- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.873
- 798
Yok ya gec dollenme olamaz adetin 12. Gunu 17 ve 18 mm yumurta vardiöyle deme cnm daha var.belki geç döllenme falan olmuştur oluyo böyle şeyler kesme ümidini Allah büyük.
Çok erken canim ya normalde adetin bir hafta geçince test diyor doktorlar ki senin daha gunun gelmemis .bende buay çok belirti yasadim ya inşallah hayal kirikligi olmazzzzzzErkenmi ya gercektwn :) gerci yerlesme cuma gunu ooduysa beta henuz 20 lerdedir insallah gelir
Encokta su lekelenme beni umutlandiriyor ama diyorum acaba adet gunu artarmiÇok erken canim ya normalde adetin bir hafta geçince test diyor doktorlar ki senin daha gunun gelmemis .bende buay çok belirti yasadim ya inşallah hayal kirikligi olmazzzzzz
anladım cnm ne diyim hakkında hayırlısıYok ya gec dollenme olamaz adetin 12. Gunu 17 ve 18 mm yumurta vardi
Ben de hala beklemedeyim canım bat bugundu tik yok dahaEncokta su lekelenme beni umutlandiriyor ama diyorum acaba adet gunu artarmiama goguslerimde falan hassaslik yok sadece kasigim bacaklarim ve bwlim cok agriyor
Bence sen hamilesin kuzum :) benimde baya az bugun leke beninde adet gunum yarin yada carsamba gunu carsamba olmazsam belki bebis gelir :) ama test yaptim tek cizgi cioti sende sabah yapsana canimBen de hala beklemedeyim canım bat bugundu tik yok daha
İnşallah canım bi yanım deli gibi hamile olduğuma inanmak istiyo diğer yanım tek çizgiyi göre göre umut etmeye bile korkuyo .cuma günü lekelenmem oldu ya canim biraz daha bekliyim diyorum adet olursam zaten geçmiş olsun olmasam da iyice netlesmiş olur.Bence sen hamilesin kuzum :) benimde baya az bugun leke beninde adet gunum yarin yada carsamba gunu carsamba olmazsam belki bebis gelir :) ama test yaptim tek cizgi cioti sende sabah yapsana canim
Oyle canim ya insallah gelir bebeklerimiz yeni yila mutlu mutlu gireriz :) ♥♥♥♥İnşallah canım bi yanım deli gibi hamile olduğuma inanmak istiyo diğer yanım tek çizgiyi göre göre umut etmeye bile korkuyo .cuma günü lekelenmem oldu ya canim biraz daha bekliyim diyorum adet olursam zaten geçmiş olsun olmasam da iyice netlesmiş olur.
Aynen oyle canim insallah bebeklerimiz gelir yeni yila mutlu gireriz :)♥♥♥İnşallah canım bi yanım deli gibi hamile olduğuma inanmak istiyo diğer yanım tek çizgiyi göre göre umut etmeye bile korkuyo .cuma günü lekelenmem oldu ya canim biraz daha bekliyim diyorum adet olursam zaten geçmiş olsun olmasam da iyice netlesmiş olur.
Küçük bebeğin varmış canım. Allah bağışlasın. Benimde 3 buçuk yaşını geçti kızım var.Ben kasim ayında adet oldummu hic hatirlamiyorum delurcem ev tasidik kizin doğum günü derken hic unuttum kizin bir yasinda daha olursa yukilirrim gerçekten zaten zor bi bebek napcam bilmiyorum test yaptim cikmadi kandanda baktircam artik
aynıyız cnm 29 u bekliyorum bndeBenim 2haftam var daha adet ginüme.
bnmde Bi lzm var ayrıca ocak 5 te Allah ın izniyle 4 yaşına giriyorKüçük bebeğin varmış canım. Allah bağışlasın. Benimde 3 buçuk yaşını geçti kızım var.
Benim kızımda Şubat'ta 4yaşında olcak Allah'ın izniyle. Sende iki tanemi var canım.bnmde Bi lzm var ayrıca ocak 5 te Allah ın izniyle 4 yaşına giriyor
Hayırlısı neyse o olsun inşallah.aynıyız cnm 29 u bekliyorum bnde
yok bi tane cnm ikinciyi istiyorum ama :)Benim kızımda Şubat'ta 4yaşında olcak Allah'ın izniyle. Sende iki tanemi var canım.
İnşallah olur canım. Hayırlısıyla. Nezamandır istiyorsun?yok bi tane cnm ikinciyi istiyorum ama :)
3 aydır cnm bnm bide ikinci evliliğm kzm ilk evliliğmden.o sebeple ilk çocuğum olacakmş gbi heyecanlymİnşallah olur canım. Hayırlısıyla. Nezamandır istiyorsun?
Encokta su lekelenme beni umutlandiriyor ama diyorum acaba adet gunu artarmiama goguslerimde falan hassaslik yok sadece kasigim bacaklarim ve bwlim cok agriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?