• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Bugun adt gunum henuz olmadim ama dun gece cok tatli renkli pespembe bi akintim oldu bidaha renkli bisey akmaz insallah cok heycanliyim kizlar dua adin bana da ne olur

Selam kızlar regl 1 hafta kaldı belirtiler var Şöyle sıraliyim..
1: 8 gündür süren feci bel ağrım bu bazen bacaklarima vuruyor

2: kasigimda batma var özellikle solda. Karnım sis ve sert

3: göğüslerim zaten büyük ama dahada büyüdü uclarim hep dik :)

4: uyku hali hep yorgun ve bitkin hissediyorum

5: koku hassasiyeti.

6: ani ateş basması

7: durduk yere ağlama duygusallik :)

Kızlar sizce belirti olarak sayılır mi bu kadar erken olur mu en son 27 eylülde regl oldum 30 günde bir oluyorum acayip merak içindeyim test yapsam mi ?
Evet aderime 3 gün kaldı ve şöyle bir test sonucu çıktı ama 2 saatin sonunda

Eklentiler

• 15022834458001588689730.jpg
    15022834458001588689730.jpg
    67,4 KB · Görüntüleme: 50
Kasık ağrısı uyku ağzımda garip bir tat var geçmiyor kaç gündür sivilce tansiyon düşmesi baş dönmesi bunlar belirti midir yoksa adet mi her adet dönemimde bu kadar belirti yaşamazdım he bir de gereksiz ağlamalar var ani gelip geçen adetime de 4 gün kaldı

Kasık ağrısı uyku ağzımda garip bir tat var geçmiyor kaç gündür sivilce tansiyon düşmesi baş dönmesi bunlar belirti midir yoksa adet mi her adet dönemimde bu kadar belirti yaşamazdım he bir de gereksiz ağlamalar var ani gelip geçen adetime de 4 gün kaldı

test yapsan canım

Geçmiş olsun canım benim de düşüğüm var. Düşükten sonra hemen hamile kalınıyor diyolar doğru mu? Bu arada senin düşüklerinin sebebin bulundu mu? Bu kez bir mucize olsun bütün bekleyenler için :anneadayı:

canım ben düşükten sonra hep 1 er ay arayla hamile kaldım, 6 ay içinde 3 defa yani benim bütün tstlerim yapıldı pıhtılasma kromozkm vs, pıhtılasma cıktı. kan sulandırıcı kullaıyorum hamıle kalıncada ıgne olacagım

Back