- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
Mesajın beni cok onure etti gerçekten evet ikinci melegimde yolda dua etmez olurmuyum sana ve tüm isteyen herkeze tattırsın bu duyguyu inş cok bekletmez minigin :)Vayyy vişneli turtam seninle çok tanışmak istemiştim ya bu topiği en başından 500 küsür sayfasına kadar hiç aksatmadım okudum sonlarını okuyayım dedim ve baktım ki sen burdasın çok güzel bi topik bol mesajlı o kdar gzel ki olurken taa 3 yıl önce olmuş olsada hamile kalanları gördükçe bi sevindim bi sevindim anlatamam sanırım ikinci bebişin yolda bu topikteki pozitif mesajlarınla resmen idolüm oldun ilk başta sırf seni merak ettim bakalım ne zamn gbe klcak dye okudum sonra kaptırdım gittim seni hiç tanımıyorum ama bana da dua et olur mu bu bnm daha 3.ayım çocuk için ama insan olsun istiyo hmen
Eski topigim olmasına ragmen ben bile 1 den başlayıp okuyorum o eski heyecanlarımı tekrar tekrar yasıyorum simdi ikinci bir heyecan var rabbim sag salim kucagıma almayı nasip etsin tüm bekleyenleride benide inş :)
Cok şükür ki topigime yazan herkezın güzel haberlerini almıştım umarım sende bu topikte paylaşırsın gebeligini :)
Şans senden yana olsun rabbim isteyen herkeze tez vakitte versin aratmasın evlat bambaşka bu dünyaada en cok anneligi sevdim ben :)
Güzel haberini en kısa zamanda almak dilegiyle kendine iyi bak stres yapma en kötü etki eden sey dir stres