- 13 Mart 2019
- 15.482
- 58.952
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Benimd 5 günKızlar adetime 5 gün kaldı
Benim gibi adet gününe az kalan anne adayları gelin birlikte bekleyelim :)
Belirtilerimizi paylaşalım
Umut dolu geri sayım başlasın !!!
Bundan 2 ay öncesinde kimyasal gebelik geçirdim, şimdi 4 gün var adete acaba erken gebelik testi yapsam mı bilemiyorum. Belirti olarak her gün ara ara devam eden kasık ağrısı ve iki gündür hafif bel ağrısı var. Bakalım inşallah olur.
Benim. Normalde suan adet olmam gerekiyordu sag kasıgımda bi seyirme var sanki midem arada bi gece yatcagimda sabah ilk kalktigimda bulaniyo yarin hastaneden. Randevum var bakalim nasip kızlar insallah guzel. Haberlerle donerim
Benimd 5 günovilasyon takibi yaptım bu ay ama ümitli değilim Hiç bir belirti yok kasıklarım ağrıyor hep ama sanırım psikolojik
Günaydın kızlar benim de 5 günüm var bata pek de ümitli değilim dün yine erken gebelik testi yaptım negatif cıktı
Bizim 2. Çocuğumuz olacak Rabbim nasip ederse babamız askere gidecek o gitmeden öğrenmek istiyoruz bir de bende kronik ürtiker var ilaç almam gerekiyor 20 gündür alamıyorum zorlanıyorumCanım senin ne kadar oldu isteyeli
Bende bi ara öyleydim
Bwmce gerilme sabırlı bwkle :)
Ben de ovülasyon kullanıyorum 3. ayım olacak, yani takvimle bazen uyuşmuyor yumurtlama günleri o nedenle riske atmak istemedim. Bu ay yumurtlamam 7 ve 8 idi 9unda ise çatladı. Yani 9unda döllendi desem daha üzerinden 8 gün geçmiş olsa bile idrarda çıkar mı bu kadar kısa sürede bilmiyorum. Şimdi ise ağrım vs yok ama akşama doğru kasık ve bel ağrısı olmaya başlıyor. Adet gününü insan bekleyemiyor, negatif göreceğim diye de korkuyorum.Ayy hadi inşallah
Kimyasaldan sonra çok çabuk tutuyormuş
İnşallah vardır
Bence yarın yap yada adetin geçmesini bekle :)
İnşallah canım hayırlı haberler verirsin, benim bulantı belirtim yok, kasık ve bel ağrısı inşallah tutunmuştur, kimyasaldan sonra çok korkuyorum işin doğrusu.Benim. Normalde suan adet olmam gerekiyordu sag kasıgımda bi seyirme var sanki midem arada bi gece yatcagimda sabah ilk kalktigimda bulaniyo yarin hastaneden. Randevum var bakalim nasip kızlar insallah guzel. Haberlerle donerim
Bizim 2. Çocuğumuz olacak Rabbim nasip ederse babamız askere gidecek o gitmeden öğrenmek istiyoruz bir de bende kronik ürtiker var ilaç almam gerekiyor 20 gündür alamıyorum zorlanıyorum
Ben de ovülasyon kullanıyorum 3. ayım olacak, yani takvimle bazen uyuşmuyor yumurtlama günleri o nedenle riske atmak istemedim. Bu ay yumurtlamam 7 ve 8 idi 9unda ise çatladı. Yani 9unda döllendi desem daha üzerinden 8 gün geçmiş olsa bile idrarda çıkar mı bu kadar kısa sürede bilmiyorum. Şimdi ise ağrım vs yok ama akşama doğru kasık ve bel ağrısı olmaya başlıyor. Adet gününü insan bekleyemiyor, negatif göreceğim diye de korkuyorum.
Valla suan bir damla ya var ya yok ama lekelenme desem daha 2 hafta once oldu yani bende anlamadim neyse cok heveslenmeyeyim biseyi cok isteyince olmuyor bende..
Evet olursa ilk bebek olcakta yerlesmede boyle kanamalar oluyor mu 2 haftada bir damla damla anlayamiyorum artik okumadigim yazi sayfa kalmadi doktora gitcektim onada gitmedim biraz daha bekleyeyim diye dusundum vallaKız yerleşme olmasınadet gününe ne kadar var ?
Bidr ilk bebek mi
Evet olursa ilk bebek olcakta yerlesmede boyle kanamalar oluyor mu 2 haftada bir damla damla anlayamiyorum artik okumadigim yazi sayfa kalmadi doktora gitcektim onada gitmedim biraz daha bekleyeyim diye dusundum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?