- 13 Mart 2019
- 15.481
- 58.949
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Testlerin resminı cekmedım tatlım ya aslında ihtimalde vermedim 3.5 senedır igneyle korunduğum ıcın ama yarın tekrar alıp yapayım diyorum bakayım
Saol canım cümlemizin gönlüne göre versin Rabbım isteyen herkese nasip etsin ınşallahHayırlısı olsun inşallah Allah gönlünüze göre versin
Ayy hadi inşallah
Kimyasaldan sonra çok çabuk tutuyormuş
İnşallah vardır
Bence yarın yap yada adetin geçmesini bekle :)
Hayırlısı olsun inşallah Allah gönlünüze göre versin
Canım adetime 2 gün var normal gebelik testi ile yaptım bugün 1. dakikada çıktı bu, dün erken gebelik testi ile yapmıştım hayalet çizgi vardı. Yarın yine yapcam, Allahım ne olur bir sıkıntı çıkmasın.Ayy hadi inşallah
Kimyasaldan sonra çok çabuk tutuyormuş
İnşallah vardır
Bence yarın yap yada adetin geçmesini bekle :)
Tebrik ederim allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinCanım adetime 2 gün var normal gebelik testi ile yaptım bugün 1. dakikada çıktı bu dün erken gebelik testi ile yapmıştım hayalet çizgi vardı. Yarın yine yapcam, Allahım ne olur bir sıkıntı çıkmasın.
Kimyasal geçirdim daha önce o nedenle çok korkuyorum. Amin bakalım adetim bir gün geçsin betahcg baktırcamTebrik ederim allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
o korkular doğana kadar bitmiyor ya... sürekli bir endişe oluyor hep . bakalım bnde pzt bkliyorumm, bnmde şubat ayında 1 düşüğüm var. allah hayırlısını sağlıklısını versinKimyasal geçirdim daha önce o nedenle çok korkuyorum. Amin bakalım adetim bir gün geçsin betahcg baktırcam
Az kalmış senin gününüze de, haberlerini bekliyorum canım.24 haziran bat benimde 5 günüm var
inşallah ya çok ümitli değilim ama ...Az kalmış senin gününüze de, haberlerini bekliyorum canım.
o korkular doğana kadar bitmiyor ya... sürekli bir endişe oluyor hep . bakalım bnde pzt bkliyorumm, bnmde şubat ayında 1 düşüğüm var. allah hayırlısını sağlıklısını versin
[/Haklısın canım bitmez o korkular. Hayırlısı ile haberlerini bekliyorum canım, amin bu arada
İşin doğrusu ben de testi büyük bi tedirginlikle yaptım, hep negatif gördüğüm için.inşallah ya çok ümitli değilim ama ...
Canım adetime 2 gün var normal gebelik testi ile yaptım bugün 1. dakikada çıktı bu, dün erken gebelik testi ile yapmıştım hayalet çizgi vardı. Yarın yine yapcam, Allahım ne olur bir sıkıntı çıkmasın.
Merhaba bnde suan bu durumdayım acaba sizde durumlar nasıl ?Gunaydin kizlar benim de agdetime 5 gun var dun yine dayanamadim erken gebelik testi yaptim sonuç negatif cıktı ☹beklemedeyiz bakalim inşallah hepimiz güzel haberler aliriz
Bunu da bugün yaptım, yarın adet günüm haftasonu yakın olduğu için yarın kan vercem. Çok heyecanlıyım.Ay var canımm çizgii hayırlı olsun sağlıkla ilelesin inşallahçook sevindim
Bunu da bugün yaptım, yarın adet günüm haftasonu yakın olduğu için yarın kan vercem. Çok heyecanlıyım.Sen yaptın mı hiç gebelik testi?
Aile hekimimiz sabah erken verince öğleden sonra saat 2 ya da 3 e doğru çıkmasını sağlıyor.Ay maşallah canımm bugün bild kan versen çıkar hatta sağlık ocağına vereceksen bugün ver yarın cuma oldupu için sonuçları pazartesine sarkıtabilirler
Ben yaptım ama çıkmadı canım negatif
Yarım adet günüm
Kasık ağrım var
Olacak gibiyim
Aile hekimimiz sabah erken verince öğleden sonra saat 2 ya da 3 e doğru çıkmasını sağlıyor.
Kızlar bugün adet günüm, son kez farklı bir marka ile gebelik testi yaptım, saat 9 da kan vereceğim. Sonuç çıkınca yazarım, Allahım hepimize nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?