Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ay cnm esin nie öğle dedi ki benim ki benle beraber üzülüyor
Agladigimda başımı omuzuna yaslayip oldum işte yok bebek ya dediğimde gözleri doluyor.
En büyük desteği o veriyor bana hemen teselli ediyor olsun bir dahaki ay diye ben neredeyse regl bitene kadar her lavaboya gidip gördüğümde Ağlıyorum

benim adam odunun tekidir nerde öyle duygular bizimkinde

benim adam odunun tekidir nerde öyle duygular bizimkinde
Ama destek olmalisiniz birbirimize oda sana karşı bu kadar sert olmamalı.
Ben gücumu esimden alıyorum.
Demin aradı varmı gelen giden dedi şifreli konuşuyoruz is yerinde kendisi yok dedim oh iyi iyi gelmesin zaten diyo :)

Ama destek olmalisiniz birbirimize oda sana karşı bu kadar sert olmamalı.
Ben gücumu esimden alıyorum.
Demin aradı varmı gelen giden dedi şifreli konuşuyoruz is yerinde kendisi yok dedim oh iyi iyi gelmesin zaten diyo :)
maşallah diyeyim de nazar değmesin canım
kendisi sert birisi değildir zaten ama düşüncesizdir biraz laflarının beni üzeceğini incitecğini tahmin etmiyor hiç 7 senelik karısını tanıyamadı hala yada işine öyle geliyor umursamıyor

1 sene içinde acayip yiprandim her ay hüsran gözyaşı..
Umarım bebeğim benimledir.
Regl dengesiz 30 33 gibi bu yüzden 32. Gün bugün yarın da geçsin cuma sabah test yapicam
bu duyguyu bnde çok,iyi,bilirim. Her adet gunu depresyon adetin son gunu yine umut dolarım ama. Rabbimden umudunu ve duanı hiç eksik etme bu çok onemli cnm.şuan hislerin nasl peki umut varmı

Oo maşallah 7 sene He çocuk var mı peki 2.ciyimi dusunuyorsunuz?

bu duyguyu bnde çok,iyi,bilirim. Her adet gunu depresyon adetin son gunu yine umut dolarım ama. Rabbimden umudunu ve duanı hiç eksik etme bu çok onemli cnm.şuan hislerin nasl peki umut varmı

Var bu ay bir gariptim belirtiler var :)
Suan göğüslerm çok acıyor patlıcak gibi.
2 güne kadar kaşık ağrım bel ağrım vardı ama hepsi kayboldu suan akıntı var beyaz lapa gibi

Inşallah olur Rabbim çok beklemeden verir inşallah en azindan 1 tane çocuğun var allah bagislasin bizde oda yok
inşallah canım rabbim dualarımızı kabul eder olur inşallah sizlerinde ben ilkinde hiç stres yapmamıştım hemen oldu bunda çok stresliyim olmuyor

kızlar size tavsiyem kendinizi dinlemeyin belirtim varmı filan diye takılmayın lütfen sonra hamile olmayınca resmen yılım oluyor örnek ben

kızlar size tavsiyem kendinizi dinlemeyin belirtim varmı filan diye takılmayın lütfen sonra hamile olmayınca resmen yılım oluyor örnek ben

Her ay belirti arayan ben regl olunca 1 hafta kendime gelemiyorum haklısın ama insan umut etmek istiyor.
Sonuçta hepimiz umut dünyasında yaşıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…