canım 3 gün geçmiş bence hemen şu an yapmalısın dün komşumun bir gün geçmişti test yaptı hamile
bence sen hamilesin canımCanim dışarisi baya soğuk çıkıp alamam eşim akşam is çıkışı getirecek bende daha net çıkar diye sabah ilk idrarla deniyecem inşallah çıkar ♡
bence sen hamilesin canım
şu an ben de senin için heyecanlandım ama eğer hamileysen bana söz ver benim için ismen dua okuyuyp bana dua edeceksin tamam mı söz mu :)Ay canım inşallah ya ağzından bal damliyor çok umitleniyorum böyle soyleyince silik çıkarsa hemen koşa koşa kan tahlili yaptiricam yeterki bir belli etsin varsa kendini
şu an ben de senin için heyecanlandım ama eğer hamileysen bana söz ver benim için ismen dua okuyuyp bana dua edeceksin tamam mı söz mu :)
POWERHACK cnm 3 gün gecikti mi adetin ayy hadi hayırlısı inşallah vardır cnm ya
Inşallah canım ya gecikti çok heyecanlıyim allahım ne olur bu ay nasip et diyorum hep ağzımda bu lafla dolaniyorum.
Yarın sabah test yapıcam inşallah çift çizgiyi görürüm :)
hadi bakalım ağrın sızın yoksa ümitlen inşallah hamilesin :)
Amaa sadece goguslerim ağrıyor :/ sistiler yürürken bile sizliyor .
Sendede oldu mu ?
yok cnm bende göğüslerde ağrı büyüme sızı falan olmadı şimdi yeni yeni ağrımaya başladı :)
Hmminşallah hamileyimdir.
Benim baya şiddetli gözle görünür bir büyüme var bide tuhaf ağrı var uçları hassas sütyen takamiuorum ama aklet deyince ucuna acayip oluyorum
Bide damarlanma var
cnm hamilelin ilk belirtsi bu göğüslerdeki değişimler bakma sen bende olmadı bence hamilelin etkisinden bu normal adet zamanında böyle oluyomuydu ki
Yok kasiklarim çok afedersin ishal olmuşum gibi agrirdi hemen anlardim regl olacam die
hımm.. tmm o zaman bence hamilesin cnm yarına kadar bekle ve silikte olsa 2. çizgiyi gör
cnm bnde hala kırmızılar yokkCanlarim Cumhuriyet Bayramimiz Kutlu Olsun
cnm bnde hala kırmızılar yokk
hadi yaa. Meraktan olurum bn. Allhtan bn dun iki tane almştımAynen canım :)
Bu arada eczaneler kapaliymis eşim söyledi sanırım benim is cumaya kaldı
Canım bizde bu ay basladık aynı belirtiler bendede oldu adetime 10gun falan var birde 2defa midem bulandıSelam kızlar regl 1 hafta kaldı belirtiler var Şöyle sıraliyim..
1: 8 gündür süren feci bel ağrım bu bazen bacaklarima vuruyor
2: kasigimda batma var özellikle solda. Karnım sis ve sert
3: göğüslerim zaten büyük ama dahada büyüdü uclarim hep dik :)
4: uyku hali hep yorgun ve bitkin hissediyorum
5: koku hassasiyeti.
6: ani ateş basması
7: durduk yere ağlama duygusallik :)
Kızlar sizce belirti olarak sayılır mi bu kadar erken olur mu en son 27 eylülde regl oldum 30 günde bir oluyorum acayip merak içindeyim test yapsam mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?