Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

ben sabah işe gelmeden yaparım o zaman, saat 10 gibi de yazarım sana. tabi kırmızlar o zamana kadar gelmezse

Hımm sen ise gidiyon anladım bende istiyorum ise girmek eşim istemiyor evde otur diyor..
Olsun sen yaparsın bizde haber verirsin inşallah pozitif çıkar topigimizin 2.ci hamis unvanını alirsin :)

Hımm sen ise gidiyon anladım bende istiyorum ise girmek eşim istemiyor evde otur diyor..
Olsun sen yaparsın bizde haber verirsin inşallah pozitif çıkar topigimizin 2.ci hamis unvanını alirsin :)
benden önce sen varsın :) benim daha bat günüm gelmedi bile, benim umudum sensin :)

Bilinçaltımıza yerleşti ya bu işler

benden önce sen varsın :) benim daha bat günüm gelmedi bile, benim umudum sensin :)

Sağol allah razı olsun inşallah olur gülüm.
Şuan regl olacak gibi bir kaşık ağrım yok ben regl olmadan önce meşhur bir kaşık ağrım olur hemen hissederim.
Sadece gogusler büyüdü ve acıyor yatakta düz yattım sağa yatıyorum acıyo sola yatıyorum acıyo

Kurban olayım ben öyle acıya, inşallah bebişin belirtisidir de varsın daha çok acısın :)

bugun son gun kızlar çok heycanlıym. Yarın adrt gunm. İnş hayal kırıklığı olmaz

kızlar ben kırmızıları gördüm hayırlısıyla
önümüzdeki aylara bakıcam artık

kızlar ben kırmızıları gördüm hayırlısıyla
önümüzdeki aylara bakıcam artık

Aa üzüldüm bak hayırlısı olsun ne diyelim üzme kendini Birtanem bende olmaktan korkuyorum eğer gelirsede ovulsyon testi siparisi vericem yumurtlama günlerimi takip edicem eşim Semen testine gidicek

Aa üzüldüm bak hayırlısı olsun ne diyelim üzme kendini Birtanem bende olmaktan korkuyorum eğer gelirsede ovulsyon testi siparisi vericem yumurtlama günlerimi takip edicem eşim Semen testine gidicek
hayırlısı artık elimden bişey gelmiyor ki ben ovilasyon falan yapmayacağım artık insanı strese sokmaktan başka bişeye yaramadı bende bu ay ona inanmıştım ama artık inanmıyorum ona da eşime adetim oldu dedim bana hadi gözün aydın yazmış ona da sinir oldum kimseyi görecek halim kalmadı işyerindeyim inan morallerim çok bozuk çıkıp gidesim var işten falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…