- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
hadi yaa. Meraktan olurum bn. Allhtan bn dun iki tane almştım
Iyi yapmissin canım ya sorma bende merak içindeyim.
Keşke testleri boşa harcamasaaydim şu ana kadar 10 tane test yaptım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi yaa. Meraktan olurum bn. Allhtan bn dun iki tane almştım
Canım bizde bu ay basladık aynı belirtiler bendede oldu adetime 10gun falan var birde 2defa midem bulandı
basım dondu sıkıntı basıyo arada
sanki bayılcak gibi oluyorum insallah
bebis vardır :) bende cok merak
ediyorum Allah'ım isteyen herkese
nasib etsin insallah
İnsallah canım :) benim adetimede cok daha simdiden test yapsam belli olurmu acabaInşallah canım hadi bakalım benim günüm geçti 3 gün bakalım inşallah regl olmam.
İnsallah canım :) benim adetimede cok daha simdiden test yapsam belli olurmu acaba
cnm nobetççi ecz. Gidn bnce. Geblk varsa hmn doktra gt ilç verir. Onlar onmliIyi yapmissin canım ya sorma bende merak içindeyim.
Keşke testleri boşa harcamasaaydim şu ana kadar 10 tane test yaptım :)
cnm nobetççi ecz. Gidn bnce. Geblk varsa hmn doktra gt ilç verir. Onlar onmli
Test aldim belli belirsiz off belim agriyo ne zor ismis yaaa
Tmm cnm sagol beklicez mecbur :)Bence yapma canım ben öğle bir hataya düştüm negatif çıktı.
Bence bekle derim. Negatif çıkınca uzuleceksin çünkü
Inşallah olumlu sonuçlar alırız gülüm :)Tmm cnm sagol beklicez mecbur :)
Merhaba canım ben de senin gibiyim halsızlık hep yorgunun uyumak istiyorum sürekli başım ağrıyor ara sıra midem bulanıyor midemde yanma var göğüslerim sanki büyümüş inşallah hamile oluruzda .Selam kızlar regl 1 hafta kaldı belirtiler var Şöyle sıraliyim..
1: 8 gündür süren feci bel ağrım bu bazen bacaklarima vuruyor
2: kasigimda batma var özellikle solda. Karnım sis ve sert
3: göğüslerim zaten büyük ama dahada büyüdü uclarim hep dik :)
4: uyku hali hep yorgun ve bitkin hissediyorum
5: koku hassasiyeti.
6: ani ateş basması
7: durduk yere ağlama duygusallik :)
Kızlar sizce belirti olarak sayılır mi bu kadar erken olur mu en son 27 eylülde regl oldum 30 günde bir oluyorum acayip merak içindeyim test yapsam mi ?
Merhaba canım ben de senin gibiyim halsızlık hep yorgunun uyumak istiyorum sürekli başım ağrıyor ara sıra midem bulanıyor midemde yanma var göğüslerim sanki büyümüş inşallah hamile oluruzda .
Canım ya bu gün hiç evden dışarı çıkmadım halsizim ya oyüzden ben 24 adet oldun ama herzamankinden farklı adetim normalde 5 gün sürer ama bu defa 2-3 gün sürdü birinci gün 1 tane pet kullandım yarın değiştim fazla kan gelmemişti 2-ci gün 4-5 damla falan 3-cü gün biraz kan geldi ve bitdi az önce tüvaletegitmişdim 2 damla kan gelmiş benden çok kırmızı da değil yarın bi test yapıcaam inşallah herşey istediyimiz gibi olurInşallah canım o uyku hali bendede hala devam ediyor bide göğüs ağrım var başka belirti yok
Canım ya bu gün hiç evden dışarı çıkmadım halsizim ya oyüzden ben 24 adet oldun ama herzamankinden farklı adetim normalde 5 gün sürer ama bu defa 2-3 gün sürdü birinci gün 1 tane pet kullandım yarın değiştim fazla kan gelmemişti 2-ci gün 4-5 damla falan 3-cü gün biraz kan geldi ve bitdi az önce tüvaletegitmişdim 2 damla kan gelmiş benden çok kırmızı da değil yarın bi test yapıcaam inşallah herşey istediyimiz gibi olur
Kizlar bunu bugün yaptim
benimda uc gun var gunume ama yarin gidip kan vericem.basim cok agriyor ilac almam lazim yinede riske girmek istemiyorum bakalim ins.vardir.bisey de mutluluktan gecer
ins.canim ins.dua et benim icin bende sana dua ediyorum sabah gidicemInşallah hamilesindir canım bizede yaz