• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Hapı icmediginin gecesi mi hamis kaldın . Ne garippp. Şimdi 9 ay sonrà kızın 2 yaşında mi olacak . İdeal aman be .iyi yani. Ben dé heveslendm valla ikisi birden buyur mis gibi.

Regl bitti biz 1 gun sonra o gun birlikte olduk sonra hapa devam ettim hapin suresini 7 gun arayi biliorum o 7 gun arada olmusum regl 5 gun surdu 6 gun iliski oldu 7.gun hapi almaya devam ettim ogle tabiki de varsa gelecegi buyursun gelsin

D.k.h yasmin 7 gunluk arada kalmisim
çok ilginç yaa demekki hap ta kesin bi korunma yöntemi değilmiş.. şaşırdım doğrusu :KK57::KK57: Neyse canım kısmetinde varmış olmuş Allah sağ sağlim doğup büyümesini nasip etsin.. Hem ikisi bi arada büyür gider :KK19: benim de ikiz olsa keşke valla çok isterim :KK68::KK68::KK68:

çok ilginç yaa demekki hap ta kesin bi korunma yöntemi değilmiş.. şaşırdım doğrusu :KK57::KK57: Neyse canım kısmetinde varmış olmuş Allah sağ sağlim doğup büyümesini nasip etsin.. Hem ikisi bi arada büyür gider :KK19: benim de ikiz olsa keşke valla çok isterim :KK68::KK68::KK68:

Ogle tabikide canim kismetimiz neyse o ama bende korur die beklerken demekki tam koruyamamis herseyin hayirlisi rabbim gonlune gore versin herkezin insallah

%99 korur dio ya %1 bana vurdu herhalde :D

vursun vursun iyi olmuş boşver ohh misss ortalık az daha şenlensin :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Sendede guzel haber duymak istiyorum seni hep topigimde takip ediordum cunku insallah bir dahaki ay herkez hamile olur topigim ugurlu gelmisti herkeze sizede ugurlu gelir insallah :spor::KK71:

Sendede guzel haber duymak istiyorum seni hep topigimde takip ediordum cunku insallah bir dahaki ay herkez hamile olur topigim ugurlu gelmisti herkeze sizede ugurlu gelir insallah :spor::KK71:
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim.. İnşallah tedavili tedavisiz hepimiz önümüzdeki aylarda buralarda göbek tokuştururuzz :KK71::KK71::anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK200::KK200:

Kizlar miratech marka asilsiz pozitif veriyor bu sabah freely marka test negatif vermis bulunmakta ve ben okadar uzgunum ki 3 test pozitif alip sonra negatif almak kadar kotu bisi yok sanirim bosuna heves ettim dikkat edin eger pozitif cikarsa baska marka ile teyit edin iyi gunler dilerim:110:

Canim hersey yolunda gitsin insallahhhhh :KK200::nazar: sana stres yapacak herseyden uzak dur dizilerde filmlerde bile hep neseli olanlari sec ve guzel haberlerini ver :KK46::KK15:
Teşekkür ederim canım Amin inşallah güzel haberler vermek istiyorum :KK33::KK33: Sen nasılsın? Herşey yolunda mı?

Teşekkür ederim canım Amin inşallah güzel haberler vermek istiyorum :KK33::KK33: Sen nasılsın? Herşey yolunda mı?
Bizde hala bisey yok kuzum :) bu ay bir araya bile gelmedik ki sadece son 4 gundur tatildeydik oyle bir araya geldik ama yarin zaten adet gunum tatildekiler sayilmaz :)

Back