Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

slm kızlar bende uzaktan takip ediyordum dayanamadım üye oldum benimde adetime 6 günüm var ama bı buçuk hafta oncesınden adet ağrısı gıbı ağrılarım başladı kasıklarım agrıyo psikolojik mi bilmiyorum ama çok istiyorum bu daha ilk ay denememiz çok sabırsızım test yapsam çıkar mı ki ?

Erken gibi aslında. Biraz daha beklesen daha doğru olur

Benim bat 12 aralıktı olmadım adet henüz. Yumurtlama zamanım 28 kasımdı. Adet günümde yaptım testimi negatifti. Yarın kantesti yaptırcam. İnşallah sonuç olumludur.

Benim bat 12 aralıktı olmadım adet henüz. Yumurtlama zamanım 28 kasımdı. Adet günümde yaptım testimi negatifti. Yarın kantesti yaptırcam. İnşallah sonuç olumludur.
belki erkendir daha idrara hemen düşmüyor galiba.adetlern düzenli mi normalde cnm

Yok canim adet gunum carsamba hala leke var ama cok cok az geliyor test yaptim sabah negatifti
ay inşallah sökmez adete çevirmez hayatım.bnde 29 u bekliorum yumurtlama gerçekleşeli 4 gün oldu ama hiç bi hissiyatım yok

arkadaslar kacinci aydasiniz siz bukadar icinizi karartmissiniz

yani kac aydir bebek istiyorsunuz ?

aranizda folik asit kullanan var mi basladiniz mi kizlar basladiysaniz hangi markaninkini kullaniyorsunuz

Adetime dört gün kaldı bu erken gösteren testlerden aldım yapmalımym sizce çok ağrım var yanlız her an olacakmışım gibi

Merhaba kızlar benim adetin 8 gün var fakat 2 gündür aralıklı olarak sağ kasigima kramp giriyor ondan öncede bel ve bacak ağrım vardı sizce bunlar gebelik belirtisi olabilirmi? Hamile olan arkadaşlar belirtilerini paylaşabilirlerse çok sevinirim Allah herkese nasip etsin inş bu güzel duyguyu

saydıkların gebelk belirtisi cnm ama adete de çok yokmuş aslnda.adete yakın olunca kafa karıştırıo bu durumlar malesef

kızlar acil yorum istiyorum lütfen :)
bnm yumurtlama cuma gerçekleşti iyi değerlendirdik.bugün beyaz tebeşirimsi yani sulandırılmış tebeşir gibi beyaz akıntım oldu.bunda ne var şu var ki önceki aylar böyle akıntı yaşamazdım.son bat 29 kasım bitiş 3 aralk.ovulasyondan sonra böyle bi akıntı yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?lütfen varsa beni aydınlatın :) ayrıca az evvel farkettim aşırı değil ama göğüslerim inceden ağriyyyyyy dokununca ne diosunuz?

arkadaslar kacinci aydasiniz siz bukadar icinizi karartmissiniz

yani kac aydir bebek istiyorsunuz ?
bnm bunla beraber 4. ayım.aslında içimizi karartmıyoruzz cnm hemen olsun istiyoruz ya ondan bu bunalımlar bu çıldırmalar.tabi uzun süredir bekleyip olmayanlarda var aramızda

kızlar lütfen bişey diyin olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…