Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

canım 3 gün geçmiş bence hemen şu an yapmalısın dün komşumun bir gün geçmişti test yaptı hamile

Canim dışarisi baya soğuk çıkıp alamam eşim akşam is çıkışı getirecek bende daha net çıkar diye sabah ilk idrarla deniyecem inşallah çıkar ♡

Ay canım inşallah ya ağzından bal damliyor çok umitleniyorum böyle soyleyince silik çıkarsa hemen koşa koşa kan tahlili yaptiricam yeterki bir belli etsin varsa kendini
şu an ben de senin için heyecanlandım ama eğer hamileysen bana söz ver benim için ismen dua okuyuyp bana dua edeceksin tamam mı söz mu :)

şu an ben de senin için heyecanlandım ama eğer hamileysen bana söz ver benim için ismen dua okuyuyp bana dua edeceksin tamam mı söz mu :)

Söz canım yasin okurum.bir gebe kalayim da ama Türkçede okuyabilirim arapça bilmiyorum :)

yok cnm bende göğüslerde ağrı büyüme sızı falan olmadı şimdi yeni yeni ağrımaya başladı :)

Hmm inşallah hamileyimdir.
Benim baya şiddetli gözle görünür bir büyüme var bide tuhaf ağrı var uçları hassas sütyen takamiuorum ama aklet deyince ucuna acayip oluyorum
Bide damarlanma var

Hmm inşallah hamileyimdir.
Benim baya şiddetli gözle görünür bir büyüme var bide tuhaf ağrı var uçları hassas sütyen takamiuorum ama aklet deyince ucuna acayip oluyorum
Bide damarlanma var

cnm hamilelin ilk belirtsi bu göğüslerdeki değişimler bakma sen bende olmadı bence hamilelin etkisinden bu normal adet zamanında böyle oluyomuydu ki

Canım bizde bu ay basladık aynı belirtiler bendede oldu adetime 10gun falan var birde 2defa midem bulandı
basım dondu sıkıntı basıyo arada
sanki bayılcak gibi oluyorum insallah
bebis vardır :) bende cok merak
ediyorum Allah'ım isteyen herkese
nasib etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…