• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Gunde 1 kez yaptim.yeter 30 tane :KK66:
Sabah uyanir uyanmaz sabah idrarimi wcye yaptim ve az sivi alarak 4 saatin idrarina baktim
Sabah 10 da idrarimi bosaltim 2 de analiz yapiodum ve surekli hep ayni saatte yaptim canim ben ve 17.gun ayni koyuluk oldu c ve t ayni renkti yani yumurtlama olmustu.
Bazen t c den daha koyu oluo oda pozitif sayilio.
O sekilde ogrendim ben yani
Cok saol canim @Amor fati cok tesekkur ederim iyi oldu öğrendim simdi. Bu ay ümidim cok.
Umarım herkes istedigi sonucu alir ekimde :KK19:

Cok saol canim @Amor fati cok tesekkur ederim iyi oldu öğrendim simdi. Bu ay ümidim cok.
Umarım herkes istedigi sonucu alir ekimde :KK19:

Insallah canim benim ama test yaparken sivi alimina diikat et ve ilk idrar diil ikinci 4 saatlik idrar ;) hadi bakalim takildigin zaman sor bana canim yardimci olurum sana

POWERHACK POWERHACK canim nasilsin
Bisey sorcam hamilelikte ilac kullanimi kafama cok takılıyor. Ilk hamileliginde ilac kisitlamasi cok zorladimi 9 ay boyunca.
Benim 5 yildir suren alerjik rinit ve astimim var. Hergun ilac kullanıyorum . O yuzden birde üstüne grip olmak bile benim icin cok ciddi, agir geciyor . Korkularim var normalde icmemem gerekiyorda yengeminde hamilelikte kullandigi alerji ilacindan aldim ondan kullanicam mecbur. İnsallah bisey olmaz

2. 4 saatlik nasil oluyor canim o. Sabahki degil 4 saat sonraki idrar mi

Evet canim sabahkini bosalt saat 10 da mesela.
Bir saat belirle sureklu o saatte yap mesela ben saat 10 da mesanemi bosaltiordum sonra saat 14.00 de kadar az sivi alip idrarimi bekletip yapiodum sende bir saat belirle kendine

POWERHACK POWERHACK canim nasilsin
Bisey sorcam hamilelikte ilac kullanimi kafama cok takılıyor. Ilk hamileliginde ilac kisitlamasi cok zorladimi 9 ay boyunca.
Benim 5 yildir suren alerjik rinit ve astimim var. Hergun ilac kullanıyorum . O yuzden birde üstüne grip olmak bile benim icin cok ciddi, agir geciyor . Korkularim var normalde icmemem gerekiyorda yengeminde hamilelikte kullandigi alerji ilacindan aldim ondan kullanicam mecbur. İnsallah bisey olmaz

Sagol canim iyiyim sen nasilsin :)
Bende alerjik hastasiyim doktorum kullanma demisti ama cok zorlanirsam diye 1 ilac yazmisti ben almadim evet biraz zorlaniosun ama neye alerjin varsa uzak dur + astim fis fisi yasak diil yani fis fisa devam ediosun.
Sen folik asit e baslarsin korkma o konuda

Sagol canim iyiyim sen nasilsin :)
Bende alerjik hastasiyim doktorum kullanma demisti ama cok zorlanirsam diye 1 ilac yazmisti ben almadim evet biraz zorlaniosun ama neye alerjin varsa uzak dur + astim fis fisi yasak diil yani fis fisa devam ediosun.
Sen folik asit e baslarsin korkma o konuda
Bende iyiyim canim saol
Aynen canim fis fis yasak degilmis bugun öğrendim doktordan. 1 hafta once grip olmustum cok fazla oksuruyorum ventolinde etkilemiyordu kontrole gittim. Gunde 3 e cikardi 1 hafta boyunca. Sonra dozu dusurcekmis.
Hamilelikte fisfis ok ama alerji ilaci yok dedi. Ilacsiz nasil calisirim hic bilmiyorum burnum cok akiyor hapsuruk tiksirik gozler vs :(
Folic asitim vardi bulamiyorum yeniden alcam .
Cok sagol canim haberlesiriz. Ben simdi antibiyotik kullanicam doktor gribi bi atlat ondan sonra bebek dedi. Bu ay kacirmam insallah yumurtayi

