Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

herseyin başı strest
birkere sen okadar evham yapmissin ki 3 kere test ne demek belliki cok fena halde kafana takmissin ve taktigin icin olmuyor sttestten uzak kalmalisin demesi kolay der dedigini duyar gibiyim . bebek istemiyormus gibi olmalisin. strest ne zaman biter bebek o zaman konar gobise ... bazi hastaliklar haric tabi. ins hersey gonlunce olur

hatirlamiyorum . ama gebelik belirtisi 1.5 aydan sonra başlar. adet oldugunda olan belirtiler kisiye gore degisir .kiminde karin kiminda kasık kiminde bas agrisi. belki ader gunun geldi ve olmuyor belki bebek var eger oyleyse her adet oldugun aya gelen gununde bu boyle surer. karin agrisini ben 9 ay yasadim. her adet zamani oldugu gibi

Ben ilkdefa bukadar agir kasik agrisi yasiyorum insallah kotu bisi cikmaz korkmaya basldm

Evet haklısın acayip kafaya takıp stres yaptım bir ara umursamaz gibi yaptım ama nafile düşünmeden yapamıyorum işte inşallah hayırlısı olur ve bununla başedebilirim...

Benim Ocak 5 canım, bugün yıkanıyorum nasipse 5.günüm 25 günde bir oluyorum yumurtlama zamanımı kestiremiyorum galiba kaçırıyoruz biz yumurtlama dönemlerini.

Kızlar adetime 10 gün var, hamile olup olmadığım kan testinde belli olur mu?
ben 3 gün geçmişti bir keresinde doktor çıkmaz negatif der %90 dedi o yüzden en ağlıklısı 10 gün geçince çıakr demişti test yaptırmamıştım ben de bence 10 gün varken çıkmaz.

ben 3 gün geçmişti bir keresinde doktor çıkmaz negatif der %90 dedi o yüzden en ağlıklısı 10 gün geçince çıakr demişti test yaptırmamıştım ben de bence 10 gün varken çıkmaz.

Tahmin etmiştim Biz korunuyoruz aslında ve öyle şiddetli bir belirtide yok ama nedense içime bir kurt düştü Mesela normalde adet günümden bir kaç gün önce çok şiddetli göğüs ağrım olurdu bu sefer tam yumurtlama günümde şiddetli ağrı oldu sonra azaldı. Dün yemekten sonra iştahım olmasına rağmen (normalde iştahlı biriyimdir) aniden midem bulandı, önceden olsa üşüttüm derdim ama bilmiyorum ki Bir yakınım korundukları halde hamile kaldı. O yüzden korkuyorum

Evet canim carsamba olmam gerek bilmemki herkesinki belli oluyor olsa silikte olsa cikardi bence
ben de 2 gün kala yaptım benim de negatifti ama bekliyorum yine de canım lekelenme şüphelendirdi beni o olmasa hemen inanırdım da geç döllenme olmuştur belki ikimizin de yani en azından öyle olması için dua edelim napalım

ınsallah ama bence gec dollenme olamaz benım cunku 12. gunu 17 ve 18 mm yumurta vardı OFF offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…