çoook silik bi ikinci çizgi çıktı. Ama gorunuyodu baya yanii.. Sende silk bile çıkmadı mı yaa
ayy çok heycnlndmm..bugn 3. Gun cnm. 1.30 da kan vermeye gdcm.. Sence o silk çizgi de belirti,midrCiddimisin çok sevindim gülüm ya topigimizin 4.cu gebisi sen olacaksin :)
bende bembeyazdu canım. Test yapmaya korkar oldum artık.
canım 2 gün sonra tekrarla yada kan testine koş senin kaç gungecikti
Evet canım foto koyma sansin varsa bizde bakalım.ayy çok heycnlndmm..bugn 3. Gun cnm. 1.30 da kan vermeye gdcm.. Sence o silk çizgi de belirti,midr
foto çekmeye çalştım ama tlf.nm flaşsız çekmiyo ve flaş yuzunden hiç bşy gorunmuyodu.. Bugn kan vercm yarn sonucu alırım inş. Ama aşşşırıı derecede kask ağrım var yaa buda normal mi senceEvet canım foto koyma sansin varsa bizde bakalım.
Silikte olsa çizgi çıkınca pozitif diye yorumlaniyor :)
foto çekmeye çalştım ama tlf.nm flaşsız çekmiyo ve flaş yuzunden hiç bşy gorunmuyodu.. Bugn kan vercm yarn sonucu alırım inş. Ama aşşşırıı derecede kask ağrım var yaa buda normal mi sence
tmm cnmm merak etme. Bn sağlık ocağına gdcm onun içn sonuç gecikio. Sende merak etme eğer kırmızılar henuz gelmedyse sorun yok demektr. Blki geç dollenmedr cnm. Bn iki gun once yaptığmda hiç bşy çıkmamştı. Umudunu kaybtme lutfnnHmm anladım canım endiselenme bişi olmaz.gec cikicakmis sonuç.
Burda 1. 1.5 saatte veriyorlar ama pahalı oayri :).
Sonucunu bizde yaz olur mu
tmm cnmm merak etme. Bn sağlık ocağına gdcm onun içn sonuç gecikio. Sende merak etme eğer kırmızılar henuz gelmedyse sorun yok demektr. Blki geç dollenmedr cnm. Bn iki gun once yaptığmda hiç bşy çıkmamştı. Umudunu kaybtme lutfnn
yapmam diye bşy yok senin şupen varsa yapmak zorunda... İnş şupen doğru çıkar cnmmBende yarın yada cumartesi sabah tekrarliyacam bu arada bizim buradaki aile hekimi salak ya 15 gün geçmeden kan tahlili yapmiyor.
Ona da idrar yapıo negatifse yolluyo supheliyse kana yolluo
yapmam diye bşy yok senin şupen varsa yapmak zorunda... İnş şupen doğru çıkar cnmm
kan testi yapma imkanın yokmu?Keşke canım ama merak içindeyim açıkçası :)
Adet belirtim 4 gün önceye kadar vardı şimdi rahatım hani olmuş bitmiş gibi sadece göğüs sizim devam ediyor
kan testi yapma imkanın yokmu?
lavaboya git gel git gel sabahtan beri bir hal oldum :) kırmızılarla karşılaşmadan bugünü hayırlısıyla atlatsaydım, ne uzun bir gün oldu bugün bana :)
saol canım.yaa aile hekiminiz ne kadar garipmiş, bi gün bile geçse yapması gerekiyor halbuki.Canim özel hastane pahalı devlet uzak .
Sağlık ocağı regl 15.gun geçince idrar yapıyor silik çıkınca kana yolluyor.
Bekliyecem reglimi canım.
Seninde bebegin hayırlı olsun çok sevindim :)
aynı durumdayız yaaa. ne adet olacakmışım gibiyim ne de hamilelik belirtim var, hiç birşey yok şuanÖğle oluyor insan helak oldum gidip bakıp durmaktan. Yoksa hemen gelsin acayip gerildim ama varsada bari belli etseydi kendini
Mrb cnm aynı durumda bende varımaynı durumdayız yaaa. ne adet olacakmışım gibiyim ne de hamilelik belirtim var, hiç birşey yok şuan
bugün biraz akıntı var bende, sen de de var mı pekiMrb cnm aynı durumda bende varım
28 ydi hiç bir belirti yok ole beklemek çok kötü
Canım aynı durumdayız bende hep yaşımı bahane buluyorum millete kimse bilmiyor ki birbuçuk senedir uğtaştığmıAynı dertleri yaşıyoruz banada soruyorlar çocuk dusunmuyormusunuz.die bende yok daha yaşım ufak felan diyorum halbuki kimse bilmiyor 1 senedir cabaladigimizi.
Benim akrabalarin hepsi çocuk doğurdu 2.ci hamile olanda var hele hele karşı komsuma ne demeli 8.ciye gebe. Oha diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?