Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Anladım canım zaten bu ay adet olursam doktora gidip hormonlarıma da baktıracam o zaman bu konuyu da söylerim..
adete ne kadar var?ben bu ay yumurtlamadan snra başladım bakalım işe yaramış mı? Bat 29 beklemedeyim.gerçi goğuslerim şişti ama gebeliğe yormuyorum malum sonu hüsran olunca kotu oluyor sonra

adete ne kadar var?ben bu ay yumurtlamadan snra başladım bakalım işe yaramış mı? Bat 29 beklemedeyim.gerçi goğuslerim şişti ama gebeliğe yormuyorum malum sonu hüsran olunca kotu oluyor sonra
Adetim 2 gün geçti canım.Cuma günü test yaptım negatif çıktı.Normalde hiç kahverengi lekelenmem olmaz cuma günü çok fazla ağrıyla beraber oldu.Acaba yerleşme yeni mi oldu diye bekliyorum şimdi.evde 2 test beni bekliyo ama biraz daha beklemek istiyorum. yerleşmeden 4 gün sonra çıkar mı ki??

daha var canım bekle ve kendini dinleme dediğin gibi umutlandıktan sonra olmayınca insan çok kötü oluyo

çıkar diye biliyorum büyük ihtimalle yerleşme olmuş hadi hayıtlısı

Bence direk kan testi yap canim idrar cok sacma bazilarinda 1400 betahcg ile cikmamis

kişinin yapısı hatta ilacına göre bile değişir dimi her ay ayrı ayrı ilaç denemeli o zaman
her işimiz teferruatlı ya hu
İlacı bilmiyorum canım ama yapıya göre kesinlikle değişiyo.Halamlar bu durumdayken asla kullanamaz mesela kullandıkları an kesiliyolar.Benim çok nadir dayanılmaz ağrılarım olur o zaman aldığımda beni hiç etkilemiyo

benimde teyzem kesiliyorum diyo novalgin favorim yaa benimde günüm az sürüyoda acaba dedim ilaçdan mı :) benimde nadir ama bazı aylarda polıkıstık overim var belimi koparıyolar sanki ondan sordum o zamanda novalgın kesmiyo beni

Bence direk kan testi yap canim idrar cok sacma bazilarinda 1400 b
Bakalım canım bu hafta cumaya kadar bekliyecem olmadı cuma günü kan testi yapmaya giderim.Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun :)

bende Cuma gıdıcem ınsallah yuzumuz guler:)

merhaba kızlar;
bat 25.
9 gün kaldı ama beklemek çok bunalıcı.bırkaç gündür kuyruk sokumumda ağrı var ve baş ağrısı var.grıp mı olucam ne?offf offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…