- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.873
- 798
Bilmiyorumki bazen hic olmayacakmis gibi geliyorHayırlısı olsun inşallah canım üzülme olmadı bu ay deneyecez napalım elbet biz de hamiş olacaz bir gün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorumki bazen hic olmayacakmis gibi geliyorHayırlısı olsun inşallah canım üzülme olmadı bu ay deneyecez napalım elbet biz de hamiş olacaz bir gün
öyle söyleme canımBilmiyorumki bazen hic olmayacakmis gibi geliyorAllahim cok aratmasin
Erken gibi aslında. Biraz daha beklesen daha doğru olurslm kızlar bende uzaktan takip ediyordum dayanamadım üye oldum benimde adetime 6 günüm var ama bı buçuk hafta oncesınden adet ağrısı gıbı ağrılarım başladı kasıklarım agrıyo psikolojik mi bilmiyorum ama çok istiyorum bu daha ilk ay denememiz çok sabırsızım test yapsam çıkar mı ki ?
Benim bat 12 aralıktı olmadım adet henüz. Yumurtlama zamanım 28 kasımdı. Adet günümde yaptım testimi negatifti. Yarın kantesti yaptırcam. İnşallah sonuç olumludur.kızlar bat kaç?hangi günü bekliosunuz?bnm yumrtlama yeni bitti.bat 29 pek ümidim yok bu ay.çünkü 3 gün ard arda değerlendirdk yumurtlama zamanımı.sperm kalitesi düşüomuş sanırım.yine de kısmet beklemedeyim 29 u bekleyen var mı bnm gbi?
belki erkendir daha idrara hemen düşmüyor galiba.adetlern düzenli mi normalde cnmBenim bat 12 aralıktı olmadım adet henüz. Yumurtlama zamanım 28 kasımdı. Adet günümde yaptım testimi negatifti. Yarın kantesti yaptırcam. İnşallah sonuç olumludur.
ne durumdasn cnm?senn adet geçmiş mydi?Kizlar test simdi yaptim negatifsizce bebek yokmu peki bu lekelenme nesir ?
ne durumdasn cnm?senn adet geçmiş mydi?
ay inşallah sökmez adete çevirmez hayatım.bnde 29 u bekliorum yumurtlama gerçekleşeli 4 gün oldu ama hiç bi hissiyatım yokYok canim adet gunum carsamba hala leke var ama cok cok az geliyor test yaptim sabah negatifti
Insallah gelir kuzum bebeklerimiz umutsuz dusunmek istemiyorum ama olsa cikardi diye dusunuyorumay inşallah sökmez adete çevirmez hayatım.bnde 29 u bekliorum yumurtlama gerçekleşeli 4 gün oldu ama hiç bi hissiyatım yok![]()
Evet düzenlidir 28 günde bir oluyorumbelki erkendir daha idrara hemen düşmüyor galiba.adetlern düzenli mi normalde cnm
beeennnaranizda folik asit kullanan var mi basladiniz mi kizlar basladiysaniz hangi markaninkini kullaniyorsunuz![]()
saydıkların gebelk belirtisi cnm ama adete de çok yokmuş aslnda.adete yakın olunca kafa karıştırıo bu durumlar malesefMerhaba kızlar benim adetin 8 gün var fakat 2 gündür aralıklı olarak sağ kasigima kramp giriyor ondan öncede bel ve bacak ağrım vardı sizce bunlar gebelik belirtisi olabilirmi? Hamile olan arkadaşlar belirtilerini paylaşabilirlerse çok sevinirim Allah herkese nasip etsin inş bu güzel duyguyu
bnm bunla beraber 4. ayım.aslında içimizi karartmıyoruzz cnm hemen olsun istiyoruz ya ondan bu bunalımlar bu çıldırmalar.tabi uzun süredir bekleyip olmayanlarda var aramızdaarkadaslar kacinci aydasiniz siz bukadar icinizi karartmissiniz
yani kac aydir bebek istiyorsunuz ?
kızlar lütfen bişey diyin olabilir mi?kızlar acil yorum istiyorum lütfen :)
bnm yumurtlama cuma gerçekleşti iyi değerlendirdik.bugün beyaz tebeşirimsi yani sulandırılmış tebeşir gibi beyaz akıntım oldu.bunda ne var şu var ki önceki aylar böyle akıntı yaşamazdım.son bat 29 kasım bitiş 3 aralk.ovulasyondan sonra böyle bi akıntı yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?lütfen varsa beni aydınlatın :) ayrıca az evvel farkettim aşırı değil ama göğüslerim inceden ağriyyyyyy dokununcane diosunuz?