- 27 Mayıs 2017
- 503
- 177
- 23
Cok erken bakılmış gerçekten12. ya da 13.gün yumurtlamıştım. 27gün sürüyo adetim. 16.gün bakıldı kana. 1.20 dediler işte. daha da yaptırmadım
evet. astım var bende. onun için gittim ve biliyosun dr lar gününü falan sormadan negatıf diyolar. ilaçları içiyorum bende 1.20 den yukselmez diye. napimCok erken bakılmış gerçekten
Tekrar baktırmanı tavsiye ederim yada idrarla baktırmanı
evet. astım var bende. onun için gittim ve biliyosun dr lar gününü falan sormadan negatıf diyolar. ilaçları içiyorum bende 1.20 den yukselmez diye. napim
ptesi regl günüm. o günü beklerim artık. teşekkür ederim cvpların için.Yumurtlamadan sonra 12.gün evde bak cnm bişi olmaz varsada allah korur
Evet aderime 3 gün kaldı ve şöyle bir test sonucu çıktı ama 2 saatin sonundaSelam kızlar regl 1 hafta kaldı belirtiler var Şöyle sıraliyim..
1: 8 gündür süren feci bel ağrım bu bazen bacaklarima vuruyor
2: kasigimda batma var özellikle solda. Karnım sis ve sert
3: göğüslerim zaten büyük ama dahada büyüdü uclarim hep dik :)
4: uyku hali hep yorgun ve bitkin hissediyorum
5: koku hassasiyeti.
6: ani ateş basması
7: durduk yere ağlama duygusallik :)
Kızlar sizce belirti olarak sayılır mi bu kadar erken olur mu en son 27 eylülde regl oldum 30 günde bir oluyorum acayip merak içindeyim test yapsam mi ?
Yarın sabah ilk idrarla dene ve en fazla 30 dk beklet cnm buna güven olmazEvet aderime 3 gün kaldı ve şöyle bir test sonucu çıktı ama 2 saatin sonunda
Kasık ağrısı uyku ağzımda garip bir tat var geçmiyor kaç gündür sivilce tansiyon düşmesi baş dönmesi bunlar belirti midir yoksa adet mi her adet dönemimde bu kadar belirti yaşamazdım he bir de gereksiz ağlamalar var ani gelip geçen adetime de 4 gün kaldı
Çıkar mı bu kadar erkentest yapsan canım
Çıkar mı bu kadar erken
Amin canim hepimize saglikli ve hayirli evlatlar versin : ) olursa bildirecegim hemen.Benim de sanırım son 10 günüm ama benden umut yok :) ne sıcaklar ne kızım izin vermiyor bize :)
İnşallah sizden güzel haberler bekliyorum ama ben, en sağlıklısından :)
Bata son 7 benimmde canim
Ilk bebek miBata son 7 benimmde canim
Ilk bebek mibuzmavileylak . Hadi insallah beraber guzel haber paylasiriz.
Geçmiş olsun canım benim de düşüğüm var. Düşükten sonra hemen hamile kalınıyor diyolar doğru mu? Bu arada senin düşüklerinin sebebin bulundu mu? Bu kez bir mucize olsun bütün bekleyenler içinilk olacak inş canım 3 düşüğüm var
Geçmiş olsun canım benim de düşüğüm var. Düşükten sonra hemen hamile kalınıyor diyolar doğru mu? Bu arada senin düşüklerinin sebebin bulundu mu? Bu kez bir mucize olsun bütün bekleyenler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?