Bende iyiyim canim saol
Aynen canim fis fis yasak degilmis bugun öğrendim doktordan. 1 hafta once grip olmustum cok fazla oksuruyorum ventolinde etkilemiyordu kontrole gittim. Gunde 3 e cikardi 1 hafta boyunca. Sonra dozu dusurcekmis.
Hamilelikte fisfis ok ama alerji ilaci yok dedi. Ilacsiz nasil calisirim hic bilmiyorum burnum cok akiyor hapsuruk tiksirik gozler vs :KK43:
Folic asitim vardi bulamiyorum yeniden alcam .
Cok sagol canim haberlesiriz. Ben simdi antibiyotik kullanicam doktor gribi bi atlat ondan sonra bebek dedi. Bu ay kacirmam insallah yumurtayi

Ovulasyon testle kacirmazsin canim merak etme ins en kisa zamanda hamilelik haberini alirim senden :)
Ben bugun 4 gun oldu gecikmem ve beklemeye aldim kendimi carsamba yada persembe test yapicam kendimi kasmiycam keske regl olsam diyorum cunku takvime gore ilk kez bu kadar uzun gecikio 1 2 gun atiodu ama 4 gun oldu

cok garip olabilir ama kızcelerim ben rahimde ppıt pıt pıt bi atma hissediyorum dha dogrusu anlatması biraz zor saki telefon titremesi gbi ya durup durup cebimden telefonumu cıkarıyorum arayan mı var diye 1 hafta olcak nerdeyse 2 gün hafif kramp gibi yaptı ara ara bat 3 ekim neler oluyor bana anlamıyuorm acaba bu sefer bebiş gelirmi :işsiz:

Ovulasyon testle kacirmazsin canim merak etme ins en kisa zamanda hamilelik haberini alirim senden :)
Ben bugun 4 gun oldu gecikmem ve beklemeye aldim kendimi carsamba yada persembe test yapicam kendimi kasmiycam keske regl olsam diyorum cunku takvime gore ilk kez bu kadar uzun gecikio 1 2 gun atiodu ama 4 gun oldu
Hamişsin hamiş bence sen :)

Ben dün önce yazmıştım çok silik freely marka test diye. 3 ekim adet tarihim. Bu sabahki testi ekliyorum. Bu test üzerine kan tahlili yaptırdım 28.2 çıktı. ☺️ Pazartesi testi tekrarlayacağım. Bakalım hayırlısı

Eklentiler

• IMG_1448.JPG
    IMG_1448.JPG
    28,8 KB · Görüntüleme: 80
cok garip olabilir ama kızcelerim ben rahimde ppıt pıt pıt bi atma hissediyorum dha dogrusu anlatması biraz zor saki telefon titremesi gbi ya durup durup cebimden telefonumu cıkarıyorum arayan mı var diye 1 hafta olcak nerdeyse 2 gün hafif kramp gibi yaptı ara ara bat 3 ekim neler oluyor bana anlamıyuorm acaba bu sefer bebiş gelirmi :işsiz:

3 ekimi bekle canim bazen bendende oliyordu o pit pit lar gebelige baglamamak lazim herseyi baglarsak regl de gecikir :)

Adetim 2 gün geçti 29 eylüldü :(
Hala testler tek çizgi :(
Benimle aynı gün olup bekleyen ve tek çizgi çıkan var mı ?
Sol kasığımdaki batmalar korkutuyor beni :(
Zaten sadece sol tarafım var kasık Ağrı'sı sürekli olması iyi değil galiba :(

Back