• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Selam kıZlar ben daha oncede yazmıstım.son iki aydır klomen kullanıyorum bu ay 10unda adet olmam gerekiyodu olmadım yani 3 gün gecikti ve pazartesi gğnüde doktor randevum vardı kanda gebelik testi istedi negatif cıktı.smdi de bugun saat 4te kahverengi bi kan geldi adet oldum ddm ped koydum ayıptır söylemesi.ama bi daha gelen giden yok normalde deli gibi karnım agrır bacaklarım sırtım agrır hic bisey yok.demek istediğim; ayın 10unda adet olmam gerkiyodu ve o gün kan testi yaptım negatif cıktı.hamile olma ihtimalim var mı acaba yani bu durumun başına gelen varmı kızlar fikirlerinize ihtiyacım var :KK16::KK36:
Erken yapmissin bence kan tahlilini biraz daha bekle bir hafta kadar evde idrar testi yap varsa zaten kesin cikiyor. Ins yerlesme kanamasidir lekelenme gibi olur cnm

Erken yapmissin bence kan tahlilini biraz daha bekle bir hafta kadar evde idrar testi yap varsa zaten kesin cikiyor. Ins yerlesme kanamasidir lekelenme gibi olur cnm
Ya bnde umutlanmak istemiyorum ama ya varsa diyede düşünmeden edemiyorum.testi doktor istedi yoksa bn yaptrmazdım.negatif cıkınca kesin yok diye de idrar testini pek düsünmedim.

Ya bnde umutlanmak istemiyorum ama ya varsa diyede düşünmeden edemiyorum.testi doktor istedi yoksa bn yaptrmazdım.negatif cıkınca kesin yok diye de idrar testini pek düsünmedim.
Anladim bekle biraz daha 1 hafta kadar sonra test yap ins vardir. Haber ver :)

Ins cnm :)))) 2. Ye erken daha 18 aylik oglum var tam hareketli donemi bana ihtiyaci var 2 tanr zor olur yani hamilelikde kolay degil sonucda. Olursada allahtan artik napalim :)

Evet ya daha erken, tabi ki olursa yapacak bir şey yok baş tacıdır ama yine de dediiğin gibi oğlun daha küçük; biraz daha büyümeye ihtiyacı var kardeş için :)

Evet ya daha erken, tabi ki olursa yapacak bir şey yok baş tacıdır ama yine de dediiğin gibi oğlun daha küçük; biraz daha büyümeye ihtiyacı var kardeş için :)
Aynn :) aslinda cocuklari seviyor kiskanmiyorda oyle ama ne bilim ben ona haksizlik olur gibi dusunuyorum yeterince ilgilenemezsem gibi.

Kızlar ben bugün idrar testi yaptım pozitif çıktı. Sabah yaptığım 1. Olan
2 ci ve 3 üç Olanı yarım saat önce yaptım böyle çıktı
2 saat öncede kan testi yaptırdım negatif kan testim de anlamadım hiç bişi :KK64:

Eklentiler

• IMG_3810.JPG
    IMG_3810.JPG
    108,8 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_3820.JPG
    IMG_3820.JPG
    65,9 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_3831.JPG
    IMG_3831.JPG
    55,3 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar ben bugün idrar testi yaptım pozitif çıktı. Sabah yaptığım 1. Olan
2 ci ve 3 üç Olanı yarım saat önce yaptım böyle çıktı
2 saat öncede kan testi yaptırdım negatif kan testim de anlamadım hiç bişi :KK64:
2 gün sonra tekrar idrarda dene canım yine pozitifse kanı baska yerde yaptır

Bilmiyorum ki canım ben de anlamadım
İlk 2 test aynı marka 3. Test farklı marka :KK43: laboratuvar da yanlışlık olma ihtimali var mı ki :KK64:
Cihazda sonucun cıkarken sıra kaydırma yapıp baskasının sonucunu sana yazılmış olabilir yani belki stajer baktı o yüzden ihtimal olabilir gerçi idrar testlerindede cok pozitif görüp adet oldugum kan negatıf oldufu da oldu bence 2 gün bekle derim

Back