- 16 Mayıs 2019
- 46
- 36
- 18
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Beni unutmayin sakın gelicem bu postun altına sizdende guzel haberler bekliyorum arkadaslar :))Tatlım üzülme her şeude bir hayır vardır
Herşeyin bi zamanı vardır
10 gün falan sonra gelmezse yine veririsn kan
Canım benim yanlis anlamada sabah yapiliyor diye biliyom ilk idrarla hizli test se yap bende cok heucanliyim suan senin icinKızlar gebelik tsti aldım yapayım mı sizce
Canım benim yanlis anlamada sabah yapiliyor diye biliyom ilk idrarla hizli test se yap bende cok heucanliyim suan senin icin
Beni unutmayin sakın gelicem bu postun altına sizdende guzel haberler bekliyorum arkadaslar :))
O zaman cok zor biliyorum beklemek ama sabah yap bence markasi neYok tatlım hızl test değil hatta markası da bi garip
Çıkmadı ya bisey kendimi ölmüş gibi hissediyorum morelim bozulduKız niye unutalım uğra buraya
Birbirimize destek oluyoruz işte
Artımed diye bişeyO zaman cok zor biliyorum beklemek ama sabah yap bence markasi ne
Ben de bi kere oyle dayanamadım 2 tane almistim bide ikisinide denedimArtımed diye bişey
Kız ben dayanamam gibi
Çıkmadı ya bisey kendimi ölmüş gibi hissediyorum morelim bozuldu
Evet kuzum allaha dua edicegim insallah hakkimizda hayırlısıKız olır mı öyle şey kendine gel
Olur inşallah daha yolun başındayız
Bak bende bi senelij evliyim 6 aydır upraşıyoz olmadı daha arada aklıma takılıyor ama çok üzülmedim hiç bi zamanı vardır diyorum
Rabbimiz en hayırlısını bilit bizim için
O yüzden hep hayırlısını isteyelim
Ben de bi kere oyle dayanamadım 2 tane almistim bide ikisinide denedimistersen dene kuzum bende meraklandım
Aynen oyle dene bakalim. Bizede haber ver insalah guzel sonuc alirsinAy yapıyorum artık nasip
En azından merakım gider
Canin denedin miAynen oyle dene bakalim. Bizede haber ver insalah guzel sonuc alirsin
Canin denedin mi
Valla bende gorur gibi oldum. Ama hayirlisi olsun canim sabah ilk idrarla dene bence en iyisi buDenedim canım ilk hiç bişey çıkmadı
Sonra çok kısa bi süre pembe bi çizgi belirdi sonta kayboldu
Anlamdım :)
Valla bende gorur gibi oldum. Ama hayirlisi olsun canim sabah ilk idrarla dene bence en iyisi bu
Hamilelik tesri icin kan vericektim dedim ben direk valla zaten bisuru kadin bekliyordu uzulme canim 3 5 gun bekleyelim benceBaşka testim yok bi tane almıştım artık olmazsam bendr sağlık ocağında kan vericem
Ne demem gerekiyorsağlık ocağında
Pff kızlar benimde regl donemine 10 gun var erken gebelik testi ve normal idrar testi pozitif ultrason dada rahimde kalınlaşma başlamış ama bu tabı regl doneminde de olan bısey acaba testler yanlis olabılır mı ya
Testlerin resminı cekmedım tatlım ya aslında ihtimalde vermedim 3.5 senedır igneyle korunduğum ıcın ama yarın tekrar alıp yapayım diyorum bakayımCanımm testlerini gönderebillir misin
İkisi de pızifse gebelik olması yüksek baya erkrn çıkmış hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?