adete ne kadar var?ben bu ay yumurtlamadan snra başladım bakalım işe yaramış mı? Bat 29 beklemedeyim.gerçi goğuslerim şişti ama gebeliğe yormuyorum malum sonu hüsran olunca kotu oluyor sonraAnladım canım zaten bu ay adet olursam doktora gidip hormonlarıma da baktıracam o zaman bu konuyu da söylerim..
Adetim 2 gün geçti canım.Cuma günü test yaptım negatif çıktı.Normalde hiç kahverengi lekelenmem olmaz cuma günü çok fazla ağrıyla beraber oldu.Acaba yerleşme yeni mi oldu diye bekliyorum şimdi.evde 2 test beni bekliyo ama biraz daha beklemek istiyorum. yerleşmeden 4 gün sonra çıkar mı ki??adete ne kadar var?ben bu ay yumurtlamadan snra başladım bakalım işe yaramış mı? Bat 29 beklemedeyim.gerçi goğuslerim şişti ama gebeliğe yormuyorum malum sonu hüsran olunca kotu oluyor sonra
Adetim 2 gün geçti canım.Cuma günü test yaptım negatif çıktı.Normalde hiç kahverengi lekelenmem olmaz cuma günü çok fazla ağrıyla beraber oldu.Acaba yerleşme yeni mi oldu diye bekliyorum şimdi.evde 2 test beni bekliyo ama biraz daha beklemek istiyorum. yerleşmeden 4 gün sonra çıkar mı ki??
daha var canım bekle ve kendini dinleme dediğin gibi umutlandıktan sonra olmayınca insan çok kötü oluyoadete ne kadar var?ben bu ay yumurtlamadan snra başladım bakalım işe yaramış mı? Bat 29 beklemedeyim.gerçi goğuslerim şişti ama gebeliğe yormuyorum malum sonu hüsran olunca kotu oluyor sonra
Yok canim henuz olmadim en son yarin olmam gerekiyor cumaya kadar olmazsam kan testi yapayim diyorumcanım adet oldun mu sen
Evet canim hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insallah adetin gectimiKizlar testimin sonucu 277.4 cikti hamilemiim acaba
İnşallah hamilesindir canımYok canim henuz olmadim en son yarin olmam gerekiyor cumaya kadar olmazsam kan testi yapayim diyorum
çıkar diye biliyorum büyük ihtimalle yerleşme olmuşAdetim 2 gün geçti canım.Cuma günü test yaptım negatif çıktı.Normalde hiç kahverengi lekelenmem olmaz cuma günü çok fazla ağrıyla beraber oldu.Acaba yerleşme yeni mi oldu diye bekliyorum şimdi.evde 2 test beni bekliyo ama biraz daha beklemek istiyorum. yerleşmeden 4 gün sonra çıkar mı ki??
Pek sanmiyorum canim atesim dusukİnşallah hamilesindir canım
Bence direk kan testi yap canim idrar cok sacma bazilarinda 1400 betahcg ile cikmamisAdetim 2 gün geçti canım.Cuma günü test yaptım negatif çıktı.Normalde hiç kahverengi lekelenmem olmaz cuma günü çok fazla ağrıyla beraber oldu.Acaba yerleşme yeni mi oldu diye bekliyorum şimdi.evde 2 test beni bekliyo ama biraz daha beklemek istiyorum. yerleşmeden 4 gün sonra çıkar mı ki??
Bakalım canım bu hafta cumaya kadar bekliyecem olmadı cuma günü kan testi yapmaya giderim.Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun :)Bence direk kan testi yap canim idrar cok sacma bazilarinda 1400 betahcg ile cikmamis
İnşallah canım :)çıkar diye biliyorum büyük ihtimalle yerleşme olmuşhadi hayıtlısı
Kişinin yapısına göre değişir canımağrı kesici kanamayı keser diyorlar doğru mu ?
kişinin yapısı hatta ilacına göre bile değişir dimiKişinin yapısına göre değişir canım
kişinin yapısı hatta ilacına göre bile değişir dimiher ay ayrı ayrı ilaç denemeli o zaman
her işimiz teferruatlı ya hu
benimde teyzem kesiliyorum diyo novalgin favorim yaa benimde günüm az sürüyoda acaba dedim ilaçdan mı :) benimde nadir ama bazı aylarda polıkıstık overim var belimi koparıyolar sanki ondan sordum o zamanda novalgın kesmiyo beniİlacı bilmiyorum canım ama yapıya göre kesinlikle değişiyo.Halamlar bu durumdayken asla kullanamaz mesela kullandıkları an kesiliyolar.Benim çok nadir dayanılmaz ağrılarım olur o zaman aldığımda beni hiç etkilemiyo
Bence direk kan testi yap canim idrar cok sacma bazilarinda 1400 bAdetim 2 gün geçti canım.Cuma günü test yaptım negatif çıktı.Normalde hiç kahverengi lekelenmem olmaz cuma günü çok fazla ağrıyla beraber oldu.Acaba yerleşme yeni mi oldu diye bekliyorum şimdi.evde 2 test beni bekliyo ama biraz daha beklemek istiyorum. yerleşmeden 4 gün sonra çıkar mı ki??
Bakalım canım bu hafta cumaya kadar bekliyecem olmadı cuma günü kan testi yapmaya giderim.Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun :)
Bence direk kan testi yap canim idrar cok sacma bazilarinda 1400 b
bende Cuma gıdıcem ınsallah yuzumuz guler:)
Bence direk kan testi yap canim idrar cok sacma bazilarinda 1400 b
inşallah canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?