Aynen canım 2 gün daha bekleyeceğim ancak ozaman belli olurCihazda sonucun cıkarken sıra kaydırma yapıp baskasının sonucunu sana yazılmış olabilir yani belki stajer baktı o yüzden ihtimal olabilir gerçi idrar testlerindede cok pozitif görüp adet oldugum kan negatıf oldufu da oldu bence 2 gün bekle derim
Rabbim gönlüne göre versin inş vardır ve saglıklı bir gebeliktir ben sizi gebe biliyordum görünce sasırdımAynen canım 2 gün daha bekleyeceğim ancak ozaman belli olur
Ben 3 gebelik yaşadım 2.5 aylıkken kalbi durdu bebeklerimin kürtaj oldum hepsin deRabbim gönlüne göre versin inş vardır ve saglıklı bir gebeliktir ben sizi gebe biliyordum görünce sasırdım
Anladım canım benim inş saglıklı bir gebelik yaşarsın kavuşursun yavrunaBen 3 gebelik yaşadım 2.5 aylıkken kalbi durdu bebeklerimin kürtaj oldum hepsin de
Amin inşallah kuzumAnladım canım benim inş saglıklı bir gebelik yaşarsın kavuşursun yavruna
Haber varmı sekerim merak ettim seniAmin inşallah kuzum
Hayır canım daha bir haber yok idrar testi alırım belki yarın kafam karışık aslındaHaber varmı sekerim merak ettim seni
Cok erken canım hemen bozma moralini bnmde 10 gün var daha :) adetini bekle sıkma canınıMerhaba arkadaşlar benim de adet günüme 1 hafta var.. 2 gün önce Dayanamadım test yaptım negatif çıktıforumlarda adeti bekleyin demişler. Sizce de erken mi test için.. Hemen umutsuzluğa kapilmayayim mi
Cok erken canım hemen bozma moralini bnmde 10 gün var daha :) adetini bekle sıkma canını
Tabiki mutlaka insan hevesleniyo :)evet 1 bucuk senedr istiyoruz bakalm nasipDaha ilk deneme ayımızdi zaten olmazsa çok üzülmeyecegim ama yine de beklenti içinde oluyor insan ister istemez :) senin de ilk gebeliğin mi olacak Allah nasip ederse
Tabiki mutlaka insan hevesleniyo :)evet 1 bucuk senedr istiyoruz bakalm nasip
Amin canm isteyem herkese nasip etsin:) cok sukur bi sorun yok olmasını bekliyoruz sadece.hmmm hayırlısı olsun canım yaa:) inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine.. Tedavi falan gibi bir durum var mı yoksa normal olmasını mı bekliyorsunuz canım?
Ben galiba bu ayı pas gecicem gibi.. Adet olacakmışım gibi hissediyorum
Amin canm isteyem herkese nasip etsin:) cok sukur bi sorun yok olmasını bekliyoruz sadece.hmmm hayırlısı olsun canım yaa
İnsallah canm saolasın:) sende durumlar nedir peki.doktora falan gidiyomsunÇok sevindim canım :) kısa zamanda haberini alırız inşallah o zaman :
İnsallah canm saolasın:) sende durumlar nedir peki.doktora falan gidiyomsun
Vayyy vişneli turtam seninle çok tanışmak istemiştim ya bu topiği en başından 500 küsür sayfasına kadar hiç aksatmadım okudum sonlarını okuyayım dedim ve baktım ki sen burdasın çok güzel bi topik bol mesajlı o kdar gzel ki olurken taa 3 yıl önce olmuş olsada hamile kalanları gördükçe bi sevindim bi sevindim anlatamam sanırım ikinci bebişin yolda bu topikteki pozitif mesajlarınla resmen idolüm oldun ilk başta sırf seni merak ettim bakalım ne zamn gbe klcak dye okudum sonra kaptırdım gittim seni hiç tanımıyorum ama bana da dua et olur mu bu bnm daha 3.ayım çocuk için ama insan olsun istiyo hmenHaber varmı sekerim merak ettim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?