POWERHACK hadi totem yapalım :) Düşük bir ihtimal ama perşembe günü bende adet olmazsam eğer testi cuma günü beraber yapalım mı :)
ben sabah işe gelmeden yaparım o zaman, saat 10 gibi de yazarım sana. tabi kırmızlar o zamana kadar gelmezseOlur gülüm kaç ta yapicaksin ?
Ben en gec 10 gibi uyaniuorym
ben sabah işe gelmeden yaparım o zaman, saat 10 gibi de yazarım sana. tabi kırmızlar o zamana kadar gelmezse
benden önce sen varsın :) benim daha bat günüm gelmedi bile, benim umudum sensin :)Hımm sen ise gidiyon anladım bende istiyorum ise girmek eşim istemiyor evde otur diyor..
Olsun sen yaparsın bizde haber verirsin inşallah pozitif çıkar topigimizin 2.ci hamis unvanını alirsin :)
Bilinçaltımıza yerleşti ya bu işlerAmin Birtanem inşallah :)
Gece rüya gördüm Hayır eylesin
Gebelik Testi yapıyorum net pozitif çıkıyor ama eşimle kavga ediyorum bir manken varmış diyor kadına bak be TV'de taş gibi felan duyuyorum ( bu arada kiloluyum)
Kızıyorum evden kovuyorum sonra testte baka baka Ağlıyorum :)
benden önce sen varsın :) benim daha bat günüm gelmedi bile, benim umudum sensin :)
Bilinçaltımıza yerleşti ya bu işler
Kurban olayım ben öyle acıya, inşallah bebişin belirtisidir de varsın daha çok acısın :)Sağol allah razı olsun inşallah olur gülüm.
Şuan regl olacak gibi bir kaşık ağrım yok ben regl olmadan önce meşhur bir kaşık ağrım olur hemen hissederim.
Sadece gogusler büyüdü ve acıyor yatakta düz yattım sağa yatıyorum acıyo sola yatıyorum acıyo
Kurban olayım ben öyle acıya, inşallah bebişin belirtisidir de varsın daha çok acısın :)
bugun son gun kızlar çok heycanlıym. Yarın adrt gunm. İnş hayal kırıklığı olmaz
şuan karın ağrım çok var ve goğuslerim çok hassas. Nolck bilmiyorum artkInşallah canım hadi bakalım inşallah güzel haberlere yazarsın topigime :)
şuan karın ağrım çok var ve goğuslerim çok hassas. Nolck bilmiyorum artk
gunun geçmişmiydi hiçkızlar ben kırmızıları gördüm hayırlısıyla
önümüzdeki aylara bakıcam artık
evet canım günümü gün geçtigunun geçmişmiydi hiç
inş bi sonraki ay olur. Yumurtlama gunlerini iyi değerlndr cnmevet canım günümü gün geçti
çok heveslenmiştima ama malesef kırmızılar geldi
kızlar ben kırmızıları gördüm hayırlısıyla
önümüzdeki aylara bakıcam artık
niye umutların azalmış goruhorum seni yaaAaüzüldüm bak hayırlısı olsun ne diyelim üzme kendini Birtanem bende olmaktan korkuyorum eğer gelirsede ovulsyon testi siparisi vericem yumurtlama günlerimi takip edicem eşim Semen testine gidicek
hayırlısı artık elimden bişey gelmiyor ki ben ovilasyon falan yapmayacağım artık insanı strese sokmaktan başka bişeye yaramadı bende bu ay ona inanmıştım ama artık inanmıyorum ona da eşime adetim oldu dedim bana hadi gözün aydın yazmış ona da sinir oldum kimseyi görecek halim kalmadı işyerindeyim inan morallerim çok bozuk çıkıp gidesim var işten falanAaüzüldüm bak hayırlısı olsun ne diyelim üzme kendini Birtanem bende olmaktan korkuyorum eğer gelirsede ovulsyon testi siparisi vericem yumurtlama günlerimi takip edicem eşim Semen testine gidicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?