Kızlar ben yıllardır formu okuyorum iki yildırda bebek istiyoruz bir Türlü yazmaya cesaret edemedim ama artık anlatacak dertleşecek birilerini arıyorum..kaldıramıyorum çünkü.
Benim bugün olması gerekiyordu tam dört kere test yaptım ve bunlardan üçü erken gebelik testiydi ve sonuç negatif. Ama şu an mide bulantım ve kasık ağrım var. Acaba sorusu kafamın içini tırmalıyor uyku tutmadı ne yapsam acaba???
Kasik agrisi oldumu canim benim sag kasigim cok agriyor ayakta zor duruyorum hatta sagima yatamiyorumbenim ilk bebegimde aynisi oldu . bebek yerlesince lekelenme olur diye biliyorum . ins hamilesindir
Ben ilkdefa bukadar agir kasik agrisi yasiyorum insallah kotu bisi cikmazhatirlamiyorum . ama gebelik belirtisi 1.5 aydan sonra başlar. adet oldugunda olan belirtiler kisiye gore degisir .kiminde karin kiminda kasık kiminde bas agrisi. belki ader gunun geldi ve olmuyor belki bebek var eger oyleyse her adet oldugun aya gelen gununde bu boyle surer. karin agrisini ben 9 ay yasadim. her adet zamani oldugu gibi
Evet haklısın acayip kafaya takıp stres yaptım bir ara umursamaz gibi yaptım ama nafile düşünmeden yapamıyorum işte inşallah hayırlısı olur ve bununla başedebilirim...herseyin başı strest
birkere sen okadar evham yapmissin ki 3 kere test ne demek belliki cok fena halde kafana takmissin ve taktigin icin olmuyor sttestten uzak kalmalisin demesi kolay der dedigini duyar gibiyim . bebek istemiyormus gibi olmalisin. strest ne zaman biter bebek o zaman konar gobise ... bazi hastaliklar haric tabi. ins hersey gonlunce olur
Uzulme bende oldm ama antbytk kullanyrm diye olamym tam. Biraktm ilaci bakalm. Uzulmr hayrlsi olsndün oldum canım. Bir gün erken oldum. Ama çok sancı çektim... moralimde sıfır oldu.. neyse hsyırlısı.
Aminin inşallah canımAynen oyle canim insallah bebeklerimiz gelir yeni yila mutlu gireriz :)♥♥♥
Benim Ocak 5 canım, bugün yıkanıyorum nasipse 5.günüm 25 günde bir oluyorum yumurtlama zamanımı kestiremiyorum galiba kaçırıyoruz biz yumurtlama dönemlerini.kızlar bat kaç?hangi günü bekliosunuz?bnm yumrtlama yeni bitti.bat 29 pek ümidim yok bu ay.çünkü 3 gün ard arda değerlendirdk yumurtlama zamanımı.sperm kalitesi düşüomuş sanırım.yine de kısmet beklemedeyim 29 u bekleyen var mı bnm gbi?
ben 3 gün geçmişti bir keresinde doktor çıkmaz negatif der %90 dedi o yüzden en ağlıklısı 10 gün geçince çıakr demişti test yaptırmamıştım ben de bence 10 gün varken çıkmaz.Kızlar adetime 10 gün var, hamile olup olmadığım kan testinde belli olur mu?
ben 3 gün geçmişti bir keresinde doktor çıkmaz negatif der %90 dedi o yüzden en ağlıklısı 10 gün geçince çıakr demişti test yaptırmamıştım ben de bence 10 gün varken çıkmaz.
Canım günaydın erken yapmışsın bence senin daha 2 gün yok muydu?Kırmızı kart görene kadar umudumuzu kaybetmiyoruzGunaydin kizlar sabah test yaptim negatifsanirim bu ayda olmadi
belli olmaz canım daha çok erkenKızlar adetime 10 gün var, hamile olup olmadığım kan testinde belli olur mu?
Evet canim carsamba olmam gerek bilmemki herkesinki belli oluyor olsa silikte olsa cikardi benceCanım günaydın erken yapmışsın bence senin daha 2 gün yok muydu?Kırmızı kart görene kadar umudumuzu kaybetmiyoruz
ben de 2 gün kala yaptım benim de negatifti ama bekliyorum yine de canım lekelenme şüphelendirdi beni o olmasa hemen inanırdım da geç döllenme olmuştur belki ikimizin deEvet canim carsamba olmam gerek bilmemki herkesinki belli oluyor olsa silikte olsa cikardi bence
belli olmaz canım daha çok erken
ınsallah ama bence gec dollenme olamaz benım cunku 12. gunu 17 ve 18 mm yumurta vardıben de 2 gün kala yaptım benim de negatifti ama bekliyorum yine de canım lekelenme şüphelendirdi beni o olmasa hemen inanırdım da geç döllenme olmuştur belki ikimizin deyani en azından öyle olması için dua edelim napalım
Hayırlısı olsun inşallah canım üzülme olmadı bu ay deneyecez napalım elbet biz de hamiş olacaz bir günınsallah ama bence gec dollenme olamaz benım cunku 12. gunu 17 ve 18 mm yumurta vardıOFF offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?