yumurtlama da hesaplamayacağım artık canım akışına bırakıyoruminş bi sonraki ay olur. Yumurtlama gunlerini iyi değerlndr cnm
niye umutların azalmış goruhorum seni yaa
hayırlısı artık elimden bişey gelmiyor ki ben ovilasyon falan yapmayacağım artık insanı strese sokmaktan başka bişeye yaramadı bende bu ay ona inanmıştım ama artık inanmıyorum ona da eşime adetim oldu dedim bana hadi gözün aydın yazmış ona da sinir oldum kimseyi görecek halim kalmadı işyerindeyim inan morallerim çok bozuk çıkıp gidesim var işten falan
benim adam odunun tekidir nerde öyle duygular bizimkindeAy cnm esin nie öğle dedi ki benim ki benle beraber üzülüyor
Agladigimda başımı omuzuna yaslayip oldum işte yok bebek ya dediğimde gözleri doluyor.
En büyük desteği o veriyor bana hemen teselli ediyor olsun bir dahaki ay diye ben neredeyse regl bitene kadar her lavaboya gidip gördüğümde Ağlıyorum
Ama destek olmalisiniz birbirimize oda sana karşı bu kadar sert olmamalı.benim adam odunun tekidir nerde öyle duygular bizimkinde
maşallah diyeyim de nazar değmesin canımAma destek olmalisiniz birbirimize oda sana karşı bu kadar sert olmamalı.
Ben gücumu esimden alıyorum.
Demin aradı varmı gelen giden dedi şifreli konuşuyoruz is yerinde kendisi yok dedim oh iyi iyi gelmesin zaten diyo :)
bu duyguyu bnde çok,iyi,bilirim. Her adet gunu depresyon adetin son gunu yine umut dolarım ama. Rabbimden umudunu ve duanı hiç eksik etme bu çok onemli cnm.şuan hislerin nasl peki umut varmı1 sene içinde acayip yiprandim her ay hüsran gözyaşı..
Umarım bebeğim benimledir.
Regl dengesiz 30 33 gibi bu yüzden 32. Gün bugün yarın da geçsin cuma sabah test yapicam
maşallah diyeyim de nazar değmesin canım
kendisi sert birisi değildir zaten ama düşüncesizdir biraz laflarının beni üzeceğini incitecğini tahmin etmiyor hiç 7 senelik karısını tanıyamadı hala yada işine öyle geliyor umursamıyor
bn ovu. Testti hiç yapmadım ama akıntımla yumrt. Takib ediyorum. Bnce sende oyle yap cnmyumurtlama da hesaplamayacağım artık canım akışına bırakıyorum
bu duyguyu bnde çok,iyi,bilirim. Her adet gunu depresyon adetin son gunu yine umut dolarım ama. Rabbimden umudunu ve duanı hiç eksik etme bu çok onemli cnm.şuan hislerin nasl peki umut varmı
Inşallah olur Rabbim çok beklemeden verir inşallah en azindan 1 tane çocuğun var allah bagislasin bizde oda yok2. olacak Allah izin verirse 7 sene bitti bizim 8 in içindeyiz
bnimde aayynııı belirtiler var cnm. Bn umutluyum inş beraber mujde alırızVar bu ay bir gariptim belirtiler var :)
Suan göğüslerm çok acıyor patlıcak gibi.
2 güne kadar kaşık ağrım bel ağrım vardı ama hepsi kayboldu suan akıntı var beyaz lapa gibi
bnimde aayynııı belirtiler var cnm. Bn umutluyum inş beraber mujde alırız
inşallah canım rabbim dualarımızı kabul eder olur inşallah sizlerinde ben ilkinde hiç stres yapmamıştım hemen oldu bunda çok stresliyim olmuyorInşallah olur Rabbim çok beklemeden verir inşallah en azindan 1 tane çocuğun var allah bagislasin bizde oda yok
inşallah canım rabbim dualarımızı kabul eder olur inşallah sizlerinde ben ilkinde hiç stres yapmamıştım hemen oldu bunda çok stresliyim olmuyor
yarın tam gunu. 30. Gun. Ayaklarımı eczaneden zor çekiyorum :) 2 gun geçerse eğer test yaparım. Bide bugun wc ihtiyacımn arttığını farkettim.Amin tatlım inşallah sen test yaptın mi varmı gününe
yarın tam gunu. 30. Gun. Ayaklarımı eczaneden zor çekiyorum :) 2 gun geçerse eğer test yaparım. Bide bugun wc ihtiyacımn arttığını farkettim.
kızlar size tavsiyem kendinizi dinlemeyin belirtim varmı filan diye takılmayın lütfen sonra hamile olmayınca resmen yılım oluyor örnek ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?