Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Erkenmi ya gercektwn :) gerci yerlesme cuma gunu ooduysa beta henuz 20 lerdedir insallah gelir
Çok erken canim ya normalde adetin bir hafta geçince test diyor doktorlar ki senin daha gunun gelmemis .bende buay çok belirti yasadim ya inşallah hayal kirikligi olmazzzzzz

Çok erken canim ya normalde adetin bir hafta geçince test diyor doktorlar ki senin daha gunun gelmemis .bende buay çok belirti yasadim ya inşallah hayal kirikligi olmazzzzzz
Encokta su lekelenme beni umutlandiriyor ama diyorum acaba adet gunu artarmi ama goguslerimde falan hassaslik yok sadece kasigim bacaklarim ve bwlim cok agriyor

Bence sen hamilesin kuzum :) benimde baya az bugun leke beninde adet gunum yarin yada carsamba gunu carsamba olmazsam belki bebis gelir :) ama test yaptim tek cizgi cioti sende sabah yapsana canim
İnşallah canım bi yanım deli gibi hamile olduğuma inanmak istiyo diğer yanım tek çizgiyi göre göre umut etmeye bile korkuyo .cuma günü lekelenmem oldu ya canim biraz daha bekliyim diyorum adet olursam zaten geçmiş olsun olmasam da iyice netlesmiş olur.

Oyle canim ya insallah gelir bebeklerimiz yeni yila mutlu mutlu gireriz :) ♥♥♥♥

Aynen oyle canim insallah bebeklerimiz gelir yeni yila mutlu gireriz :)♥♥♥

Küçük bebeğin varmış canım. Allah bağışlasın. Benimde 3 buçuk yaşını geçti kızım var.

Kızlar ben yıllardır formu okuyorum iki yildırda bebek istiyoruz bir Türlü yazmaya cesaret edemedim ama artık anlatacak dertleşecek birilerini arıyorum..kaldıramıyorum çünkü.
Benim bugün olması gerekiyordu tam dört kere test yaptım ve bunlardan üçü erken gebelik testiydi ve sonuç negatif. Ama şu an mide bulantım ve kasık ağrım var. Acaba sorusu kafamın içini tırmalıyor uyku tutmadı ne yapsam acaba???

Encokta su lekelenme beni umutlandiriyor ama diyorum acaba adet gunu artarmi ama goguslerimde falan hassaslik yok sadece kasigim bacaklarim ve bwlim cok agriyor

benim ilk bebegimde aynisi oldu . bebek yerlesince lekelenme olur diye biliyorum . ins hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…