• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Cihazda sonucun cıkarken sıra kaydırma yapıp baskasının sonucunu sana yazılmış olabilir yani belki stajer baktı o yüzden ihtimal olabilir gerçi idrar testlerindede cok pozitif görüp adet oldugum kan negatıf oldufu da oldu bence 2 gün bekle derim
Aynen canım 2 gün daha bekleyeceğim ancak ozaman belli olur

Test soyle

Eklentiler

• 2017-08-01 20.48.02.jpg
    2017-08-01 20.48.02.jpg
    25,5 KB · Görüntüleme: 69
Merhaba arkadaşlar benim de adet günüme 1 hafta var.. 2 gün önce Dayanamadım test yaptım negatif çıktı :110: forumlarda adeti bekleyin demişler. Sizce de erken mi test için.. Hemen umutsuzluğa kapilmayayim mi

Merhaba arkadaşlar benim de adet günüme 1 hafta var.. 2 gün önce Dayanamadım test yaptım negatif çıktı :110: forumlarda adeti bekleyin demişler. Sizce de erken mi test için.. Hemen umutsuzluğa kapilmayayim mi
Cok erken canım hemen bozma moralini bnmde 10 gün var daha :) adetini bekle sıkma canını

:) inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine.. Tedavi falan gibi bir durum var mı yoksa normal olmasını mı bekliyorsunuz canım?
Ben galiba bu ayı pas gecicem gibi.. Adet olacakmışım gibi hissediyorum :bicak:
Amin canm isteyem herkese nasip etsin:) cok sukur bi sorun yok olmasını bekliyoruz sadece.hmmm hayırlısı olsun canım yaa

İnsallah canm saolasın:) sende durumlar nedir peki.doktora falan gidiyomsun

Biz geçen aya kadar düşünmüyorduk. Geçen ay kontrol için gittim doktora.. Herşey güzel çıktı ultrasonda ama hormon testi biraz moral bozucu oldu :( amh değerim normalin altındaymış :KK42: bi de çok kötü doktordu moralimi çok bozdu. Öyle bir konuştu ki kendimi çok kötü hissettim (alçak kadın :işsiz:) Sonra başka bi doktora gittim. O biraz moralimi düzeltti. Önce 3 ay deneyin olmazsa başka yollara bakarız dedi. İnofolic diye de bir folik asit verdi. Sanırım onun da bu süreçlere olumlu etkisi oluyormuş. Şimdilik bu şekilde benim durumum canım..

Haber varmı sekerim merak ettim seni
Vayyy vişneli turtam seninle çok tanışmak istemiştim ya bu topiği en başından 500 küsür sayfasına kadar hiç aksatmadım okudum sonlarını okuyayım dedim ve baktım ki sen burdasın çok güzel bi topik bol mesajlı o kdar gzel ki olurken taa 3 yıl önce olmuş olsada hamile kalanları gördükçe bi sevindim bi sevindim anlatamam sanırım ikinci bebişin yolda bu topikteki pozitif mesajlarınla resmen idolüm oldun ilk başta sırf seni merak ettim bakalım ne zamn gbe klcak dye okudum sonra kaptırdım gittim seni hiç tanımıyorum ama bana da dua et olur mu bu bnm daha 3.ayım çocuk için ama insan olsun istiyo hmen:anne:

Back