ins.canim ins.dua et benim icin bende sana dua ediyorum sabah gidicem
niye acele ettin ki sabah yapsaydin ya uzun sure tutulan idrarda hcg toplaniyor erken gebelikte bu sekilde tespit ediliyor umudunu kaybetmeKızlar ya test yaptım negatif
Sanirim bu ayda olmadı
Sabah saglik ocagna gidicem kan vercem . dualarinizi eksik etmeyin
niye acele ettin ki sabah yapsaydin ya uzun sure tutulan idrarda hcg toplaniyor erken gebelikte bu sekilde tespit ediliyor umudunu kaybetme
Aşk olsun Visneli_Turtam hani cuma sabah beraber yapacaktık testiKızlar ya test yaptım negatif
Sanirim bu ayda olmadı
canım keşke sabah yapsaydın,niye acele etti ki?zaten ben idrar testine pek güvenmiyorum. Adet belirtin varmı hiç?Canim 3 saatlik ıdrarla negatif çıktı
Sabah yapmiycam regl bekliyecem
her ihtimale karşı yap istersen,aslında kan testi yapabilseydin kesin çıkardı.sonucu bizimle paylaaaşmayıda uunutma:)Kızlar benim regl bugün ama afet günüm uzunluğu hesapladigimda biri 23 gün diğer ay 30 gün şimdi çıldırcam sizce idrar testi yapmalıyım mi çünkü 23 gün oldugunu sayarak bir hafta geçti 30 gün oldugunu varsayarsak 2 gün var ayrıca sirtim çok ağrıyor sol kasiklarim ağrıyor yorgunluk sürekli uyuyayim yerimdenkalkmayim diyorum heyecandan oluyorum goguslerimde kaşıntı Nadiren de sizi hissediyorum yardım edin
Şeyma idrar testi yaptım negatif çıktı ne kadar doğruluk payı var senceher ihtimale karşı yap istersen,aslında kan testi yapabilseydin kesin çıkardı.sonucu bizimle paylaaaşmayıda uunutma:)
bilmiyorum ki yanlız rahatsızlıklarını hamileliğe yorma,benim adetinden bir hafta geçtikten sonra yorgunluk ve sol kasıkta ağrı başladı.kan testi yaptırabilirsen yaptır,yaptıramazsan bir iki gün daha dişni sık.sonra olmazsan tekrarlarsın testiŞeyma idrar testi yaptım negatif çıktı ne kadar doğruluk payı var sence
canım keşke sabah yapsaydın,niye acele etti ki?zaten ben idrar testine pek güvenmiyorum. Adet belirtin varmı hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?