Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

bnm bunla beraber 4. ayım.aslında içimizi karartmıyoruzz cnm hemen olsun istiyoruz ya ondan bu bunalımlar bu çıldırmalar.tabi uzun süredir bekleyip olmayanlarda var aramızda

haklisin benim ilk bebisimde 5 ay bekledik
bugun adt gunum hadi hayirlisii bekl3m3deyiz ama umudum yok benim de acikcasi bu aydan

haklisin benim ilk bebisimde 5 ay bekledik
bugun adt gunum hadi hayirlisii bekl3m3deyiz ama umudum yok benim de acikcasi bu aydan
bnde dayanamadım hastaneye annem için gelmiştik şimdi kan verdim.çok idrara çıkıyorum bide göğüslerinde biraz değişiklik var bakalım.ovulasyon cuma gerçekleşti daha ama hemşire varsa kanda çıkar dedi yokssa yok yere moralim bozulacak ama işte insan duramıyor.eşimden gizli kan verdim

sonuç nezaman çıkçak cnm merak ettim :)

Benim kız kardeşimde 8 aydır bekliyor. Hamile kalamadı.
Sonunda dayanamayıp Dr. Gitti.
Testler yapmışlar. Her şey normal çıkmış.
Kısmet işte. Allah bilir.

yarın adet olmam lazım ama hiçbir belirti yok

aksine kasıklarımda hafif batmalar var,karıncalanma gibi.sabah da azcık ağrım oldu

ve gögüslerin çok garip iki gindir içinde yumuşak sanki slikon gibi bir şey var.

3 aydır bebk istiyorum soğan kürü de yapmıştım bakalım bu ay ne olacak.

bilgilendirirsen sevinirim valla soğan kürünü çok duydum da pek onu içmeyi hayal bile edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…