Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Burada bnmde yok bebeğim henüz.yazin 6 aylik ikizlerini erken DGM yaptim ve 2 melek annesiyim,cnm kizim cnm oglum ..elhamdülillah sizi veren ve alan Allahima.çünkü onlar bnm inşallah ebedi evladim cennet kuslarim ama Raabbime cooook güveniyorum yeniden anne olacagim insallahh hem de tedavisiz insallahhh boyle iste dostlar duanizda adini unutmayin (merve) ve sabirla bekleyelim

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mlar-gonuller-bir-olsun.778582/#post-38303386
kızlar bi sayfa açtım.hep beraber hergün rabbimizin 99 ismini sırayla zikredelim istiyorum.zikir sayısını ve faziletini paylaşıyorum o gün zikir edilecek o mübarek ismin.katılmak isterseniz lütfen tıklayın.yarın hangi zikir kişi başı kaç tane çekilecek sayfada yazıyor.istiyoruz ama ne veriyoruz düşündüm ve böyle bişey başlattım.rabbim utandırmasın.katılanlara şimdiden tşkler ve Allah zikirlerimizi kabul etsin.

Rabbim inşallah yardım eder, bizler asla ümidimizi kaybetmeyelim Allah tan isteyelim inşallah hayırlısıyla evlat sahibi oluruz . Bende dün özel hastaneye gittim yumurtalarim fazla buyumemis doktor inofolik verdi onu kullanacagim adetten sonrada klomene başlayacakmisiz. İnşallah rabbim hayırlı sonuçlar verir :)

İnşallah canim ümit kesmek bize yakismazz dimii o yumisler büyüyüp sipostoyla birlesecek inşallah o pitpitlari bizde tekrar duyacagiz

kızlar merhaba...yumurtam çatlayalı 5-6 gün oluyor.bugün belağrısı ve kasık ağrısı yaşıyorum,ince bisızı gibi...ama bel ağrım çok belirgin.acaba hamile olsam bu kadar erken belirtiler çıkar mı?

Canim sanmiyorum bu kadar erken cikacagini ama hic de belli olmaz adetin gecerse ozaman düşün derim inşallah Rabbim gönlüne gore versin

kızlar bat kaç?hangi günü bekliosunuz?bnm yumrtlama yeni bitti.bat 29 pek ümidim yok bu ay.çünkü 3 gün ard arda değerlendirdk yumurtlama zamanımı.sperm kalitesi düşüomuş sanırım.yine de kısmet beklemedeyim 29 u bekleyen var mı bnm gbi?

Canim Allah nasip ederse hersekilde olur insallah bebislerimiz bizimle olur

Benim bat hic bilmiyorum ama daha var galiba , dogumdan snra düzene girmedi.ama bnmde bir gün lekelenme oldu inşallah yerleşmedir insallahhh canim negatif cikmis ya bat ne zaman daha erkendir belki

17 aralik canim benim aksam idrar testi yaptim yine tek cizgi sanirim yine olmadi
öyle deme cnm daha var.belki geç döllenme falan olmuştur oluyo böyle şeyler kesme ümidini Allah büyük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…