Mesajın beni cok onure etti gerçekten evet ikinci melegimde yolda dua etmez olurmuyum sana ve tüm isteyen herkeze tattırsın bu duyguyu inş cok bekletmez minigin :)Vayyy vişneli turtam seninle çok tanışmak istemiştim ya bu topiği en başından 500 küsür sayfasına kadar hiç aksatmadım okudum sonlarını okuyayım dedim ve baktım ki sen burdasın çok güzel bi topik bol mesajlı o kdar gzel ki olurken taa 3 yıl önce olmuş olsada hamile kalanları gördükçe bi sevindim bi sevindim anlatamam sanırım ikinci bebişin yolda bu topikteki pozitif mesajlarınla resmen idolüm oldun ilk başta sırf seni merak ettim bakalım ne zamn gbe klcak dye okudum sonra kaptırdım gittim seni hiç tanımıyorum ama bana da dua et olur mu bu bnm daha 3.ayım çocuk için ama insan olsun istiyo hmen
Umarım bnde duyururum bu topikte hamişliğimi daha yeniyiz bu işte ama çok sabırsızım hemen oldun istiyorum arkadaşlarım da hep çocuklu tabi onlra gre bnm yaşım genç ama ne bileyim hep demişimdir küçüklükten beri bnde genç yaşta anne olmak istiyorum dye bakalım umarım meleğim beni çok bekletmez ve sende sağlıkla kucağına alırsın bebişini bu arada kaç aylık bebişin sonları okumaya fırsat olmadıMesajın beni cok onure etti gerçekten evet ikinci melegimde yolda dua etmez olurmuyum sana ve tüm isteyen herkeze tattırsın bu duyguyu inş cok bekletmez minigin :)
Eski topigim olmasına ragmen ben bile 1 den başlayıp okuyorum o eski heyecanlarımı tekrar tekrar yasıyorum simdi ikinci bir heyecan var rabbim sag salim kucagıma almayı nasip etsin tüm bekleyenleride benide inş :)
Cok şükür ki topigime yazan herkezın güzel haberlerini almıştım umarım sende bu topikte paylaşırsın gebeligini :)
Şans senden yana olsun rabbim isteyen herkeze tez vakitte versin aratmasın evlat bambaşka bu dünyaada en cok anneligi sevdim ben :)
Güzel haberini en kısa zamanda almak dilegiyle kendine iyi bak stres yapma en kötü etki eden sey dir stres
Aramızda 1 yaş var cokta küçük degilsin bence ideal yaştasınUmarım bnde duyururum bu topikte hamişliğimi daha yeniyiz bu işte ama çok sabırsızım hemen oldun istiyorum arkadaşlarım da hep çocuklu tabi onlra gre bnm yaşım genç ama ne bileyim hep demişimdir küçüklükten beri bnde genç yaşta anne olmak istiyorum dye bakalım umarım meleğim beni çok bekletmez ve sende sağlıkla kucağına alırsın bebişini bu arada kaç aylık bebişin sonları okumaya fırsat olmadı
Evet ya az önce fark ettim ne kadr güzel elimde olsa bnde o yaşta yaprdım kısmet bu zamanaymış daha bata çok vr bnm 22 ağustosAramızda 1 yaş var cokta küçük degilsin bence ideal yaştasın
Benim bir kızım var tatlım 2 yasında
Suan 14 haftalıgım ikinci kızım olabilir :)
İyiki genç anne olmuşum diyorum kızıma daha da yetiyorum 18imde evlendim 19umda kızıma gebe kaldım :)
Yasım 22 suan.
