• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

:) Yaa bazen oluyo öyle inşallah reglden sonra hiç ayrılmamacasına birleşirsiniz :KK4::KK4::KK4: Benim de çarşamba gnü yumurta toplama işlemim olucak.. bi hayli heycanlıyım :KK75::KK75::KK75:

Insallah saglikli yumurtlar olur ve hemencecik dollenir embrio olur da senin karninda buyusunler :)

Sorma cnm baya baya negatif gorunuyor sanirim regl de gecikicek hayirlisi buymus demek bir dahaki aya kismet :)
Kısmet tabi hayırlısı olsun canım.. hem ilaç fln da almıştın belki böylesi daha iyi oldu.. önümüzdeki ay tam korunmazsın denersin inşallah Allah gönlüne göre versin canım :KK200:

:) Yaa bazen oluyo öyle inşallah reglden sonra hiç ayrılmamacasına birleşirsiniz :KK4::KK4::KK4: Benim de çarşamba gnü yumurta toplama işlemim olucak.. bi hayli heycanlıyım :KK75::KK75::KK75:
Ayy canim benim bende olsam heyecan yapardim Rabbim gonlunuze gore ikiz versin insallh sizi hic ugrastirmadan :) ben regl oldum diger aya kldik yine bu diger aylr hic gecmiyo ama olsun sabirla ugrasiyoruz :dua:

Ayy canim benim bende olsam heyecan yapardim Rabbim gonlunuze gore ikiz versin insallh sizi hic ugrastirmadan :) ben regl oldum diger aya kldik yine bu diger aylr hic gecmiyo ama olsun sabirla ugrasiyoruz :dua:
Amin canim hayirlisi nasilsa oyle versin insallah :KK33::KK33: sana da en dogalindan bebikler versin gonlune gore :KK33::KK33::KK33: sabir tevekkul canim eminim ki Allah goruyo biliyo emeklerimizi ve dileklerimizi :KK33::KK33:

Kizlar selam :KK54:
Regl 5.gunumdeyim. ovulasyon testi ni ne zaman kullanmaya baslamam lazim hic kullanmadim daha once :KK22:

Selam canim regl duzenli mi?
Duzensizse regl biter bitmen baslaman lazim ben ogle basladim ve her gun yaptim 17.gun pozitif yakalamistim ve o ay kizima hamile kalmistim

Selam canim regl duzenli mi?
Duzensizse regl biter bitmen baslaman lazim ben ogle basladim ve her gun yaptim 17.gun pozitif yakalamistim ve o ay kizima hamile kalmistim
Evet canim duzenli 29 30 gunde bir oluyorum. 30 tane test var yeter heralde . Iki cizgide ayni renk oluncami oluyor bide gunde 2 keremi yapiliyor

Evet canim duzenli 29 30 gunde bir oluyorum. 30 tane test var yeter heralde . Iki cizgide ayni renk oluncami oluyor bide gunde 2 keremi yapiliyor
Gunde 1 kez yaptim.yeter 30 tane ;)
Sabah uyanir uyanmaz sabah idrarimi wcye yaptim ve az sivi alarak 4 saatin idrarina baktim
Sabah 10 da idrarimi bosaltim 2 de analiz yapiodum ve surekli hep ayni saatte yaptim canim ben ve 17.gun ayni koyuluk oldu c ve t ayni renkti yani yumurtlama olmustu.
Bazen t c den daha koyu oluo oda pozitif sayilio.
O sekilde ogrendim ben yani

Kizlar selam :KK54:
Regl 5.gunumdeyim. ovulasyon testi ni ne zaman kullanmaya baslamam lazim hic kullanmadim daha once :KK22:
Screenshot_2016-09-29-12-21-20~2.jpg

Merhaba kızlar, normalde adetlerim çok düzenlidir 31 günde bir oluyorum ama bu ay adetim 7 gün gecikti 11 inde adet oldum, hamile olduğumu düşündüm ama değilmişim. Hamilelik testi yapmak için normal adet düzenimimi beklemeliyim yoksa 11 inden sonrasını mı beklemeliyim ?

Merhaba kızlar, normalde adetlerim çok düzenlidir 31 günde bir oluyorum ama bu ay adetim 7 gün gecikti 11 inde adet oldum, hamile olduğumu düşündüm ama değilmişim. Hamilelik testi yapmak için normal adet düzenimimi beklemeliyim yoksa 11 inden sonrasını mı beklemeliyim ?

Sen 11 den sonrasini bekle canim garanti olsun

Back