Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Inşallah canım hadi bakalım benim günüm geçti 3 gün bakalım inşallah regl olmam.

Merhaba canım ben de senin gibiyim halsızlık hep yorgunun uyumak istiyorum sürekli başım ağrıyor ara sıra midem bulanıyor midemde yanma var göğüslerim sanki büyümüş inşallah hamile oluruzda .

Merhaba canım ben de senin gibiyim halsızlık hep yorgunun uyumak istiyorum sürekli başım ağrıyor ara sıra midem bulanıyor midemde yanma var göğüslerim sanki büyümüş inşallah hamile oluruzda .

Inşallah canım o uyku hali bendede hala devam ediyor bide göğüs ağrım var başka belirti yok

Inşallah canım o uyku hali bendede hala devam ediyor bide göğüs ağrım var başka belirti yok
Canım ya bu gün hiç evden dışarı çıkmadım halsizim ya oyüzden ben 24 adet oldun ama herzamankinden farklı adetim normalde 5 gün sürer ama bu defa 2-3 gün sürdü birinci gün 1 tane pet kullandım yarın değiştim fazla kan gelmemişti 2-ci gün 4-5 damla falan 3-cü gün biraz kan geldi ve bitdi az önce tüvaletegitmişdim 2 damla kan gelmiş benden çok kırmızı da değil yarın bi test yapıcaam inşallah herşey istediyimiz gibi olur

Belki yerleşme kanamasidir bencede bir bak.
Hakkında neyse hayırlısı o olsun. :)

benimda uc gun var gunume ama yarin gidip kan vericem.basim cok agriyor ilac almam lazim yinede riske girmek istemiyorum bakalim ins.vardir.bisey de mutluluktan gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…