- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.873
- 798
Ben Hic bilmiyorum Canimkızlar lütfen bişey diyin olabilir mi?
Ben Hic bilmiyorum Canim
Mutlaka yumurtayla ilgisi vardir cunku beninde yumurtlama donemimde akintim cok oluyoryumurtlamanın bittiğini mi işaret edio acaba bi kaç arkadaş öle yazmş ama
Benimde bat 27 si ovulasyondan sonra geldi bendede hatta dedim hala yumurtlama olabilirmi cunku tahmini ovulasyondu kit kullanmadim ve gogsum inceden inceden agriyo kasik agrisida var tabi ama kendimizi cok dinliyoruz ya ondanda olabilir bide senin seffaf uzayan akintin hala devam ediyomuyumurtlamanın bittiğini mi işaret edio acaba bi kaç arkadaş öle yazmş ama
yok cnm 3 gündr yokBenimde bat 27 si ovulasyondan sonra geldi bendede hatta dedim hala yumurtlama olabilirmi cunku tahmini ovulasyondu kit kullanmadim ve gogsum inceden inceden agriyo kasik agrisida var tabi ama kendimizi cok dinliyoruz ya ondanda olabilir bide senin seffaf uzayan akintin hala devam ediyomu
zatn bnde normalde deöle aman aman akıntı olmuo yumurtlama dönemi.yok cnm 3 gündr yok
cnm kremsi sarı mantar enfeksiyon belrtisi beyaz gebelk belrtisi gnelde hayırlısı dyelm cnmKizlarr bende aranizda yeniyimm :) bir bucuk aylik evliyimm .. Korunmuyoruz. Bebis istiyoruz yani insallah Rabbim nasip ederse.. Dugunden 10 gun sonra ilk adetimi oldum. Simdi ikinciyi bekliyorumm 1 haftam kaldi maksimumm. Cok heycanliyimm ..
Belirti olarak sayilirmi bilmem ama göğüs uclarim cok aciyo dik ve kirmizi
Belime yavas yavas agrilar vurmaya basladi
Hafif kasiklarimada sanvi giriyo ara sira ve akintim cok yogun kremsi sariya dönük beyaz..
Sizce ihtimal varmi kizlarr ??
kızlar bu ilacın gebe kalmada bir etkisi var mı?beeennnfolidoce kullanıyorum cnm.bu ay yumurtlamadan önce başladım.
canım benim yaBenim kırmızılar geldi.
Ben doitoruma sordum her duydugunuza inanmayin dedi :)kızlar bu ilacın gebe kalmada bir etkisi var mı?
aranizda folik asit kullanan var mi basladiniz mi kizlar basladiysaniz hangi markaninkini kullaniyorsunuz
cnm doktorlar bebek isteyenlere verip genelde.yeni hücre oluşumuna katkısı varmışkızlar bu ilacın gebe kalmada bir etkisi var mı?
benim doktorum verdi bana.internetten de araştırdım gebelik planlayanlar da kullanılıyormuş bu folik asitler cnm.Ben doitoruma sordum her duydugunuza inanmayin dedi :)
Sağol canım :)cnm doktorlar bebek isteyenlere verip genelde.yeni hücre oluşumuna katkısı varmış
canım adet oldun mu senBen doitoruma sordum her duydugunuza inanmayin dedi :)
ne demek ama yine de başlayacaksan Bi doktora danışmakta fayda var.herkese farklı marka öneriyorlar bunyene durumuna göre değerlendiriyorlar sanırım.Sağol canım :)
Anladım canım zaten bu ay adet olursam doktora gidip hormonlarıma da baktıracam o zaman bu konuyu da söylerim..ne demek ama yine de başlayacaksan Bi doktora danışmakta fayda var.herkese farklı marka öneriyorlar bunyene durumuna göre değerlendiriyorlar sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?