- 8 Ağustos 2013
- 35
- 9
- 48
Rabbim inşallah yardım eder, bizler asla ümidimizi kaybetmeyelim Allah tan isteyelim inşallah hayırlısıyla evlat sahibi oluruz . Bende dün özel hastaneye gittim yumurtalarim fazla buyumemis doktor inofolik verdi onu kullanacagim adetten sonrada klomene başlayacakmisiz. İnşallah rabbim hayırlı sonuçlar verir :)Burada bnmde yok bebeğim henüz.yazin 6 aylik ikizlerini erken DGM yaptim ve 2 melek annesiyim,cnm kizim cnm oglum ..elhamdülillah sizi veren ve alan Allahima.çünkü onlar bnm inşallah ebedi evladim cennet kuslarimama Raabbime cooook güveniyorum yeniden anne olacagim insallahh hem de tedavisiz insallahhh boyle iste dostlar duanizda adini unutmayin (merve) ve sabirla bekleyelim
İnşallah canim ümit kesmek bize yakismazz dimiiRabbim inşallah yardım eder, bizler asla ümidimizi kaybetmeyelim Allah tan isteyelim inşallah hayırlısıyla evlat sahibi oluruz . Bende dün özel hastaneye gittim yumurtalarim fazla buyumemis doktor inofolik verdi onu kullanacagim adetten sonrada klomene başlayacakmisiz. İnşallah rabbim hayırlı sonuçlar verir :)
Canim sanmiyorum bu kadar erken cikacagini ama hic de belli olmaz adetin gecerse ozaman düşün derim inşallah Rabbim gönlüne gore versinkızlar merhaba...yumurtam çatlayalı 5-6 gün oluyor.bugün belağrısı ve kasık ağrısı yaşıyorum,ince bisızı gibi...ama bel ağrım çok belirgin.acaba hamile olsam bu kadar erken belirtiler çıkar mı?
evet çok erken daha ama insan umutlanıyor işteCanim sanmiyorum bu kadar erken cikacagini ama hic de belli olmaz adetin gecerse ozaman düşün derim inşallah Rabbim gönlüne gore versin
Canim Allah nasip ederse hersekilde olur insallah bebislerimiz bizimle olurkızlar bat kaç?hangi günü bekliosunuz?bnm yumrtlama yeni bitti.bat 29 pek ümidim yok bu ay.çünkü 3 gün ard arda değerlendirdk yumurtlama zamanımı.sperm kalitesi düşüomuş sanırım.yine de kısmet beklemedeyim 29 u bekleyen var mı bnm gbi?
dün oldum canım. Bir gün erken oldum. Ama çok sancı çektim... moralimde sıfır oldu.. neyse hsyırlısı.Insallah cnm allah gonlnze gore versn ben ilac kullanym olmam gerekrdi olmadm daha ya. Haber ver bana:)
inşallah canım ya kısmet işte.senin bat ?Canim Allah nasip ederse hersekilde olur insallah bebislerimiz bizimle olur
sizi de bekleme salonuna alalaımBenimde 19 U az kaldı bakalım ne olacak
17 aralik canim benim aksam idrar testi yaptim yine tek cizgi sanirim yine olmadiİ
inşallah canım ya kısmet işte.senin bat ?
Sanirim bana yazdin :) 17 aralik canim bat 3 gun kaldiBenim bat hic bilmiyorum ama daha var galiba , dogumdan snra düzene girmedi.ama bnmde bir gün lekelenme oldu inşallah yerleşmedir insallahhhcanim negatif cikmis ya bat ne zaman daha erkendir belki
Daha erkenmis canm ya negatif cikmasi normal inşallah pozitifi görürüz hayirlisiylaaSanirim bana yazdin :) 17 aralik canim bat 3 gun kaldi
öyle deme cnm daha var.belki geç döllenme falan olmuştur oluyo böyle şeyler kesme ümidini Allah büyük.17 aralik canim benim aksam idrar testi yaptim yine tek cizgi sanirim yine olmadi
Erkenmi ya gercektwn :) gerci yerlesme cuma gunu ooduysa beta henuz 20 lerdedir insallah gelirDaha erkenmis canm ya negatif cikmasi normal inşallah pozitifi görürüz hayirlisiylaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?