kaç gün geçti senin adetinin üzerindenAkıntı yok bnde
sadece benimde ağrı var yaklaşık 2 haftadır o kadar
Adet günüm ya bugun ya yarın 15 ekimde çatlatma iğnesi vuruldu ne zaman catladıysa artık 14 gün sonra regl olunuyor ama erken gebelik testi yaptım 2 tane ikisindede NEGATİF ben bundan 3 ay önce yogun bakımda yattım ciddi bir rahatsızlık geçirdim şuandada ilaç kullanıyorm kendi saglığımı tehlikeye attım bebek için okdar çok istiyorumki 1 sene önce düşük yaptım 7haftalık ondan sonrada kimyasal düşükler oldu kanda 70 80 cıvarından sonra dusmeler , birşeyi nekdar çok istersek olmuyo SABAH işe geldim ufak bir dua kitabım var okuyabildiğim kada dua okudum ağladım içimde hiç umut kalmadı erken gebelik testlerinden sonra bugun yarın bekliyorm KIRMIZI KARTI hayırlısı okdar çok moralim bozukki ağlamak için bahane arıyorum resmen
Bu belirtilerin tamamı nerdeyse bendede var sadece göğüs şişmesi yok en byük belirti yani :) 2 tane erken gebelik testi yaptım ikiside NEGATİF adet günüm bugun yada yarın herşeye ağlayasım geliyo resmen aglamak için bahane arıyorm okdar moralim bozukki kan testi yaptırmaya gitmiyrm bu yuzdenSelam kızlar regl 1 hafta kaldı belirtiler var Şöyle sıraliyim..
1: 8 gündür süren feci bel ağrım bu bazen bacaklarima vuruyor
2: kasigimda batma var özellikle solda. Karnım sis ve sert
3: göğüslerim zaten büyük ama dahada büyüdü uclarim hep dik :)
4: uyku hali hep yorgun ve bitkin hissediyorum
5: koku hassasiyeti.
6: ani ateş basması
7: durduk yere ağlama duygusallik :)
Kızlar sizce belirti olarak sayılır mi bu kadar erken olur mu en son 27 eylülde regl oldum 30 günde bir oluyorum acayip merak içindeyim test yapsam mi ?
Canim sende bendesin benim de testler negatif ama gelen giden yok 3.gun bugün 1 hafta beklemeyi düşünüyorum gelirse gelir gelmezse bakarız bir hal çaresine
Bu belirtilerin tamamı nerdeyse bendede var sadece göğüs şişmesi yok en byük belirti yani :) 2 tane erken gebelik testi yaptım ikiside NEGATİF adet günüm bugun yada yarın herşeye ağlayasım geliyo resmen aglamak için bahane arıyorm okdar moralim bozukki kan testi yaptırmaya gitmiyrm bu yuzden
evet cnm okudum tüm topiği baştan sona kadar seninle kaderimiz aynı bebek için uğraşma süremizde aynı benm sadece senden farklı düşüklerim oldu birisi 7 haftalık dierleri 3 .4 haftalık. . okdar yoruldumki eşime bir evlat vermek istiyorum ve sanki veremmicem gibi düsünüyorm artık umudum kalmadı BAK BENİM OCAK AYINDA yaptıgım düşükte ne kanda ne idrarda cıkmamıstı ama 7haftalık hamile oldugumu örenmiştim bu konudaa okdar hayal kırıklıkları yaşadımki ! anlatamam
canlarım merhabalar.. sizlere bir kaç soru sormak deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum :)
ben 44 günde bir adet oluyorum pcoluyum ama hiç şaşmadı günüm...
soru 1 :)))))1hafta kadar önce eşimye yaşadığım ilişki sonrası spermle karışık 1 damla kan geldi 1 haftadırda devamı hiç gelmedi. buda beni düşündürdü acaba yerleşme kanaması olabilirmi???
bugun 46. günüm yani 2 gün geciktim
soru 2 :)))))evde yapılan gebelik testlerinden aldım hani şu 3 tl civarındakilerden test yaptım ve negatifti hamile olma ihtimalim olabilirmi? 2 gün geçipte negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenenler varmı??
soru3 :)))) yumurtalımda böyle pıtır pıtır hareketlenmeler var seğirme gibi 3 gündür sık sık yaşıyorum bunu neden olabilir bir bilginiz varmı?
soru 4 :)))) evde yapılan testi ne zaman yapmamı önerirsiniz? kan testi vermek en mantıklısı biliyorum ancak sigortam yok vede pahalı geliyor şu an bu hafta sıkışığım biraz haftaya kadar kan testi yaptıramam o yüzden evde yapılan testi ne zaman yapmam gerekir??
vaktinizi ayırdığınız için ve şimdiden vereceğiniz cevaplarınız için teşekkürler dostlar
bu arada karnımın alt kısmında şişkinlik var.. genelde adet olmadan 3 4 gün önce başlar böyle nasıl bir his desem anlatamıyorum ki :) yani adet olcakmışım gibi hissediyorum diyim :) ama ilk defa bu ay o his yok :S:S
cevabın için saol canımm :) inşşş hamişizdirrrr :) yani sonuç olarak hamile olsam bile idrarda çıkmamış olma ihtimali var :) bunu öğrendim ya oda yeter :)Canim bilgim kısıtlı ama yardimci olmaya çalışırım.
