Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

:) Yaa bazen oluyo öyle inşallah reglden sonra hiç ayrılmamacasına birleşirsiniz Benim de çarşamba gnü yumurta toplama işlemim olucak.. bi hayli heycanlıyım

Insallah saglikli yumurtlar olur ve hemencecik dollenir embrio olur da senin karninda buyusunler :)

Sorma cnm baya baya negatif gorunuyor sanirim regl de gecikicek hayirlisi buymus demek bir dahaki aya kismet :)
Kısmet tabi hayırlısı olsun canım.. hem ilaç fln da almıştın belki böylesi daha iyi oldu.. önümüzdeki ay tam korunmazsın denersin inşallah Allah gönlüne göre versin canım

:) Yaa bazen oluyo öyle inşallah reglden sonra hiç ayrılmamacasına birleşirsiniz Benim de çarşamba gnü yumurta toplama işlemim olucak.. bi hayli heycanlıyım
Ayy canim benim bende olsam heyecan yapardim Rabbim gonlunuze gore ikiz versin insallh sizi hic ugrastirmadan :) ben regl oldum diger aya kldik yine bu diger aylr hic gecmiyo ama olsun sabirla ugrasiyoruz

Ayy canim benim bende olsam heyecan yapardim Rabbim gonlunuze gore ikiz versin insallh sizi hic ugrastirmadan :) ben regl oldum diger aya kldik yine bu diger aylr hic gecmiyo ama olsun sabirla ugrasiyoruz
Amin canim hayirlisi nasilsa oyle versin insallah sana da en dogalindan bebikler versin gonlune gore sabir tevekkul canim eminim ki Allah goruyo biliyo emeklerimizi ve dileklerimizi

Kizlar selam
Regl 5.gunumdeyim. ovulasyon testi ni ne zaman kullanmaya baslamam lazim hic kullanmadim daha once

Selam canim regl duzenli mi?
Duzensizse regl biter bitmen baslaman lazim ben ogle basladim ve her gun yaptim 17.gun pozitif yakalamistim ve o ay kizima hamile kalmistim

Selam canim regl duzenli mi?
Duzensizse regl biter bitmen baslaman lazim ben ogle basladim ve her gun yaptim 17.gun pozitif yakalamistim ve o ay kizima hamile kalmistim
Evet canim duzenli 29 30 gunde bir oluyorum. 30 tane test var yeter heralde . Iki cizgide ayni renk oluncami oluyor bide gunde 2 keremi yapiliyor

Evet canim duzenli 29 30 gunde bir oluyorum. 30 tane test var yeter heralde . Iki cizgide ayni renk oluncami oluyor bide gunde 2 keremi yapiliyor
Gunde 1 kez yaptim.yeter 30 tane
Sabah uyanir uyanmaz sabah idrarimi wcye yaptim ve az sivi alarak 4 saatin idrarina baktim
Sabah 10 da idrarimi bosaltim 2 de analiz yapiodum ve surekli hep ayni saatte yaptim canim ben ve 17.gun ayni koyuluk oldu c ve t ayni renkti yani yumurtlama olmustu.
Bazen t c den daha koyu oluo oda pozitif sayilio.
O sekilde ogrendim ben yani

Merhaba kızlar, normalde adetlerim çok düzenlidir 31 günde bir oluyorum ama bu ay adetim 7 gün gecikti 11 inde adet oldum, hamile olduğumu düşündüm ama değilmişim. Hamilelik testi yapmak için normal adet düzenimimi beklemeliyim yoksa 11 inden sonrasını mı beklemeliyim ?

Sen 11 den sonrasini bekle canim garanti olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…