ADETİNE 5 GÜN KALAN ANNE ADAYLARI :) GELİN BİRLİKTE BEKLEYELİM :)

Gonulmeyvesi

Nirvana
Pro Üye
13 Mart 2019
15.482
58.952
598
Kızlar adetime 5 gün kaldı

Benim gibi adet gününe az kalan anne adayları gelin birlikte bekleyelim :)

Belirtilerimizi paylaşalım

Umut dolu geri sayım başlasın !!!

Benim. Normalde suan adet olmam gerekiyordu sag kasıgımda bi seyirme var sanki midem arada bi gece yatcagimda sabah ilk kalktigimda bulaniyo yarin hastaneden. Randevum var bakalim nasip kızlar insallah guzel. Haberlerle donerim

Kızlar adetime 5 gün kaldı

Benim gibi adet gününe az kalan anne adayları gelin birlikte bekleyelim :)

Belirtilerimizi paylaşalım

Umut dolu geri sayım başlasın !!!
Benimd 5 gün ovilasyon takibi yaptım bu ay ama ümitli değilim Hiç bir belirti yok kasıklarım ağrıyor hep ama sanırım psikolojik

Gunaydin kizlar benim de agdetime 5 gun var dun yine dayanamadim erken gebelik testi yaptim sonuç negatif cıktı ☹beklemedeyiz bakalim inşallah hepimiz güzel haberler aliriz

Ayy hadi inşallah
Kimyasaldan sonra çok çabuk tutuyormuş
İnşallah vardır
Bence yarın yap yada adetin geçmesini bekle :)

Benim. Normalde suan adet olmam gerekiyordu sag kasıgımda bi seyirme var sanki midem arada bi gece yatcagimda sabah ilk kalktigimda bulaniyo yarin hastaneden. Randevum var bakalim nasip kızlar insallah guzel. Haberlerle donerim

Canım yaa inşallah benim de dünden beri midem yanıyor böyle bulanmaya yakın

Allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin kesin adet oldun mu canım ?

Benimd 5 gün ovilasyon takibi yaptım bu ay ama ümitli değilim Hiç bir belirti yok kasıklarım ağrıyor hep ama sanırım psikolojik

Canım bende 2 ay yaptım ama daha çok gerildim sanki :)
Bu ay da yaptım ama pik hangi güne geldi bilmiyorum
Yani şartlı değilde ne zaman denk gelirse öyle oldu :)

Canım senin ne kadar oldu isteyeli

Bende bi ara öyleydim

Bwmce gerilme sabırlı bwkle :)
Bizim 2. Çocuğumuz olacak Rabbim nasip ederse babamız askere gidecek o gitmeden öğrenmek istiyoruz bir de bende kronik ürtiker var ilaç almam gerekiyor 20 gündür alamıyorum zorlanıyorum

Ayy hadi inşallah
Kimyasaldan sonra çok çabuk tutuyormuş
İnşallah vardır
Bence yarın yap yada adetin geçmesini bekle :)
Ben de ovülasyon kullanıyorum 3. ayım olacak, yani takvimle bazen uyuşmuyor yumurtlama günleri o nedenle riske atmak istemedim. Bu ay yumurtlamam 7 ve 8 idi 9unda ise çatladı. Yani 9unda döllendi desem daha üzerinden 8 gün geçmiş olsa bile idrarda çıkar mı bu kadar kısa sürede bilmiyorum. Şimdi ise ağrım vs yok ama akşama doğru kasık ve bel ağrısı olmaya başlıyor. Adet gününü insan bekleyemiyor, negatif göreceğim diye de korkuyorum.

İnşallah canım hayırlı haberler verirsin, benim bulantı belirtim yok, kasık ve bel ağrısı inşallah tutunmuştur, kimyasaldan sonra çok korkuyorum işin doğrusu.

Bizim 2. Çocuğumuz olacak Rabbim nasip ederse babamız askere gidecek o gitmeden öğrenmek istiyoruz bir de bende kronik ürtiker var ilaç almam gerekiyor 20 gündür alamıyorum zorlanıyorum

Canım Allah kolaylık versin asker yolı beklemek zor ne kadar kısa sürede olsa Allah sağ salim kavuştursun

İnşallah size güzel bi destek olur 2.yavrunuz :)

Merakla bekliyorm haberleşelim :)

Aynen canım ovüylr bende takip edince bir iki gün farkettiğini gördüm
Stres yapma Allah hayorlısıyla nasip etsin
Kafamıza takmamaya çalışalım :)
Senin ilk bebek mi ?

Bende sekiz gün kala yatım bide 7 kala çok rrken yaptım ama :)
Şimdi 4 gün kaldı
Elimde test kalmadı
Eczaneden de almak istemiyorım
Adet günüm geçerse gidip kan vericem sağlık ocağına

2 aydır tam günündr geliyor ama bu ay inşallah gelemez

Valla suan bir damla ya var ya yok ama lekelenme desem daha 2 hafta once oldu yani bende anlamadim neyse cok heveslenmeyeyim biseyi cok isteyince olmuyor bende..

Evet olursa ilk bebek olcakta yerlesmede boyle kanamalar oluyor mu 2 haftada bir damla damla anlayamiyorum artik okumadigim yazi sayfa kalmadi doktora gitcektim onada gitmedim biraz daha bekleyeyim diye dusundum valla

Cnım şiödi sen 2 hafta önce mi en son lekelenme yaşadın
Miktarı rengi nasıl ?

Normalde adetlerin düzenli öidir kaç gümde beir oluyosum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…