Soru 1: olabilir yerleşme kanaması.
Regl gecikmiş.
Soru 2: bendede aynı sorun regl 3 gün geçti test negatif
Soru 3: damar atıyor olabilir bu soruya pek yardimci olamiyacam.
Soru 4: canım adetini 1 hafta 10 gün sonra idrar testinde çıkabilir bence sık dişini benim gibi 1 hafta beklemeye başla ve cok takma :)
Hadi bakalım inşallah hamileyizdir.
canlarım merhabalar.. sizlere bir kaç soru sormak deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum :)
soru 1 :)))))1hafta kadar önce eşimye yaşadığım ilişki sonrası spermle karışık 1 damla kan geldi 1 haftadırda devamı hiç gelmedi. buda beni düşündürdü acaba yerleşme kanaması olabilirmi???
soru 2 :)))))evde yapılan gebelik testlerinden aldım hani şu 3 tl civarındakilerden test yaptım ve negatifti hamile olma ihtimalim olabilirmi? 2 gün geçipte negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenenler varmı??
soru3 :)))) yumurtalımda böyle pıtır pıtır hareketlenmeler var seğirme gibi 3 gündür sık sık yaşıyorum bunu neden olabilir bir bilginiz varmı?
soru 4 :)))) evde yapılan testi ne zaman yapmamı önerirsiniz? kan testi vermek en mantıklısı biliyorum ancak sigortam yok vede pahalı geliyor şu an bu hafta sıkışığım biraz haftaya kadar kan testi yaptıramam o yüzden evde yapılan testi ne zaman yapmam gerekir??
vaktinizi ayırdığınız için ve şimdiden vereceğiniz cevaplarınız için teşekkürler dostlar
bu arada karnımın alt kısmında şişkinlik var.. genelde adet olmadan 3 4 gün önce başlar böyle nasıl bir his desem anlatamıyorum ki :) yani adet olcakmışım gibi hissediyorum diyim :) ama ilk defa bu ay o his yok
:S:
hamileliğin en büyük belirtisi gaz ve sık idrara çıkma diye biliyorm en erken belirti yani zamanla diğer belirtiler tabiki oluyo ve aynı adet olucakmıssn gibi hisside iyi bilirim şuan onu yaşıyorm 10 defa lavavoya cıktım baktım oldum olucam ama benm günüm yarın ve büyük ihtimal yarın olucam cünkü yumurta takibi yaptırıyorm ben biliyorm yani ne zman yumurtladıgımı İNŞALLAH HAMİLESİNDİR CNM hayırlısı olsn ne güzel gününde geçmiş benm geçmedi bekliyorm
zaten hep beklemiyormuyuz canım ya bak 5 sene oldu benim bekliyorum ama insanın tek dayanamadığı acaba sorusu oluyor adet olduktan sonra zaman geçioda adet yaklaşınca başlıo o çılgın bekleyişCanım benim regl olmadığımız sürece bence hep umut var tabikide cikmayabiliyor yani geç döllenme durumu var.
Ilk kan sonra idrara geçiyor uzun sürüyor beklemeliyiz sabırla!.
hamileliğin en büyük belirtisi gaz ve sık idrara çıkma diye biliyorm en erken belirti yani zamanla diğer belirtiler tabiki oluyo ve aynı adet olucakmıssn gibi hisside iyi bilirim şuan onu yaşıyorm 10 defa lavavoya cıktım baktım oldum olucam ama benm günüm yarın ve büyük ihtimal yarın olucam cünkü yumurta takibi yaptırıyorm ben biliyorm yani ne zman yumurtladıgımı İNŞALLAH HAMİLESİNDİR CNM hayırlısı olsn ne güzel gününde geçmiş benm geçmedi bekliyormcanlarım merhabalar.. sizlere bir kaç soru sormak deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum :)
bu arada karnımın alt kısmında şişkinlik var.. genelde adet olmadan 3 4 gün önce başlar böyle nasıl bir his desem anlatamıyorum ki :) yani adet olcakmışım gibi hissediyorum diyim :) ama ilk defa bu ay o his yok :S:S
zaten hep beklemiyormuyuz canım ya bak 5 sene oldu benim bekliyorum ama insanın tek dayanamadığı acaba sorusu oluyor adet olduktan sonra zaman geçioda adet yaklaşınca başlıo o çılgın bekleyiş
erken gebelik testinde hüsran yaşadım bende 2 defa hemde tanesi 15tl 2 tane erken gebelik testi aldım sonuç koskoca tek çizgi bu ay benmde içime cok dogmustu hayırlısı yukarıda okudum vişneli turtam yazmış komşusunun 8tane varmıs allahım keşke orantılı verse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?