:) Yaa bazen oluyo öyle inşallah reglden sonra hiç ayrılmamacasına birleşirsinizBenim de çarşamba gnü yumurta toplama işlemim olucak.. bi hayli heycanlıyım
amin canım inşallah hayırlısıyla yolunda gider herşey :) sen naptın teste gidebildin mi?Insallah saglikli yumurtlar olur ve hemencecik dollenir embrio olur da senin karninda buyusunler :)
amin canım inşallah hayırlısıyla yolunda gider herşey :) sen naptın teste gidebildin mi?
AAAAAAAAAAAAAAAACanim benim testlerim negatife dondu regl olmayi bekliyorum sanirim kimyasal oldum ben kismet diilmis diorum bugun regl gunum
AAAAAAAAAAAAAAAAçok üzüldüm canım yaaa Allah hayırlısını versin ne denir bilmiyorumki
Kısmet tabi hayırlısı olsun canım.. hem ilaç fln da almıştın belki böylesi daha iyi oldu.. önümüzdeki ay tam korunmazsın denersin inşallah Allah gönlüne göre versin canımSorma cnm baya baya negatif gorunuyor sanirim regl de gecikicek hayirlisi buymus demek bir dahaki aya kismet :)
Kısmet tabi hayırlısı olsun canım.. hem ilaç fln da almıştın belki böylesi daha iyi oldu.. önümüzdeki ay tam korunmazsın denersin inşallah Allah gönlüne göre versin canım
Ayy canim benim bende olsam heyecan yapardim Rabbim gonlunuze gore ikiz versin insallh sizi hic ugrastirmadan :) ben regl oldum diger aya kldik yine bu diger aylr hic gecmiyo ama olsun sabirla ugrasiyoruz:) Yaa bazen oluyo öyle inşallah reglden sonra hiç ayrılmamacasına birleşirsinizBenim de çarşamba gnü yumurta toplama işlemim olucak.. bi hayli heycanlıyım
Amin canim hayirlisi nasilsa oyle versin insallahAyy canim benim bende olsam heyecan yapardim Rabbim gonlunuze gore ikiz versin insallh sizi hic ugrastirmadan :) ben regl oldum diger aya kldik yine bu diger aylr hic gecmiyo ama olsun sabirla ugrasiyoruz
Amin canim Rabbim bebis bekleyen herkese versin kisa zamandaAmin canim hayirlisi nasilsa oyle versin insallahsana da en dogalindan bebikler versin gonlune gore sabir tevekkul canim eminim ki Allah goruyo biliyo emeklerimizi ve dileklerimizi
Kizlar selam
Regl 5.gunumdeyim. ovulasyon testi ni ne zaman kullanmaya baslamam lazim hic kullanmadim daha once
Evet canim duzenli 29 30 gunde bir oluyorum. 30 tane test var yeter heralde . Iki cizgide ayni renk oluncami oluyor bide gunde 2 keremi yapiliyorSelam canim regl duzenli mi?
Duzensizse regl biter bitmen baslaman lazim ben ogle basladim ve her gun yaptim 17.gun pozitif yakalamistim ve o ay kizima hamile kalmistim
Gunde 1 kez yaptim.yeter 30 taneEvet canim duzenli 29 30 gunde bir oluyorum. 30 tane test var yeter heralde . Iki cizgide ayni renk oluncami oluyor bide gunde 2 keremi yapiliyor
Kizlar selam
Regl 5.gunumdeyim. ovulasyon testi ni ne zaman kullanmaya baslamam lazim hic kullanmadim daha once
Merhaba kızlar, normalde adetlerim çok düzenlidir 31 günde bir oluyorum ama bu ay adetim 7 gün gecikti 11 inde adet oldum, hamile olduğumu düşündüm ama değilmişim. Hamilelik testi yapmak için normal adet düzenimimi beklemeliyim yoksa 11 inden sonrasını mı beklemeliyim ?
Sen 11 den sonrasini bekle canim garanti olsun
Belirtiler var baya ama psikolojikte olabilir tabi, insan sabırsızlanıyor bir yandanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?