Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Selam kizlar ,
POWERHACK canim 2.ye niyetlenmene sevindim canim
Gecen yil bu aylar buralardaydim . Benimde bata 2 gun var adet oldum tutmadi bu ay

Sagolasin kuzum bisi yoksa keske bende regl olsam sanslisin gunu gunune olman yumurtlama zamanini cabuk belirlersin uzulme bir dahaki ay insallah hepimiz hamilelik haberi aliriz

Insallah canim her isteyene cabalayana bu ay ugurlu gelsin insallah. Bizimde 3 yilimiz bitti evleneli. Gecen yil eylulde ilk gebeligim kimyasal olmustu. Simdi tekrar niyetlendik hayirlisi bakalim artik olsun istiyoruz

Insallah canim her isteyene cabalayana bu ay ugurlu gelsin insallah. Bizimde 3 yilimiz bitti evleneli. Gecen yil eylulde ilk gebeligim kimyasal olmustu. Simdi tekrar niyetlendik hayirlisi bakalim artik olsun istiyoruz

Insallah olur kuzum bizimde 3 sene oldu evleneli 18 09 2013 :)
Cok bekletmez insallah gelir melegin

Bende 23.06.13 :)
Aminn canim
Bi yorumunu gordum canim biraz once. Tam bende ovu.testi alcaktim senin aldigindan siparis verdim simdi. G.G dan. 30 adet ov. + 5 gebelik testi. Bu ay sıkı takipte olcam

Bende 23.06.13 :)
Aminn canim
Bi yorumunu gordum canim biraz once. Tam bende ovu.testi alcaktim senin aldigindan siparis verdim simdi. G.G dan. 30 adet ov. + 5 gebelik testi. Bu ay sıkı takipte olcam

Al bende alicam nasipse regl gelirse esim bozuk atmazsa

Gece 3 sefer kustum şiddetli bel kasık ağrım var sabahı sabah ettim bu bir belirtimidir kızımda hiç böyle şeyler olmamıştı. Adete 6 gün var bu kadar erken bulantı olurmuki kızımda 6. Haftada başladı ve böyle şiddetli deildi .

Aynen çok erken ama belli olmuyor bu işler belki mideni üşüttün kasık ağrında varmış doktora görün bence

Bizde hala bisey yok kuzum :) bu ay bir araya bile gelmedik ki sadece son 4 gundur tatildeydik oyle bir araya geldik ama yarin zaten adet gunum tatildekiler sayilmaz :)
:) Yaa bazen oluyo öyle inşallah reglden sonra hiç ayrılmamacasına birleşirsiniz Benim de çarşamba gnü yumurta toplama işlemim olucak.. bi hayli heycanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…