Amin canım mesajların için ayriyetten teşekkür ederim allahım o güzel gönlüne göre versin inşallah
Sen bol bol çalış bu ara :)Evet ya az önce fark ettim ne kadr güzel elimde olsa bnde o yaşta yaprdım kısmet bu zamanaymış daha bata çok vr bnm 22 ağustos
Canım ilaç kullanma bekle benim yumurtlamadan 8.gün idrarda hafif hafif silik vermeye başlamıştı sen 10 güne kadar bekle derimmerhaba. 29-30 temmuz da yumurtladım. yani 30 unu baz alırsak adetin 12.günü.adetin 17.günü yani geçtiğimiz perşembe bronşitim için dr a gittim. röntgen çekileceği için dr önce kantesti yaptı gebelik için. daha yumurtlamam brş gün önceydi hocam gerek yok gebelik yoktur dedim ama yapılıyor zorunlu malum. neyse ki sonuç 1.20 çıktı yani gebelik yok. sonra röntgen falan çekildi ilaçlar yazıldı çıktım. ama kafama takılan şu şuan. adetimin 17.gününde yapıldı ama sıfır değerleri neden çıkmadı da 1.20 çıktı. pazar yumurtlamıştım perşembe test sonucu nasıl böle çıktı
İnş olmazsın sekerim hamile olursunBeni de alin araniza 3 gunum var:)
üç gündür içiyorum. toz allerjim var nefes alamıyorum yoksa. yükselir mi diyosun deger.Canım ilaç kullanma bekle benim yumurtlamadan 8.gün idrarda hafif hafif silik vermeye başlamıştı sen 10 güne kadar bekle derim
Canim insallah ama sanki adet olucam. Dun gece midem bulandi aslinda gece gece sevincten uykum kacti Rabbim nasip etti galiba diye ama simdi sabahtir adet agrisi cekiyorumİnş olmazsın sekerim hamile olursun
Olursanda üzülme yeni aya yeni umutlar :)Canim insallah ama sanki adet olucam. Dun gece midem bulandi aslinda gece gece sevincten uykum kacti Rabbim nasip etti galiba diye ama simdi sabahtir adet agrisi cekiyorum
Belli olmaz ki cnm en son ne zaman baktırdın ?üç gündür içiyorum. toz allerjim var nefes alamıyorum yoksa. yükselir mi diyosun deger.
Vişneli turtam nasılsın sana bsey sormak istiyorum biliyosun bu günler bnm yumurtlama günüm yani normalde yarın gecen ay da ovu testi yapmıştım 14. Gün yumurtlama olmuştu 28 günde bi adet olurum gcen aydan elimde on tane falan ovu testi kalmıştı adetimin 11. Günü ypmaya başladım ama hiç yumurtlama dönemine yaklaşmış gbi koyu çıkmıyo aksine çoook silik çıkıyo anlam veremedim bi türlü acaba dyorum bnde yumurta tembelliği ya da yumurtlamama durumu falan mı var ki aklım sürekli kötüye gdiyor ama byle bi durum olsa çok düzenli regli olurmuyum ki ?Belli olmaz ki cnm en son ne zaman baktırdın ?
Merhaba canım iyiyim hava sıcak sıcaklarla boğuşuyoruzVişneli turtam nasılsın sana bsey sormak istiyorum biliyosun bu günler bnm yumurtlama günüm yani normalde yarın gecen ay da ovu testi yapmıştım 14. Gün yumurtlama olmuştu 28 günde bi adet olurum gcen aydan elimde on tane falan ovu testi kalmıştı adetimin 11. Günü ypmaya başladım ama hiç yumurtlama dönemine yaklaşmış gbi koyu çıkmıyo aksine çoook silik çıkıyo anlam veremedim bi türlü acaba dyorum bnde yumurta tembelliği ya da yumurtlamama durumu falan mı var ki aklım sürekli kötüye gdiyor ama byle bi durum olsa çok düzenli regli olurmuyum ki ?
İnsallah canim olmamya bekliyorum bakalimOlursanda üzülme yeni aya yeni umutlar :)
Her ay yepyeni bir umutla başla vaktini bekliyor cnm bebiş emin ol
Cevabın için saol cnm bnm insan stres yapıyo yine de tabi bn yne de dzenli ilişki yapıyrum inşallah tutar bu ayMerhaba canım iyiyim hava sıcak sıcaklarla boğuşuyoruz
Kötü bişi gelmesin aklına her ay yumurtlama olacak diye bişi yoktur belki bu ay yumurtlamazsın yada geç yumurtluyacaksındır
Regl etkilemez lakin geç yumurtlarsan bir kaç gün aksayabilir
Tembellik vs gibi durum olacagını sanmıyorum stres yapma yinede sen cnm
İnşallah canım sen çalış takdiri allah bilir ne zaman vakti saati gelince gelir :)Cevabın için saol cnm bnm insan stres yapıyo yine de tabi bn yne de dzenli ilişki yapıyrum inşallah tutar bu ay
12. ya da 13.gün yumurtlamıştım. 27gün sürüyo adetim. 16.gün bakıldı kana. 1.20 dediler işte. daha da yaptırmadımBelli olmaz ki cnm en son ne zaman baktırdın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?