- 4 Haziran 2015
- 1.057
- 10.102
- 138
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldim turtam aranızdayım hayırlı haberler alalım inşallah kuzum
Selam kizlar ,
POWERHACK canim 2.ye niyetlenmene sevindim canim
Gecen yil bu aylar buralardaydim . Benimde bata 2 gun var adet oldum tutmadi bu ay
Hoşbuldum kuzucum aminnn inşallah canım yaaInsallah kuzum hosgeldinn
Bu ay hepimiz hamile kalalim kizlar gobislerimiz bebisle dolsun
Insallah canim her isteyene cabalayana bu ay ugurlu gelsin insallah. Bizimde 3 yilimiz bitti evleneli. Gecen yil eylulde ilk gebeligim kimyasal olmustu. Simdi tekrar niyetlendik hayirlisi bakalim artik olsun istiyoruz
Bende 23.06.13 :)
Aminn canim
Bi yorumunu gordum canim biraz once. Tam bende ovu.testi alcaktim senin aldigindan siparis verdim simdi. G.G dan. 30 adet ov. + 5 gebelik testi. Bu ay sıkı takipte olcam
Aynen çok erken ama belli olmuyor bu işler belki mideni üşüttün kasık ağrında varmış doktora görün benceGece 3 sefer kustum şiddetli bel kasık ağrım var sabahı sabah ettim bu bir belirtimidir kızımda hiç böyle şeyler olmamıştı. Adete 6 gün var bu kadar erken bulantı olurmuki kızımda 6. Haftada başladı ve böyle şiddetli deildi .
Saol canım şuanda iyiyim tekrarlarsa gidicem :)Aynen çok erken ama belli olmuyor bu işler belki mideni üşüttün kasık ağrında varmış doktora görün bence
Sevindim canım iyi olmana inşallh hamileliktendirSaol canım şuanda iyiyim tekrarlarsa gidicem :)
Kızlar mrb nasılsınız ben alışveriş sevdasına düştüm ne alıcam napıcam diye dolanıyorum ortalıklarda inşallah kısa zamanda hamiş kalırsınız dualarım sizlerle
darısı bizlere inşallah ne güzelKızlar mrb nasılsınız ben alışveriş sevdasına düştüm ne alıcam napıcam diye dolanıyorum ortalıklarda inşallah kısa zamanda hamiş kalırsınız dualarım sizlerle
:) Yaa bazen oluyo öyle inşallah reglden sonra hiç ayrılmamacasına birleşirsiniz Benim de çarşamba gnü yumurta toplama işlemim olucak.. bi hayli heycanlıyımBizde hala bisey yok kuzum :) bu ay bir araya bile gelmedik ki sadece son 4 gundur tatildeydik oyle bir araya geldik ama yarin zaten adet gunum tatildekiler sayilmaz :)
ayy ne güzelll canımmm güzel güzel elbiseler fln al kendine göbüşün tatlış tatlış görünsünKızlar mrb nasılsınız ben alışveriş sevdasına düştüm ne alıcam napıcam diye dolanıyorum ortalıklarda inşallah kısa zamanda hamiş kalırsınız dualarım sizlerle