Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Merhaba ben 5 aylik evliyim. Bebek istedik olmadi. Ağustosta 30unda adet oldum. Eylülde 29unda. 30 ile 31 gün arasi değişik günüm. Bugün adet olmadim. Ama bi haftadir bel agrisindan duramiyorum. Bu ay ise basladim ve bir kere girdiğimiz ilişkiden supheleniyorum. Her an adet olacak gibiyimde olmayacak gibiyimde... Beklemek zor Rabbim herkese nasip etsin. Ve hamile olanlar bizlere de dua etsin isimlerimizle onların duasi kabul olurmuş...

Selam kızlar bende aranızda yeniym 2 yıllık evliym ve ilk defa klomen ve Çatlatma iğnesi kullandm bende 5 kasımı bekliyorum inşallah hepimiz olumlu sonuç alırız :)

Kızlar ya test yaptım negatif :KK43:
Sanirim bu ayda olmadı
Aşk olsun Visneli_Turtam hani cuma sabah beraber yapacaktık testi :( Ben nedense hala sende bebiş olduğunu düşünüyorum, profil resmini de değiştirmişsin görünce nasıl sevindim :) ama yazılanları biraz okuyunca da kafam karıştı şimdi :(

günlerdir bir umutla beklenen gün malum adet günüm sonunda geldi çattı, sabah yataktan bir korkuyla kalktım. lavaboya gittim ve kocaman bir ooohhhh çektim, şu ana kadar kırmızılar henüz teşrif etmediler, umarım regl olmam ve bebişim benimledir, dua edin bana kızlar :(

Kızlar benim regl bugün ama afet günüm uzunluğu hesapladigimda biri 23 gün diğer ay 30 gün şimdi çıldırcam sizce idrar testi yapmalıyım mi çünkü 23 gün oldugunu sayarak bir hafta geçti 30 gün oldugunu varsayarsak 2 gün var ayrıca sirtim çok ağrıyor sol kasiklarim ağrıyor yorgunluk sürekli uyuyayim yerimdenkalkmayim diyorum heyecandan oluyorum goguslerimde kaşıntı Nadiren de sizi hissediyorum yardım edin

Kızlar benim regl bugün ama afet günüm uzunluğu hesapladigimda biri 23 gün diğer ay 30 gün şimdi çıldırcam sizce idrar testi yapmalıyım mi çünkü 23 gün oldugunu sayarak bir hafta geçti 30 gün oldugunu varsayarsak 2 gün var ayrıca sirtim çok ağrıyor sol kasiklarim ağrıyor yorgunluk sürekli uyuyayim yerimdenkalkmayim diyorum heyecandan oluyorum goguslerimde kaşıntı Nadiren de sizi hissediyorum yardım edin
her ihtimale karşı yap istersen,aslında kan testi yapabilseydin kesin çıkardı.sonucu bizimle paylaaaşmayıda uunutma:)

Şeyma idrar testi yaptım negatif çıktı ne kadar doğruluk payı var sence
bilmiyorum ki yanlız rahatsızlıklarını hamileliğe yorma,benim adetinden bir hafta geçtikten sonra yorgunluk ve sol kasıkta ağrı başladı.kan testi yaptırabilirsen yaptır,yaptıramazsan bir iki gün daha dişni sık.sonra olmazsan tekrarlarsın testi

Iki gun var ama dun ve bugun kasik agrilarim dayanilmaz halde. Kan testi yaptirsam cikar mi acaba?

canım keşke sabah yapsaydın,niye acele etti ki?zaten ben idrar testine pek güvenmiyorum. Adet belirtin varmı hiç?

Keşke canım ama merak içindeyim açıkçası :)
Adet belirtim 4 gün önceye kadar vardı şimdi rahatım hani olmuş bitmiş gibi sadece göğüs sizim devam ediyor

Back