• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canim dun calisma olmustu.dun aksam 8.30 da test tekrar negatif.Bugun bat gunu.Artik bakalim camasirimda tok ama peceteye 1 damla gelmis gibi emin degilim ama :KK43:
Canım hayırlısı olsun inşallah hayırlısı buysa olmazsın ama keşke testi akşam değil de sabah yapsaydın.. Sabah idrarıyla yapmak önemli hele ki BAT geçmemişse sanah yapman gerek

Kızlar sizce hamile miyim?

Eklentiler

• IMG-20160911-WA0002.jpg
    IMG-20160911-WA0002.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 62
Mrb kızlar iyi Bayram'lar. Benim reglime 1 hafta kala yapılan kan testim de 35,10 çıkmıştı 5 gün kala 87,76 çıktı 4 gün kala 83,81 oldu ve tekrardan test yaptırmadım bekledim bugün regli olmam lazım dı olmadım hala bebeğim hala benimle olabilirmi tutunmuşmudur sizce :( değerim düşüş oldu dediğim gibi ama böyle olan yokmu yada bilgisi olan :(

Merhaba kizlar bende katiliyim size :)
Iki düsükten sonra tekrar deniyoruz ve normalde dün regl olmam gerekiyordu. Izinlerimiz kapandi diye nasil olsa bi yere gidemiyecez diye vakit kaybetmiyelim dedik simdide izinler acildi. Bi kafa dagitmak isterdim hamile kalmadan önce nisanda en son düsük yaptim o beni cok yipratmisti. Simdi hamile kalsam bi yerede gidemeyiz zaten riskli gebelik olur diye. Ay bilmiyorum olsunda izin yine yapilir. :))) :KK200: cok heycanliyim Allah isteyen herkese nasip etsin

Merhaba bende nisanda dusuk yaptim.sat im 18 agustos du adetimde dun du inşallah bende hamileyimdir alttaki hamilelik.tablosunu totem yapmistim

Sezeryan kuzum yakin ben reglden 1 gun sorna korunmayip devaminda korundum demek o ara oldu
Anammmmm kız ben de yaptım o dediğini. Benim bebem küçük ama senin gene 14 aylikmış dikkat etmek lazım. Ben yum . Günüm 12. Gün adetten sonra hemen olmaz die dikkat etmiodum

Anammmmm kız ben de yaptım o dediğini. Benim bebem küçük ama senin gene 14 aylikmış dikkat etmek lazım. Ben yum . Günüm 12. Gün adetten sonra hemen olmaz die dikkat etmiodum

Ben etmedim test boyle 3 ude bakalim kismet hala inanamio insan biliomusun d.k.h iciodum 1 gun den bisi olmaz dedik kismet varsa gelecegi gelsin :)

1.resim dun aksamdan regl 6 gun kala 1 saatlik idrarla

2.resim bu sabah 5 saatlik idrara sıkisiktim regl 5 gun kala
Sizce artmismi

Eklentiler

• 20160920_192137.jpg
    20160920_192137.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 47
  • 20160921_055605.jpg
    20160921_055605.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 54
oleyy o zaman gönül rahatlığıyla tebrik edebilirim seni :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:allah tamamına erdirsin canım :KK33::KK33::KK33: bi an önce kan ver :KK200:

Tesekkurler kuzum ama ben saskinim 1 gun korunmadim olmus demekki birde kizlar 3 tane test bana yalan pozitif vermez degilmi saskinligimi mazur gorun korundum + regl 6 gun kala erken cok ogrendim ondan
1 hafta sonra kizimi doktora cikarirken bende cikicam kuzum 1 hafta beklicem kese icin ama bu zaman zarfinda artisi takip edicem test yapicam baska markalarla ile

Tesekkurler kuzum ama ben saskinim 1 gun korunmadim olmus demekki birde kizlar 3 tane test bana yalan pozitif vermez degilmi saskinligimi mazur gorun korundum + regl 6 gun kala erken cok ogrendim ondan
1 hafta sonra kizimi doktora cikarirken bende cikicam kuzum 1 hafta beklicem kese icin ama bu zaman zarfinda artisi takip edicem test yapicam baska markalarla ile
korunma yöntemin neydi canım sorması ayıp?

Hapı icmediginin gecesi mi hamis kaldın . Ne garippp. Şimdi 9 ay sonrà kızın 2 yaşında mi olacak . İdeal aman be .iyi yani. Ben dé heveslendm valla ikisi birden buyur mis gibi.

Back