Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canim cuma da yaparız yeter ki gönlün olsun Birtanem :)
Benim sonuç belli olacak negatif.
Bu arada resim uğur getirsin diye koydum ama uğur felan getirmedi

Canim cuma da yaparız yeter ki gönlün olsun Birtanem :)
Benim sonuç belli olacak negatif.
Bu arada resim uğur getirsin diye koydum ama uğur felan getirmedi
sağol canım benim, keşke çift çizgiyi görsek de gerisi hep teferruat. ama ben senden çok umutluyum nedense ya, kendimden o kadar ümidim yok senden olduğu kadar

sağol canım benim, keşke çift çizgiyi görsek de gerisi hep teferruat. ama ben senden çok umutluyum nedense ya, kendimden o kadar ümidim yok senden olduğu kadar

Benim ümitlerim dün akşam söndü ağla ağla uyuyamadim sabah uyandım gözler sis kipkirmizi.
Eğer yoksa gelsin artık varsa da gelmesin

daha ağlamak için erken o zaman :) henüz adet olmadıysan, belirtilerin varsa ve üstelik kan testi de yaptırmadıysan ümidini kaybetme derim. ben ne yapayım peki bugün adet günüm ölcem korkudan
birde bişey sorcam, birkaç gündür yoktu ama bugün başlayan beyaz bir akıntım var. bu adet olacağımın belirtisi sanırım dimi? bu akıntı yüzünden adet oldum sanıp ikide bir wc ye gidiyorum

3 gündür bendede var korkuyla gidiyorum
Ama bişi yok.
Olsun canım ben negatife alistirdim kendimi.
Çünkü gördüm negatifi.
Bu arada testi yapıp yapmamaktan emin değilim.
Çünkü negatifi görünce insan daha çok üzülüyor

yaaaa kızıyorum ama kendini yıpratma böyle lütfen bende 5 gün önce test yapmıştım, silik çizgi görebilmek için ne mücadeleler verdim ama bariz tek çizgiydi işte. umudunu kaybetme, bak kendi kendimizi strese sokuyoruz ve bu yüzden bebişlerimiz gelmiyor

Ben bu zamana kadar 12 adet gebelik testi yaptım
Kendimden okadar emindim ki .
Haklısın Birtanem işte napalım 1 sene dolacak.
1 senedir uğraş uğraş elde ne var koca bir hiç

Ben bu zamana kadar 12 adet gebelik testi yaptım
Kendimden okadar emindim ki .
Haklısın Birtanem işte napalım 1 sene dolacak.
1 senedir uğraş uğraş elde ne var koca bir hiç
üzülüyorum ama yapma böyle. seni senden iyi kimse anlayamaz biliyorum tıpkı beni kimsenin anlamadığı gibi, kimseye derdimi anlatamıyorum. ''hani daha sizin çocuk yok mu'' dediklerinde yapıyoruz da olmuyor diyemiyorum, ne diycem yok daha düşünmüyoruz yalanına sığınıyorum. Nasıl içim yanıyor hamile birini yada kucağında bebeği olan birini görünce anlatamam

Aynı dertleri yaşıyoruz banada soruyorlar çocuk dusunmuyormusunuz.die bende yok daha yaşım ufak felan diyorum halbuki kimse bilmiyor 1 senedir cabaladigimizi.
Benim akrabalarin hepsi çocuk doğurdu 2.ci hamile olanda var hele hele karşı komsuma ne demeli 8.ciye gebe. Oha diyorum..

Allahım günah yazmasında bir insana 8 tane verene kadar biraz da bizlere ve bizim gibi bekleyenlere verse

Allahım günah yazmasında bir insana 8 tane verene kadar biraz da bizlere ve bizim gibi bekleyenlere verse

Sorma cocuklari saliyor 2 yaşında çocuk meldivenlerde oynuyor allahim hele hele bir tane kicinda bezli çocuk var meldivenlerden kaç defa yuvarlandi.
Bakmıyor ama. Yapmaya gelince açıp bacaklari bekliyorlar töbe töbe.
Madem bakamion nie yapion anlamiyorum.
Pek samimi değiliz ben sevmem öğle.
Bide 6.ci kattayiz düşün.

Allahım bize de ver tez vakitte bir tanecik de olsa bi bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…