Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ciddimisin çok sevindim gülüm ya topigimizin 4.cu gebisi sen olacaksin :)
bende bembeyazdu canım. Test yapmaya korkar oldum artık.
canım 2 gün sonra tekrarla yada kan testine koş senin kaç gungecikti
çoook silik bi ikinci çizgi çıktı. Ama gorunuyodu baya yanii.. Sende silk bile çıkmadı mı yaa

Ciddimisin çok sevindim gülüm ya topigimizin 4.cu gebisi sen olacaksin :)
bende bembeyazdu canım. Test yapmaya korkar oldum artık.
canım 2 gün sonra tekrarla yada kan testine koş senin kaç gungecikti
ayy çok heycnlndmm..bugn 3. Gun cnm. 1.30 da kan vermeye gdcm.. Sence o silk çizgi de belirti,midr

Evet canım foto koyma sansin varsa bizde bakalım.
Silikte olsa çizgi çıkınca pozitif diye yorumlaniyor :)
foto çekmeye çalştım ama tlf.nm flaşsız çekmiyo ve flaş yuzunden hiç bşy gorunmuyodu.. Bugn kan vercm yarn sonucu alırım inş. Ama aşşşırıı derecede kask ağrım var yaa buda normal mi sence

foto çekmeye çalştım ama tlf.nm flaşsız çekmiyo ve flaş yuzunden hiç bşy gorunmuyodu.. Bugn kan vercm yarn sonucu alırım inş. Ama aşşşırıı derecede kask ağrım var yaa buda normal mi sence

Hmm anladım canım endiselenme bişi olmaz.gec cikicakmis sonuç.
Burda 1. 1.5 saatte veriyorlar ama pahalı oayri :).
Sonucunu bizde yaz olur mu

Hmm anladım canım endiselenme bişi olmaz.gec cikicakmis sonuç.
Burda 1. 1.5 saatte veriyorlar ama pahalı oayri :).
Sonucunu bizde yaz olur mu
tmm cnmm merak etme. Bn sağlık ocağına gdcm onun içn sonuç gecikio. Sende merak etme eğer kırmızılar henuz gelmedyse sorun yok demektr. Blki geç dollenmedr cnm. Bn iki gun once yaptığmda hiç bşy çıkmamştı. Umudunu kaybtme lutfnn

Bende yarın yada cumartesi sabah tekrarliyacam bu arada bizim buradaki aile hekimi salak ya 15 gün geçmeden kan tahlili yapmiyor.
Ona da idrar yapıo negatifse yolluyo supheliyse kana yolluo

Bende yarın yada cumartesi sabah tekrarliyacam bu arada bizim buradaki aile hekimi salak ya 15 gün geçmeden kan tahlili yapmiyor.
Ona da idrar yapıo negatifse yolluyo supheliyse kana yolluo
yapmam diye bşy yok senin şupen varsa yapmak zorunda... İnş şupen doğru çıkar cnmm

lavaboya git gel git gel sabahtan beri bir hal oldum :) kırmızılarla karşılaşmadan bugünü hayırlısıyla atlatsaydım, ne uzun bir gün oldu bugün bana :)

lavaboya git gel git gel sabahtan beri bir hal oldum :) kırmızılarla karşılaşmadan bugünü hayırlısıyla atlatsaydım, ne uzun bir gün oldu bugün bana :)

Öğle oluyor insan helak oldum gidip bakıp durmaktan. Yoksa hemen gelsin acayip gerildim ama varsada bari belli etseydi kendini

Canim özel hastane pahalı devlet uzak .
Sağlık ocağı regl 15.gun geçince idrar yapıyor silik çıkınca kana yolluyor.
Bekliyecem reglimi canım.
Seninde bebegin hayırlı olsun çok sevindim :)
saol canım.yaa aile hekiminiz ne kadar garipmiş, bi gün bile geçse yapması gerekiyor halbuki. neyse sıkma canını,kafanada takma bi şeylerle oyala kendini.bol bol dua et.inşallah yakın zamanda alırsın güzel haberi.

Canım aynı durumdayız bende hep yaşımı bahane buluyorum millete kimse bilmiyor ki birbuçuk senedir uğtaştığmı hayat böyle hayırlısını istedikçe bekliyorum..

Kızlar eskiden labaratuarda kan alma bölümünde çalışıyordum.
Isı bıraktım tabi. Kendimden kan alabiliyorum sabah aldım anca serum verdi özel tupte .
Lazım olan tek şey test ti bende de vardı serumu teste damlattim.
Sonuç negatif çizgi bile yok yani kanda Hcg hormonum yokmuş sonuç belli oldu.
Sakın ha siz denemeyin damardan kan alabilmek için özel eğitim gerektiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…