Hapı icmediginin gecesi mi hamis kaldın . Ne garippp. Şimdi 9 ay sonrà kızın 2 yaşında mi olacak . İdeal aman be .iyi yani. Ben dé heveslendm valla ikisi birden buyur mis gibi.
Bebeğin emzik li iken o haplar icilio mu ya. Ben icmedim. Eşim denedi ..o da çok alışamadım
D.k.h yasmin 7 gunluk arada kalmisimkorunma yöntemin neydi canım sorması ayıp?
çok ilginç yaa demekki hap ta kesin bi korunma yöntemi değilmiş.. şaşırdım doğrusuD.k.h yasmin 7 gunluk arada kalmisim
çok ilginç yaa demekki hap ta kesin bi korunma yöntemi değilmiş.. şaşırdım doğrusuNeyse canım kısmetinde varmış olmuş Allah sağ sağlim doğup büyümesini nasip etsin.. Hem ikisi bi arada büyür gider benim de ikiz olsa keşke valla çok isterim
çok ilginç yaa demekki hap ta kesin bi korunma yöntemi değilmiş.. şaşırdım doğrusuNeyse canım kısmetinde varmış olmuş Allah sağ sağlim doğup büyümesini nasip etsin.. Hem ikisi bi arada büyür gider benim de ikiz olsa keşke valla çok isterim
vursun vursun iyi olmuş boşver ohh misss ortalık az daha şenlensin%99 korur dio ya %1 bana vurdu herhalde
vursun vursun iyi olmuş boşver ohh misss ortalık az daha şenlensin
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim.. İnşallah tedavili tedavisiz hepimiz önümüzdeki aylarda buralarda göbek tokuştururuzzSendede guzel haber duymak istiyorum seni hep topigimde takip ediordum cunku insallah bir dahaki ay herkez hamile olur topigim ugurlu gelmisti herkeze sizede ugurlu gelir insallah
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim.. İnşallah tedavili tedavisiz hepimiz önümüzdeki aylarda buralarda göbek tokuştururuzz
İlk yazdığım topictı burasi .öyle tanismistim kk ileSendede guzel haber duymak istiyorum seni hep topigimde takip ediordum cunku insallah bir dahaki ay herkez hamile olur topigim ugurlu gelmisti herkeze sizede ugurlu gelir insallah
Mama ile büyüttun o halde zor olmuştur. Korkuyom valla ben dé benim oğlan da beni bırakirsa die. 4 ay bitio bizimBebegimi emziremiorum ki sadece 3 ay emebildi beni meme ucum ufakti alamadi
Mama ile büyüttun o halde zor olmuştur. Korkuyom valla ben dé benim oğlan da beni bırakirsa die. 4 ay bitio bizim
Canim hersey yolunda gitsin insallahhhhh
Canim 2. Bebisinde simdiden hayirli olaun ve Allah sag salim kavustursun sizi... bizim icinde dua etBat 6 gun sabah bir daha deniycem aksam 1 saatlik idrar ile denemistim
Canim 2. Bebisinde simdiden hayirli olaun ve Allah sag salim kavustursun sizi... bizim icinde dua et
Teşekkür ederim canım Amin inşallah güzel haberler vermek istiyorumCanim hersey yolunda gitsin insallahhhhhsana stres yapacak herseyden uzak dur dizilerde filmlerde bile hep neseli olanlari sec ve guzel haberlerini ver
Bizde hala bisey yok kuzum :) bu ay bir araya bile gelmedik ki sadece son 4 gundur tatildeydik oyle bir araya geldik ama yarin zaten adet gunum tatildekiler sayilmaz :)Teşekkür ederim canım Amin inşallah güzel haberler vermek istiyorumSen nasılsın? Herşey yolunda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?