- 16 Mayıs 2019
- 46
- 36
- 18
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Aynen bende okumaktan nerdeyse uzman oldum artim daha da surekli biseyler ogreniyorum ve daha cok hevesleniyorum surekli idrarin varmis gibi lavaboya gidiyomusun canim bide benim suan ayaklarim. Agriyo baska karnimda bi agrinsizi yok solda bisey atiyo gibi surekliHemen hemen aynıyız, benimde 10 ay oldu bikaç ay diş tedavisi oldum antibiyotik falan derken olmadı. Kaç aydır düzenli ilişki sağlık sorunuda yok ni tutturmadık ama.d bend aşırı kafama takıyorum ya hep okuyorum beni gibi var mı diye
Bence çok kendini dinleme bol bol dua et hayırlısıyla olsun inşallah çünkü çoğu zaman psikolojik de oluyor. Ne olmasını istiyorsak onu hissediyoruz sanki ama yokAynen bende okumaktan nerdeyse uzman oldum artim daha da surekli biseyler ogreniyorum ve daha cok hevesleniyorum surekli idrarin varmis gibi lavaboya gidiyomusun canim bide benim suan ayaklarim. Agriyo baska karnimda bi agrinsizi yok solda bisey atiyo gibi surekli
Dogru diyosun yani olabilir cunku gittigimde biseyde gelmiyor anlamadim bende neyse sabah ola hayrola degil mi dua. Etmektwn. Baska care yok senin bi sorun yok demi oac faan. Kullaniyormusun ben hergun euxron icmek zorundayim mesela ama bi zarari yok banaBence çok kendini dinleme bol bol dua et hayırlısıyla olsun inşallah çünkü çoğu zaman psikolojik de oluyor. Ne olmasını istiyorsak onu hissediyoruz sanki ama yok
Çok şükür yok folik asit içiyorum kadarDogru diyosun yani olabilir cunku gittigimde biseyde gelmiyor anlamadim bende neyse sabah ola hayrola degil mi dua. Etmektwn. Baska care yok senin bi sorun yok demi oac faan. Kullaniyormusun ben hergun euxron icmek zorundayim mesela ama bi zarari yok bana
Bende alcam ondan faydaliymisÇok şükür yok folik asit içiyorum kadar
Bebek düşünmeden 3 ay önce başlamak gerek, ihmal etme hemen alBende alcam ondan faydaliymis
Takip ederken stres yapmadım aslında hiç ama bat yaklaştıkça merak etmemek elde değil
Benimde 7 gunum var kanda cikar mi yarın baktrsam
Ya sorma cok heycanliyim bisuru yazi okudum millette parmakla hamilelik testi yapiyormus denesem mi denemwsem mi allah korusun bilgisi olan varmi kızlar
Evet kizlar anasagliktan donuyorum kan verdim cbende sizin kadar heycanliyim
Strsa yaparsan olmaz diyorlar ama stres yapmadan da olan yoktur herhalde, insan ister istemez kafasına takıyorKesinlikle canım bende de öyle oluyor günler yaklaştıkça acaba mı diyorsun
Hadi hayırlısıEvet kizlar anasagliktan donuyorum kan verdim cbende sizin kadar heycanliyim
Nasıl bir psikolojimiz varsa artıkN N8MYesimuzun kızlar ne güzel konuşmuşsunuz :)
Yeşim merakla müjdeli haberini bekliyoruz :)
Folik asite bende bi türlü başlayamadım kızlar :)
Rüyamda ne gördüm az önce test yapmışım ama bakmadan fotosun çekip buraya atmışım herkes gözün aydın falab yazınca teste bi bakıyorum 2.kırmızı çizgi ve gtgide koyulaşıyor çok heyecanlandım rüyamdaaa
Strsa yaparsan olmaz diyorlar ama stres yapmadan da olan yoktur herhalde, insan ister istemez kafasına takıyor
Nasıl bir psikolojimiz varsa artıkbebd dün gece ikiz erkek doğurmuşum yatıp kalkıp bebekleyim yaaa
Kizlar bi halt cikmadi ya peapap diye bi uygulama varmis indirdim suan adetim 4 gun gecikmis kandada cikmadi ama ben size dedim dun yerlesme kanamasi olabilir diyr hemen kana gecmemistir heralde yani oyle dusunuyorum siz ne dusunuyorsunuz.. Uzuldum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?