir :)

ewet canım hafif cizgi görünüyor akşam benimde böyleydi yarın tekrar yapıcam inş hamileyizdir :)

Inşallah canım :) haber ver bana da ama olur mu ben yarin değil de cuma tekrar denerim belki korkuyorum regl gecikti çünkü 4 gün felan.

Merhaba bisey sormak istiyorum. Benim adetim 6 gün geçti. Bi gün gectiginde evde test yaptim negatif. Dun gece kan tahlili yaptik. 1.20 cikti. Gebelik yok mu yükselir mi bazilarinin 15 gün geçmeden belli olmuyormus. Kafayi yicem kendi kendimi umitlendiriyorum.sizden duyunca rahatliycam sanki

canım bu kan testindeki hormon seviyesi hamileliğin ilk baslarında cok hızlı yükseliyomus tekrar yaptır bir kaç gün sonra bu testi inş bebişin vardır :)

oo senin gecikmiş baya umutsuzluğa kapılma rabbim büyük hersey hayırlısı :)hem benim içim böle pır pır ediyo olumlu ynde :)

Inşallah canım aynen bende pir pir ediyorum suan ama kaygilarim daha ağır basıyor 1 senedir bekliyorum da

İnşallah canim ya bide doktorla kavga edince hicbisey demedi yorum bile yapmadi yani. İnsanlar da keşke bizler kadar hassas olsa. İnsaallah senin bebeginde seninledir. Çizgi gorunuyo bu arada )))

Emin olamadim ilk baslarda dün değil önceki gün sabah çok hafifti sasi gibi oluyordun bakarken şimdi fotodada belli oluyor artık inşallah hamileyimdir.
Bu arada sende umutsuz olma burda arkadaş regl günü kan verdi negatif çıktı sen gibi 1 lerde sonra 15 gün geçti dedik hadi idrar testi yap yaptı pozitif kanda pozitif hamile şimdi :) regl olmadigimiz sürece umut vardır unutma şeker
İnşallah canim ya bide doktorla kavga edince hicbisey demedi yorum bile yapmadi yani. İnsanlar da keşke bizler kadar hassas olsa. İnsaallah senin bebeginde seninledir. Çizgi gorunuyo bu arada )))

Aynen canım Hcg iyice salgılansin die öğle demiştir 2 gün sonra netlesir çizgi :)
ayyy hadi bakalım güzel güzel haberler yazarız inş buraya bi ablam dedi 2-3 gün sonra tekrar yap idrar testini diye o yuzden yarın yapıcam ben

Kizlar hayirli olsun insallah bebisleriniz vardir benim tam bi hafta gecikti adetim dun ucuz bi test yapmistim negatifti haftaya kan testi yaptiririm hala gelmezse adetim diyorum. Ins hamileyimdir gerci o negatifi gorunce umutum kesildi ins hayirlisi olur

inşallah bebişin seninledir canım. ayın 3'ü oldu bende ne adet oldum ne de çift çizgiyi gördüm ne olacak böyle bilmiyorum

Umutsuz olma şekerim regl gelmedigi sürece vardır bir hayır sen sıkma canını kimisi kanda kimisi idrarda belli oluyor

Olsun canım bekle bakalim bende en son 27 eylülde oldum düşün kasima girdik 30 33 gün arası gidip geliyorum bugün tam 4 gün geçti. Sende bekle bakalım testi her sabah yapma 3 günde 1 yap mesela bugün yaptın ya çarşamba yada perşembe dene.
hakkımızda neyse hayırlısı o olsun ben hep böyle dua ediyorum
inşallah bebişin seninledir canım. ayın 3'ü oldu bende ne adet oldum ne de çift çizgiyi gördüm ne olacak böyle bilmiyorum

Beni gormezden gelmeyin lutfen kizlarr umudumu kesmeli miyim

allahtan umut kesilmez canım adetin olmadığı sürece gider kan testini tekrar yaptırırsın inş bebişin vardır seninde :)

amin canım, dün sabah yaptım son testi yok yine yok yine yok adet olmazsam eğer çarşamba bir daha yapayım bir umutişte

inş hamilesindir canım, benim de 4 gün geçti isyanlardayım. milletin daha adet günü gelmeden silik de olsa belli oluyor testlerde bize gelince günler geçiyor adetin üstünden hala bir belirti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…