• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Selam kizlar ,
POWERHACK POWERHACK canim 2.ye niyetlenmene sevindim canim :nazar:
Gecen yil bu aylar buralardaydim . Benimde bata 2 gun var adet oldum tutmadi bu ay :KK43:

Sagolasin kuzum bisi yoksa keske bende regl olsam sanslisin gunu gunune olman yumurtlama zamanini cabuk belirlersin uzulme bir dahaki ay insallah hepimiz hamilelik haberi aliriz

Insallah canim her isteyene cabalaya:oops:na bu ay ugurlu gelsin insallah. Bizimde 3 yilimiz bitti evleneli. Gecen yil eylulde ilk gebeligim kimyasal olmustu. Simdi tekrar niyetlendik hayirlisi bakalim artik olsun istiyoruz

Insallah canim her isteyene cabalaya:oops:na bu ay ugurlu gelsin insallah. Bizimde 3 yilimiz bitti evleneli. Gecen yil eylulde ilk gebeligim kimyasal olmustu. Simdi tekrar niyetlendik hayirlisi bakalim artik olsun istiyoruz

Insallah olur kuzum bizimde 3 sene oldu evleneli 18 09 2013 :)
Cok bekletmez insallah gelir melegin

Bende 23.06.13 :)
Aminn canim
Bi yorumunu gordum canim biraz once. Tam bende ovu.testi alcaktim senin aldigindan siparis verdim simdi. G.G dan. 30 adet ov. + 5 gebelik testi. Bu ay sıkı takipte olcam :KK6:

Bende 23.06.13 :)
Aminn canim
Bi yorumunu gordum canim biraz once. Tam bende ovu.testi alcaktim senin aldigindan siparis verdim simdi. G.G dan. 30 adet ov. + 5 gebelik testi. Bu ay sıkı takipte olcam :KK6:

Al bende alicam nasipse regl gelirse esim bozuk atmazsa :D

Gece 3 sefer kustum şiddetli bel kasık ağrım var sabahı sabah ettim bu bir belirtimidir kızımda hiç böyle şeyler olmamıştı. Adete 6 gün var bu kadar erken bulantı olurmuki kızımda 6. Haftada başladı ve böyle şiddetli deildi .

Gece 3 sefer kustum şiddetli bel kasık ağrım var sabahı sabah ettim bu bir belirtimidir kızımda hiç böyle şeyler olmamıştı. Adete 6 gün var bu kadar erken bulantı olurmuki kızımda 6. Haftada başladı ve böyle şiddetli deildi .
Aynen çok erken ama belli olmuyor bu işler belki mideni üşüttün kasık ağrında varmış doktora görün bence

Bizde hala bisey yok kuzum :) bu ay bir araya bile gelmedik ki sadece son 4 gundur tatildeydik oyle bir araya geldik ama yarin zaten adet gunum tatildekiler sayilmaz :)
:) Yaa bazen oluyo öyle inşallah reglden sonra hiç ayrılmamacasına birleşirsiniz :KK4::KK4::KK4: Benim de çarşamba gnü yumurta toplama işlemim olucak.. bi hayli heycanlıyım :KK75::KK75::KK75:

Back