bnm bunla beraber 4. ayım.aslında içimizi karartmıyoruzz cnm hemen olsun istiyoruz ya ondan bu bunalımlar bu çıldırmalar.tabi uzun süredir bekleyip olmayanlarda var aramızda
bnde dayanamadım hastaneye annem için gelmiştik şimdi kan verdim.çok idrara çıkıyorum bide göğüslerinde biraz değişiklik var bakalım.ovulasyon cuma gerçekleşti daha ama hemşire varsa kanda çıkar dedi yokssa yok yere moralim bozulacak ama işte insan duramıyor.eşimden gizli kan verdimhaklisin benim ilk bebisimde 5 ay bekledik
bugun adt gunum hadi hayirlisii bekl3m3deyiz ama umudum yok benim de acikcasi bu aydan
sonuç nezaman çıkçak cnm merak ettim :)bnde dayanamadım hastaneye annem için gelmiştik şimdi kan verdim.çok idrara çıkıyorum bide göğüslerinde biraz değişiklik var bakalım.ovulasyon cuma gerçekleşti daha ama hemşire varsa kanda çıkar dedi yokssa yok yere moralim bozulacak ama işte insan duramıyor.eşimden gizli kan verdim
canm iki saate çıkar dediler inşallah güzel Bi haber veririmsonuç nezaman çıkçak cnm merak ettim :)
ben kesin numuneliğimayy bende meraklandım
ayyy cidden merakladım şuan ki mesajınızı sonuç cıktı da yazdınız sandımben kesin numuneliğimyumurtlama olalı olmuş 4-5 gün hastane gördüm mu kan veresim geliyor.psikolojim bozuldu iyice.
ayyy cidden merakladım şuan ki mesajınızı sonuç cıktı da yazdınız sandım
:) hehe hadi hayırlısı canım.ben kesin numuneliğimyumurtlama olalı olmuş 4-5 gün hastane gördüm mu kan veresim geliyor.psikolojim bozuldu iyice.
aynen hayırlısı ...Benim kız kardeşimde 8 aydır bekliyor. Hamile kalamadı.
Sonunda dayanamayıp Dr. Gitti.
Testler yapmışlar. Her şey normal çıkmış.
Kısmet işte. Allah bilir.
bakalım uarım saate alırım sonucu
ayyyy bitmez şimdi yarım saatbakalım uarım saate alırım sonucu
bitmiyoayyyy bitmez şimdi yarım saat
23 dk kaldı :)bitmiyo
bilgilendirirsen sevinirim valla soğan kürünü çok duydum da pek onu içmeyi hayal bile edemedimyarın adet olmam lazım ama hiçbir belirti yok
aksine kasıklarımda hafif batmalar var,karıncalanma gibi.sabah da azcık ağrım oldu
ve gögüslerin çok garip iki gindir içinde yumuşak sanki slikon gibi bir şey var.
3 aydır bebk istiyorum soğan kürü de yapmıştım bakalım bu ay ne olacak.
eeeeeeeeeeeeeeee beklemeye devam mı ??bitmiyo
yok canım çktı ama 1-27 sonuç.adetinize daha var yükselebilir dedilereeeeeeeeeeeeeeee beklemeye devam mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?