- 4 Haziran 2015
- 1.057
- 10.102
- 138
Geldim turtamaranızdayım hayırlı haberler alalım inşallah kuzum
Selam kizlar ,
POWERHACK canim 2.ye niyetlenmene sevindim canim
Gecen yil bu aylar buralardaydim . Benimde bata 2 gun var adet oldum tutmadi bu ay
Hoşbuldum kuzucumInsallah kuzum hosgeldinn
Bu ay hepimiz hamile kalalim kizlar gobislerimiz bebisle dolsun
Insallah canim her isteyene cabalayana bu ay ugurlu gelsin insallah. Bizimde 3 yilimiz bitti evleneli. Gecen yil eylulde ilk gebeligim kimyasal olmustu. Simdi tekrar niyetlendik hayirlisi bakalim artik olsun istiyoruz
Bende 23.06.13 :)
Aminn canim
Bi yorumunu gordum canim biraz once. Tam bende ovu.testi alcaktim senin aldigindan siparis verdim simdi. G.G dan. 30 adet ov. + 5 gebelik testi. Bu ay sıkı takipte olcam
Aynen çok erken ama belli olmuyor bu işler belki mideni üşüttün kasık ağrında varmış doktora görün benceGece 3 sefer kustum şiddetli bel kasık ağrım var sabahı sabah ettim bu bir belirtimidir kızımda hiç böyle şeyler olmamıştı. Adete 6 gün var bu kadar erken bulantı olurmuki kızımda 6. Haftada başladı ve böyle şiddetli deildi .
Saol canım şuanda iyiyim tekrarlarsa gidicem :)Aynen çok erken ama belli olmuyor bu işler belki mideni üşüttün kasık ağrında varmış doktora görün bence
Sevindim canım iyi olmanaSaol canım şuanda iyiyim tekrarlarsa gidicem :)
Kızlar mrb nasılsınız ben alışveriş sevdasına düştüm ne alıcam napıcam diye dolanıyorum ortalıklarda inşallah kısa zamanda hamiş kalırsınız dualarım sizlerle
darısı bizlere inşallahKızlar mrb nasılsınız ben alışveriş sevdasına düştüm ne alıcam napıcam diye dolanıyorum ortalıklarda inşallah kısa zamanda hamiş kalırsınız dualarım sizlerle
:) Yaa bazen oluyo öyle inşallah reglden sonra hiç ayrılmamacasına birleşirsinizBizde hala bisey yok kuzum :) bu ay bir araya bile gelmedik ki sadece son 4 gundur tatildeydik oyle bir araya geldik ama yarin zaten adet gunum tatildekiler sayilmaz :)
ayy ne güzelll canımmmKızlar mrb nasılsınız ben alışveriş sevdasına düştüm ne alıcam napıcam diye dolanıyorum ortalıklarda inşallah kısa zamanda hamiş kalırsınız dualarım sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?