• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

canım ben düşükten sonra hep 1 er ay arayla hamile kaldım, 6 ay içinde 3 defa yani benim bütün tstlerim yapıldı pıhtılasma kromozkm vs, pıhtılasma cıktı. kan sulandırıcı kullaıyorum hamıle kalıncada ıgne olacagım
Sebebinin bulunmasına sevindim, tedavini olursun bebeğine kavuşursun inş. Ben de yptırdım pıhtılaşma testi. Sadece mhfr 1298 heterozigot çıktı, bilmiyorum önemli mi

kan sulandırıcı verdımı dokyorun cnm
Başka bir doktora gösterdim o gerek yok sana kan pıhtıalaşman yok diyemem var da diyemem tekrar düşürürsen daha kapsamlı araştırırz dedi ilaç iğne vermedi. O kdar bunaldım ve eşimi de doktordan hastaneden bunalttım ki kendi doktoruma gitmedim. Bir daha hamile kalırsam giderim dedim. O büyük ihtimalle verir.

B
Ağzındaki tat böyle iğrenç birşeyse ve ne yesen geçmiyorsa bence hamile olma ihtimalin yüksek o iğrenç tat tam 17 haftadır peşimi bırakmıyor :mad:
biraz şeker yeyince geçiyor sonra tekrar başlıyor paslı gibi ekşi gibi garip bir tat kötü bir ilaç içmişsin gibi

Bata 2 gun kaldı. Iki gun once test yaptim negatif. Bu ay yok galiba bende. Hafiften kasıklarim adet olacakmisim gibi agriyo zaten. Allahim ne zor islermis bunlar
:KK12:

Bata 2 gun kaldı. Iki gun once test yaptim negatif. Bu ay yok galiba bende. Hafiften kasıklarim adet olacakmisim gibi agriyo zaten. Allahim ne zor islermis bunlar
:KK12:
Bence acele etme canım idrarda geç çıkıyor ben de sabırsızlık yapmıştım ilk gebeliğimde 25. Günde cıkmamıştı. Tam bir hafta sonra pozitifti. Beklemek cok zor gerçekten insanın aklından çıkmıyor bir saniye değil mi?

Bence acele etme canım idrarda geç çıkıyor ben de sabırsızlık yapmıştım ilk gebeliğimde 25. Günde cıkmamıştı. Tam bir hafta sonra pozitifti. Beklemek cok zor gerçekten insanın aklından çıkmıyor bir saniye değil mi?
offf aynen canim yaa hic aklimdan cikmiyor beklemek cok zor. Bata 8 gun kala mide bulantisi sikayetiyle doktora gittim. Dr alttan bakti sol yumurtaligimda hamilelik belirtisi olabilecek bisey gormustu.bebeklerin beslenmesi icin bi yapi var o olusmus gibi bisey soyledi ama tahliller hep negatif. Hatta o gun yani 8 gun once kan tahlili yaptirdim negatif yine. Anlamadim ben bu isten bisey :(

offf aynen canim yaa hic aklimdan cikmiyor beklemek cok zor. Bata 8 gun kala mide bulantisi sikayetiyle doktora gittim. Dr alttan bakti sol yumurtaligimda hamilelik belirtisi olabilecek bisey gormustu.bebeklerin beslenmesi icin bi yapi var o olusmus gibi bisey soyledi ama tahliller hep negatif. Hatta o gun yani 8 gun once kan tahlili yaptirdim negatif yine. Anlamadim ben bu isten bisey :KK43:
Şu bir hafta düşünmemeye çalış kafanı dağıt. Zaten varsa çıkacak inş vardır da doktor gördüyse : ))

merhaba kızlar benimde adete 2 gün vardı. Ama 2-3 gündür lekelenmem olunca adet oluyorum sandım ve ağrı kesici bile içtim. Dün lekelenmeler kesildi mide ağrısı ekşimesi ve kasık batması başladı. Bu sabah test yaptım ben şok. 2 düşüğüm var korku endişe sevinemedim bile yarın dr a gidicem bu gün geçmez bana.

Eklentiler

• IMG_7259.JPG
    IMG_7259.JPG
    51,2 KB · Görüntüleme: 61
merhaba kızlar benimde adete 2 gün vardı. Ama 2-3 gündür lekelenmem olunca adet oluyorum sandım ve ağrı kesici bile içtim. Dün lekelenmeler kesildi mide ağrısı ekşimesi ve kasık batması başladı. Bu sabah test yaptım ben şok. 2 düşüğüm var korku endişe sevinemedim bile yarın dr a gidicem bu gün geçmez bana.
Gözün aydın : )

Hamilesin

Benim de bat yarın uyku bel sırt ağrısı karnımda da gaz sancısı var ara ara batma gibi kasık ağrım var hamilelik olabilir mi kızlar

Başka bir doktora gösterdim o gerek yok sana kan pıhtıalaşman yok diyemem var da diyemem tekrar düşürürsen daha kapsamlı araştırırz dedi ilaç iğne vermedi. O kdar bunaldım ve eşimi de doktordan hastaneden bunalttım ki kendi doktoruma gitmedim. Bir daha hamile kalırsam giderim dedim. O büyük ihtimalle verir.
canim ibrahim saracoglu'nu bi kadin aradi bi programda. Kadin surekli dusuk yapiyomus. Hoca kadina limon kuru onerdi. En guzel kan sulandirici limon demisti. Sabah aksam 1 bardak suyun icine limon sık ic demisti. Bi arastir istersen isine yarayabilir.

Benim de bat yarın uyku bel sırt ağrısı karnımda da gaz sancısı var ara ara batma gibi kasık ağrım var hamilelik olabilir mi kızlar
Aynı belirtiler bende de var hatta birkaç saatte bir uyuyorum engel olamıyorum . Kasık batması mide ekşimesi saf gibi dolanıyorum. İnşallah güzel haberler alırsın test yapsan çıkardı aslında.

canim ibrahim saracoglu'nu bi kadin aradi bi programda. Kadin surekli dusuk yapiyomus. Hoca kadina limon kuru onerdi. En guzel kan sulandirici limon demisti. Sabah aksam 1 bardak suyun icine limon sık ic demisti. Bi arastir istersen isine yarayabilir.
Mesajını okudum yarım limonu sıktım içtim :) teşekkürler canm içmeye çalışıcam

Back